Bildirim
MP3 ÇALAR Tavsiyesi
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Kardeş ben 1 gb creative zen neoon u 199ytlye aldım güzel alet tavsiye ederim. yalnız 1 hafta oldu kulaklık pert.(iyi bi kulaklıkla ses kalitesi mükemmel) -
fiyatını tam bilmiyorum ama creative muvo2 1.5 gb cok iyi alet -
creative tüm serisini alabilrisin zen neeon v200 n 200 veya zen nano plus bunlardan herhangi biri olabilir. Muvo 2 galiba zor bulunan bir ürün o yüzden onu alman zor. -
creative muvo s200 ...512 mb 170 ytl .... -
slm ben de creative tx fm( ikiye ayrılabilio usb stickli) 1 gb ı 200 ytl ye aldım kadıköyden tavsiye ederm. -
creative zen nano plus daha çok hoşuma gitti. -
hepsiburada.com da samsung 512mb mp3 player 88 ytl. bence bi bak.
http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=81419&productid=bd46535 -
quote:
hepsiburada.com da Samsung 512mb mp3 player 88 ytl. bence bi bak.
http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=81419&productid=bd46535
Ben samsung un 1 gb olanını 100 ytl ye aldım kardeşime.Ses kalitesi gerçekten süper.Bu fiyata alabileceğin daha iyi bi mp3 çalar yok.Tek kötülüğü şarjının az olduğundan bahsetmişler yorumlarda.Resmi sitede 13 saat yazıyor ama bazıları 7 saatte bittiğinden bahetmişler.Bunun dışında bi kötülüğü yok gibi bence 88 ytl ye kaçmaz bu mp3 çalar
-
radyo istemiyorsan öncelikle iriver ları incele derim
tercihini iriverdan yana kullan derim
ikinci tercihim ise samsung
çoğu kişi creative tercih etmiş
ama ben samsungun piyasaya biraz geç girdiğini ve
diğer markaların gölgesinde kaldığını düşünüyorum
samsung(512 radyolu) kullanan biriyim
gayet güzel bir çok formatı çalabiliyor
wow ve srs ses efeltleri şahane
bence fiyatına göre iyi bir cihaz
a dan z ye herşey düşünülmüş
bir dene derim -
Samsung konusunda arkadaşla hemfikirim.Yepp modelini 1gb Cx300 le deneme fırsatım oldu.Hiç yabana atılacak alet deil.Ama creative de denildiği kadar var bu ikisinden birini seçtiğinde pişman olmassın.Önerilen İriver modellerini ise TR de bulman zor.Ancak forumda veya gittigidiyorda makul fiyat ve dürüst alışveriş şeklinde satılıyor.Şahsen ben bu yolla aldım T10 umu.Aklında olsun yanlız garanti yok haberin olsun.Mesela benimki sorun çıkardı elimde patladı.Patladı da ne oldu gitcem H10 alacam asan88 den bakalım :) para biriksinde... -
Bence biraz daha para biriktir sony'nin yeni network walkmanlarından al... 1gb fiyatı yanılmıyosam 200-250ytl arasıydı... -
creative -
kanımca s200.gold 1gb 149ytl -
hortlatma gördüm de bu kadarını daha önce görmemiştim.
ne gerek var dimi??? -
evet samsung iyi bir markaya benziyor.Bence sesini duyurdukça samsungun değeri daha iyi anlaşılacaktır.ypt6x modeli güzel bir ürün 512 mb. bana yeter dersen düşünmeden al derim.
quote:
Orjinalden alıntı: asean20
radyo istemiyorsan öncelikle iriver ları incele derim
tercihini iriverdan yana kullan derim
ikinci tercihim ise samsung
çoğu kişi creative tercih etmiş
ama ben samsungun piyasaya biraz geç girdiğini ve
diğer markaların gölgesinde kaldığını düşünüyorum
samsung(512 radyolu) kullanan biriyim
gayet güzel bir çok formatı çalabiliyor
wow ve srs ses efeltleri şahane
bence fiyatına göre iyi bir cihaz
a dan z ye herşey düşünülmüş
bir dene derim
-
quote:
Orjinalden alıntı: wq
hortlatma gördüm de bu kadarını daha önce görmemiştim.
ne gerek var dimi???
-
Sony NW-e015f olan 2 gb lik mp3 çalarımdan çok çok memnundum eğer ki, sony yada creative olsun 150 200 milyon arası olsun güzel ses versin diyorsanız süper bir alet, tek kusuru aslında kusurda deil atrac formatına çevirmesi mp3leri, sürükle bırak modunda kullanılmıyor, ama maalesef türkiyedeki çoğu teknik servis , servise yollanan makinanın anasına tecavüz ettiklerinden seste cızırtıdan yolladığım makina su teması şikayeti ile geri geldi, sanırım krdnz ereğliye gitti makina orda ne yaptıysa küçük beyinli arkadaş, makinanın tuşlarını bile takamamış, bahsettiğim makinayı herkese öneririm cidden çok sağlam ve sesi kaliteli, çok yüksek çıkmamakla beraber sesi, ideal yükseklikte, şarj olayı 3 4 gün kadar gitmekte, vesaire, aynısından arıyorum bulursam tekrar alıcam, 1 1.5 sene önce 150 milyona almıştım, şu anda 200 - 220 arası internet sitelerinde mevcut sony bayisinden alırsanız daha ucuza geliyor aklınızda bulunsun. nw -010 yada düşük modelleri kesinlikle almayın ses kalitesi berbat.
uzun lafın kısası 100 150 milyona minton iriver falan fişman bişiler alacağınıza orjinal kulaklığı ile nw-015 modelini alın karlı çıkın.
resimdeki kulaklıklar gelenden farklı daha güzel klasik bir kulaklıkla gelitor ama 2 snedir kulaklığı kullandım hala daha kullanıyorum makinabozulmasına rağmen, renkleride siyah ve mor sanırım bir tek.
-
creative
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X