Şimdi Ara

Moussa Sow

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
500
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kendisinin bu seneye kadarki performanslarını hatırlayın. Gol kacirsa da istekli , arzulu oynardi. Bu seneki haline bakın. Tamamen gitmek için yol yapıyor . Millet de hala musa musa diye bağırsın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Şu an takımda en sevmediğim oyuncuların başını çekiyo inşallah bi an önce gider Katar'a

• quote:

Orijinalden alıntı: İbra Kadabra

Şu an takımda en sevmediğim oyuncuların başını çekiyo inşallah bi an önce gider Katar'a

yaninda Meireleside gotursun
  • Geldiğin Güne lanet olsun secde reyiz
  • Karaktersiz adamın tekiymiş yazıklar olsun takımı sabote ediyor resmen.
  • Takım şeyinde değil artık adamın. Oyin içinde yüzünden bile okunuyor

• quote:

Orijinalden alıntı: .Taylor Swift.

Kendisinin bu seneye kadarki performanslarını hatırlayın. Gol kacirsa da istekli , arzulu oynardi. Bu seneki haline bakın. Tamamen gitmek için yol yapıyor . Millet de hala musa musa diye bağırsın

1.4m euro para alıyor adam. satın beni diyor fener uçuk fiyat istiyor. mukavelemi yenileyin diyor ona da yanaşmıyor. eeee ne bekliyorsunuz ki? aziz bence çok hata yapıyor musa sow olayında.ihtiyacın yoksa makul fiyata sat gitsin. uçuk fiyat bekleme. ha varsa o vakit adama da makul bir fiyat ver ki oynasın.

anlamayanlar için şöyle örneklendireyim. misal fener şimdi musa sow a transfer teklifi yapsa anlaşmak için ağzını en az 2.5 milyon euro dan açar. ayrıca maç başı felan da cabası. musa sow kaliteli bir forvet. valla şahsen GS ye gelsin 2.5 m alsın. hakeder o parayı.

• quote:

Orijinalden alıntı: mmm2515

quote:

Kendisinin bu seneye kadarki performanslarını hatırlayın. Gol kacirsa da istekli , arzulu oynardi. Bu seneki haline bakın. Tamamen gitmek için yol yapıyor . Millet de hala musa musa diye bağırsın

1.4m euro para alıyor adam. satın beni diyor fener uçuk fiyat istiyor. mukavelemi yenileyin diyor ona da yanaşmıyor. eeee ne bekliyorsunuz ki? aziz bence çok hata yapıyor musa sow olayında.ihtiyacın yoksa makul fiyata sat gitsin. uçuk fiyat bekleme. ha varsa o vakit adama da makul bir fiyat ver ki oynasın.

anlamayanlar için şöyle örneklendireyim. misal fener şimdi musa sow a transfer teklifi yapsa anlaşmak için ağzını en az 2.5 milyon euro dan açar. ayrıca maç başı felan da cabası. musa sow kaliteli bir forvet. valla şahsen GS ye gelsin 2.5 m alsın. hakeder o parayı.

Ilk sene 3.6 yi cebe indiriyordu. Sozlesmeyi kafasina silah dayayarak yapmadik. Sozlesme şartlarını biliyor. Ilk seneler fazla parayi cebe indiririm sonra giderim diye düşündü . Yok öyle . Adam gibi 10 15 m euroyu getir sonra nereye istiyorsan oraya git

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mmm2515

quote:

Ilk sene 3.6 yi cebe indiriyordu. Sozlesmeyi kafasina silah dayayarak yapmadik. Sozlesme şartlarını biliyor. Ilk seneler fazla parayi cebe indiririm sonra giderim diye düşündü . Yok öyle . Adam gibi 10 15 m euroyu getir sonra nereye istiyorsan oraya git

valla aziz de senin dediğin gibi düşünüyor olsa gerek. ama şu da var. sow a ihtiaycın avr mı yok mu? varsa diretmeyeceksin yoksa sallamayacaksın. bakalım sonrası ne oalcak. fernandao böyle oynarsa sow a yakındır yeni mukavele ben diyim.

• Sow'a bizim dışımızda 1.6m veren bile çıkmaz.

• Kadroda yer işgal ediyor başka bişey değil. 3 e 5 e bakmadan elden çıkarmak gerek.

• Bu adamın en büyük destekçilerindendim, futbolunu beğenmesem de en azından mücadele ediyor derdim. Ama dün gördük ki takım atağa çıkarken lakayt bi şekilde topu defansa yollaması zerre koşmaması neyse ya karaktersizmişsin Sow yazıklar olsun
  • O agladiginda millet savunurken burada en çok eleştiren bendim. O ağlama numarası yerine golleri atmaya çaba gosterseydi diye burada eleştirirken millet bana giydiriyordu. Sow hiç bir zaman tam profesyonel olamadı bizim ülkemizde. Sanki hali saha oyuncusu gibi hep savrup ve ne oynadığı belirsiz...

• Black Raven kullanıcısına yanıt
    Ağladığı zaman gol atmıyor diye eleştirdiğim dediğin adam geçen sene 15 gol mu ne attı dediğin şeyle şu anki durumun alakası yok.

• Boşalttığı kanattan kaç gol yedi onuda söyle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Razumihin-

Ağladığı zaman gol atmıyor diye eleştirdiğim dediğin adam geçen sene 15 gol mu ne attı dediğin şeyle şu anki durumun alakası yok.

Olay zaten geçen sene olmadı. Geçen sezon lig oynanırken ben askerdeydim ligi doğru düzgün takip etmedim . benim bahsettiğim mevzu önceki sene . o senede şampiyon oldu filan dersin şimdi. Mevzu attığı gol sayısı vs değil. Mevzuyu anladığında gel uzun uzun tartısalim

• Sow satılmalı ve gelen para ile sağlam bir sağ kanat oyuncusu alınarak 4-2-3-1 sistemine dönülmeli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: İbrahim Kaypakkaya

Boşalttığı kanattan kaç gol yedi onuda söyle.

Artık teknik direktörün hataları da Sow'a kitlenir olmuş. Buldunuz bir günah keçisi sallayın anasını satıyım.
  • Arkedios kullanıcısına yanıt
    Tabi solda oynayacaksın dediği zaman sow yerini terkedince td'nin hatası oluyor değil mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: İbrahim Kaypakkaya

Tabi solda oynayacaksın dediği zaman sow yerini terkedince td'nin hatası oluyor değil mi ?

Sow'un boşalttığı mevki falan yoktu ki.Sow görev ve sistem icabıyla 4-3-3'ün solunda oynayan bir oyuncu idi ve elinden geldiğince geriye gelen bir yapısı da vardı.Stoch'tan falan daha çok geriye geliyordu yani

@Black Raven

Sow o senede 15 civarı gol attıDediğim gibi senin eleştirdiğin yer saçma.Sow kafasında kulübü bitirmiş olabilir,muhtemelen satılacak ve gidiyor olabilir,sözleşmesinde uzatma ya da zam istediği için ruhsuz oynuyor olabilir bunlar çok muhtemel iddialar ve hepsi de Sow'un hanesine eksi olarak yazılır ancak bütün eleştirileri Sow'a yöneltmek doğru değil takımın mevcut olarak daha ciddi problemler var.Sow da 3.5 sene boyunca her sene ortalama 15 gol atmış bir oyuncu.Oyun içi katkısı ya da başka türlü katkıları ahım şahım değil vasat seviyede olsa skora katkısını olabildiğince yapmıştır.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.