Bildirim
Mp3 ve Pc sorunu..
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: Tevez51
arkadaşlar mp3 ümü takıyorum ve pc görüyor ve dıdın diye ses geliyor 5-10 saniye sonra tekrar dıdın sesi geliyor ve mp3 usb çıkmış gibi oluyor sonra tekrar dıdın görüyor bunu nasıl çözebilirim :/
farklı usb girişi dene olmazsa farklı bir usb kablo dene oda olmazsa mp3 playerın usb girişinde sıkıntı olabilir -
mp3 playerin ustunde bir tuş olabilir -
@azt06 Farklı usb girişindede aynı kablo ile olmuyor bu mp3 kendine USB girişi var gene aynı 10 saniye tanıyor içindeki müzikleri gösteriyor sonra sanki mp3 usb girişinden çıkmış ve tekrar takılmış gibi oluyor hiç bir işlem yapamıyorum
@...DeAtH... Mp3 üstünde tuş falan yok malesef sorun bilgisayarda eskiden oluyordu 1 ay önce format attım yeni taktım usb driverlarını yükledi böyle oluyor şimdi çok garip bir sorun isterseniz video çekeyim bi uploadlıyım youtube ye öyle bakın ? -
video at bakalim -
kullandığın işlemci intelse intel chipset güncellemesi yap o şekilde dene -
http://www.youtube.com/watch?v=CZ1t6VDY3ac&feature=youtu.be buyrun hata bu bunu nasıl düzeltirim bu arada işlemci intel değil imzamda yazıyor -
amd chipset güncellemsi yap büyük ihtimal sorunun çözülücektir -
hayır işe yaramadı gene aynı fakat removable J olarak görmesi normal mi ? -
pcnin usb girişlerinde başka cihazlar normal çalışıyormu çalışıyorsa mp3 playerını farklı pcde dene -
quote:
Orijinalden alıntı: azt06
pcnin usb girişlerinde başka cihazlar normal çalışıyormu çalışıyorsa mp3 playerını farklı pcde dene
komşunun bilgisayarında normal çalışıyor kapanmıyor niye benim pc de oluyor böyle :/
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tevez51 -- 29 Aralık 2013; 20:54:56 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X