Merhaba arkadaşlar sorum şu yönde olacak. Kusura bakmayın konu doğru yerde mi değil mi bilmiyorum lakin aciliyetinden dolayı böyle oldu. Sorun şu ki :
Movie Maker ile bir proje hazırladım ve internet ortamına aktarmam gerekiyor. Lakin, kaydedilen projeyi '' Windows media player '' ile açmaya çalıştığımda projedeki resim/video yerine siyah bir ekran görünüyor fakat seste bir problem yok. Yani anlıyacağınız Ses var görüntü yok :)
Player ile ilgili bir sorun mu dedim, ve diğer playerları dendim onlardan da sonuç alamadım. Çok klişe olacak fakat, acil yardımlarınızı bekliyorum :)
quote:
Orijinalden alıntı: BoranFırtınası
Merhaba arkadaşlar sorum şu yönde olacak. Kusura bakmayın konu doğru yerde mi değil mi bilmiyorum lakin aciliyetinden dolayı böyle oldu. Sorun şu ki :
Movie Maker ile bir proje hazırladım ve internet ortamına aktarmam gerekiyor. Lakin, kaydedilen projeyi '' Windows media player '' ile açmaya çalıştığımda projedeki resim/video yerine siyah bir ekran görünüyor fakat seste bir problem yok. Yani anlıyacağınız Ses var görüntü yok :)
Player ile ilgili bir sorun mu dedim, ve diğer playerları dendim onlardan da sonuç alamadım. Çok klişe olacak fakat, acil yardımlarınızı bekliyorum :)
sorunun doğru yerdedir
ses var görüntü yok ise movie makerde ses olarak kaydetmişindir video olarak deil. video olarak kaydedersen sorunun çözülcektir bunu yapmak için ise bilgisayarıma kaydete basınca çıkıyor zaten ayarlamalar
internete koymak için ise belgelerim>videolarım>film olarak kaydolmuştur zaten atıyorum youtube.com dan yükleme yapcan gmail hesabın olması lazım aldıktan sonra youtubeye giriş yap ve upload seçeneğine bas bastıktan sonra dediim yerdeki filmi bul ordan ve sol tık işlem bu kadar gerekli ayarlamayı yaparsın zaten ordan sonra video ismi falan kolay gelsin
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme