Şimdi Ara

Mouse sorunu hakkında yardım lazım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
87
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar microsoft 1850 mouseum var. Mouse şu şekilde :

    https://www.google.com.tr/search?q=microsoft+1850+sorunu&biw=1366&bih=643&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwiax_nI7tvNAhVF7xQKHaNaC2AQ_AUICCgD#tbm=isch&q=microsoft+1850+


    Daha 2 ay önce aldım. Sorun şu ki mouseu kullandıgımda imleç çoğu zaman çalışmıyor artık , tıklamada sorun yok sadece mouse sürekli takılıyor çünkü altındaki o ışık yanan ve mouseun sürtünmesini kavrayan kısımda sorun var sanırım. Sorun kesinlikle mouseda , pcde başka mouse denedim sıkıntı yok. Yeni pil taktım fark yok. Mouse tıklama testi yaptım her tık çalışıyor sadece mouseu doğru düzgün kullanamıyorsunuz şu anda. Bu durumda ne yapmam gerekir ? Daha önce kablosuz mouse açmadım ama bunu bi açayım dedim , resimlerde de görüldüğü gibi vidası yok. Mouseun sağ ve sol tıklarının olduğu yerden yarım yamalak sökülüyor ama yarıdan asagısı çıkmıyor , zorlasam kırılacak. En sonunda sinirden kıracağım fakat kırmadan bir danışayım dedim. Mouseu nasıl açarım ve sorunu nasıl düzeltirim acaba ?



  • Sorun optik okuyucuda olabilir, bende de bir tane a4 mouse var. genelde koltuk ve halı üzerinde film izlerken uzaktan kumanda niyetine kullanıyorum. altında mousepad olmayınca optik okuyucu aşırı tozlanıyor. ayda bir söküp silmezsem aynı şeyi yapıyor. imleç düzgün hareket etmiyor.
    mouselarda vidalar genelde skatezlerin altında gizlenmiş halde bulunur. mouse'un altındaki skatezleri çıkarmayı dene. altlarında vida olması gerekiyor. sökebilirsen de optik sensörün üzerinde ışığı yansıtan cam gibi birşey var. tozlanmışsa silmeyi dene.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.