Bildirim
MP4 SORUNU
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Bilgisayarımda görünmüyormu?Çıkarılabilir disk olarak? -
elindeki mp4 ler başka bilgisayarda normal çalışıyormu ona bak..normal çalışıyor ise sorun sende..ben olsam işe vista starter denen 5 para etmez işletim sisteminden kurtulmakla başlardım..xp pro dene illaki vista diyorsan home premium filan kullan.. -
quote:
Orjinalden alıntı: clarion
ben olsam işe vista starter denen 5 para etmez işletim sisteminden kurtulmakla başlardım.
Öyle deme.44 DOLAR+KDV ye satılıyor
Şaka bir yana işletim sistemini acilen değiştir bence de.Çekilecek dert değil. -
44 $ yerine 44 tane up veririm ancak..hani şu recep ivedik de dalma hocasına yaptığı gibi... -
hayır başka bilgisayarlardada görünmüyor öncelikle işletim sistemini değiştirmekle başlayayaım o zaman işe hangi işletim sistemini önerirsiniz?? -
bazı mp3-mp4 player lar flash disk gibi bilgisayarımda görünmüyor..kendi yazılımı ile şarkı türkü atman gerekiyor..sendeki aygıtlarda öyle olabilirmi ?? beraberinde aldığın cd lere bi göz at...bu arada önceden görünüyorsu sonradan böyle olduysa aygıtlar bozulmuş olabilir...İşletim sistemi olarak windows xp pro yada vista home premium öneririm..
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- kişisel bilgisayarınız görüntüyü başka bir ekrana yansıtamıyor
- bilinmeyen usb aygıtı (aygıt tanımlayıcısı isteği başarısız oldu)
- bu ayar yöneticiniz tarafından yönetilir
- bu eylemi gerçekleştirmek için izne gereksiniminiz var
- bu sistemde yüklü olan bu paket tarafından etkilenen ürün yok
- secure boot nedir
- windows ekran görüntüsü alma
- telefon şarj olmuyor
- video boyutu küçültme
- pc otomatik kapatma
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X