|
MP3, Winamp, Win 95 (resimdeki görüntü) gibileri hatırlayanlara, yaşlılığı hatırlamak için yapılmış bir haber.
|
Eskisi kadar popüler değil mi?? Hangi ses doyası formatı daha popüler acaba?
|
Ben mp3 ten vazgeçmem.Elbette daha kaliteli formatlar var ama bir şarkı 200 mb olur mu aga ! Boyut olarak mp3 çok avantajlı.Kaliteli bir kulaklıkla da gayet tatminkar bir ses kalitesi var. |
Artık insanlar MP3 indirme ile uğraşmıyor demek isteniyor. Spotify ya da Youtube gibi servisleri tercih ediyor.
|
|
|
|
|
Ben mp3 ten vazgeçmem.Elbette daha kaliteli formatlar var ama bir şarkı 200 mb olur mu aga ! Boyut olarak mp3 çok avantajlı.Kaliteli bir kulaklıkla da gayet tatminkar bir ses kalitesi var. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cerade -- 28 Temmuz 2020; 22:53:56 > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Onu kastediyorum zaten.Boyutu küçük olup mp3 den daha kaliteli bir format varsa bilgim yok. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cerade -- 28 Temmuz 2020; 23:37:39 > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Teşekkür ederim bakacağım. |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
Bazı arkadaşlar youtube vs gibi stream servisleri örnek vermiş ama bir çok insan o videolardan mp3 e çevirici kullanarak ses dosyası olarak indiriyor parçaları. |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. Jingles -- 29 Temmuz 2020; 10:44:49 > |
|
|
Şu linkten örneklere bakıp dosya boyutlarını görünce mp3 ü daha çok seversiniz. :) 256 bit DSD ses dosyası 1,2 GB!!! < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi veteriner69 -- 30 Temmuz 2020; 8:58:47 > |
Harbi 25 sene olmuş ya laa.. İçim bir tuhaf oldu. 1997 de yazdığımız MP3 CD arşivlerim hala duruyor ve dinleyebiliyorum |