Şimdi Ara

Mouse Sensörlerinin Teknik Özellikleri, İlgili Terimler ve Oyunculara Tavsiyeler (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
392
Cevap
76
Favori
53.408
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
55 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Güzel yazı eline sağlık bilmediğim terimleri öğrenmiş oldum. 0-50 tl 50-100tl gibi kategorilerde önerilerde yapabilirsiniz mesela
  • Hocam corsair vengeance m65 nasildir akliniza mi gelmedi yazmadiniz yoksa hakkaten kotu bir mouse mu?

    Bir de bu sirlamada god ve good tierda olanlar yada average tierda olanlar hepsinde ayni sensor var da eksiklik fazlaligi sebebiyle mi average god yada good olarak ayrildilar yoksa sensor kalitesi god dan baslayip good olunca degisen sensorler oldugundan mi?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Spirit_Rises -- 1 Haziran 2015; 6:13:45 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bugün mouse siparişi vereceğim. Şuan için g502 ve Razer Deathadder Chroma arasına kararsızım. Bir türlü karar veremiyorum. C.S GO oyuncuusuyum daha çok FPS tarzı oyunlar oynuyorum sizce hangisini tercih etmeliyim. Her iki mouse da aynı listede birbirlerinden farkı nedir bu mouseların sensör olarak hangisi daha kalitelidir? Mouseu -Palm/Claw Hybrid Grip tutuş şeklim var her iki mouse un elime oturmasında problem olacağını sanmıyorum. Ve son olarak G303 Türkiye'de ne zaman satışa sunulacak bununla ilgili de internette araştırma yaptım ama bir bilgi bulamadım.
  • Hocam cevap zowie ec2-a veya 1-a :D valla g502 nin ağırlığıyla ilgili sanki birşeyler söyleniyordu tam bir bilgim yok ama elin bu boyutlardaysa bence zowie ec lere yönelebilirsin veya çok büyük gelmez diyorsan rival(evet aşınma sorunundan yakınan çok insan var ama bu senin nasıl kullandığınada bağlı)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: LykiaN33

    Hocam cevap zowie ec2-a veya 1-a :D valla g502 nin ağırlığıyla ilgili sanki birşeyler söyleniyordu tam bir bilgim yok ama elin bu boyutlardaysa bence zowie ec lere yönelebilirsin veya çok büyük gelmez diyorsan rival(evet aşınma sorunundan yakınan çok insan var ama bu senin nasıl kullandığınada bağlı)

    Zowie lerinde tasarımları hiç cezbetmiyor açıkçası :) g502 ağır olması yönünde şikayet var evet . Rival denedim çok büyük hantal bir mouse gibi geldi. Şuan için g502 ve Chroma arasına kalmış bulunmaktayım :)
    http://www.hepsiburada.com/liste/corsair-vengeance-m65-fps-siyah-laser-oyuncu-mouse-ch-9000022-eu/productDetails.aspx?productId=bd801011&categoryId=52&site=old bu ürün nasıldır? Laser sensör optik sensörlere göre daha mı iyidir ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arph -- 1 Haziran 2015; 16:51:53 >




  • Hocam cs go için bu mouse u kullanan 1 tane adam görmedim ha tabikide profesyonel çoğu oyuncu sponsorlarının verdikleri mouseları kullanmak zorunda kalıyorlar ama yabancılardan takımda olmayıp bu mouse u kullananda pek görmedim rival i hantal bulduysan g502 de hantal kalacaktır

    NOT:Cs Go gibi fps oyunları için optik mouselar daha çok tercih ediliyor birde hocam bu mouse u almaya çok kararlıysan türkiyeden almamanı şiddetle tavsiye ediyorum 387 liraya satılan mousehttp://www.amazon.com/Corsair-Vengeance-Performance-Gunmetal-CH-9000022-NA/dp/B00ARD5410 amazonda kargo dahil sana 70 75 dolar gibi bir fiyata yani yaklaşık 200liraya denk gelecek forumda amazon rehberi bulunmakta



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LykiaNx -- 2 Haziran 2015; 15:35:40 >




  • Bu mouse şu ana kadar çıkan en iyilerden olarak geçiyor fps oyunu için. Eğer bütçenizi sarsmayacaksa tavsiye ederim.
  • ben de rival, g502 ve chroma arasında kaldım fakat gene en iyisi gidip bir yerler de denemek. hangisi ele oturursa onu alırım
  • Bir türlü tercih yapamadım. Rival mı? Chroma mı?
    Bir yandan rival denemek istiyorken diğer yandan chroma eli ayağı düzgün,

    @VisualPwnage
    corsair m65 için @Brightmist şöyle bir cevap vermiş
    http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=105385963

    Peki razer mamba, tt level 10m, corsair m65 bunlar dediklerinizden dandik mi
    Evet. 2'si lazer, 1'i doppler shift lazer sensör kullanıyor. Bu sensörler cloth pad'lerle ciddi sıkıntıları olan sensörler. Bunun harici gene benzer şekilde renkli yüzeylerde sorun çıkartma ihtimalleri oldukça yüksek olacaktır. Bu mouse'ların yüksek fiyattan pazarlanmalarının tek nedeni eklenip/çıkarılabilir ağırlık, RGB LED, Sniper Button'u tarzı gereksiz ve sadece reklam amaçlı özelliklerinin olmasıdır.




  • g502'ye karar vermiştim ama üzerindeki bir ton tuş beni caydırdı. en eli ayağı düzgün, ele oturacak deathadder duruyor ama kimse tavsiye etmiyor. rival de ise kötü kullanılan malzeme neredeyse almamı imkansız hale getirdi. Gene g502 ve deathadder arasında gidip geliyorum
  • zowie ec1-2a getirseler alınası var ama hiçbiryerde yok. aynı şekilde mionix, roccat modelleride bulunmuyor. iç pazara bakan bizler için seçenekler kısıtlı. asus strix claw da seçeneklere ekledim. 100 TL sınır koymuştum @Brightmist arkadaşın yazdıklarını okuduktan sonra gaza geldim.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 9Tales

    g502'ye karar vermiştim ama üzerindeki bir ton tuş beni caydırdı. en eli ayağı düzgün, ele oturacak deathadder duruyor ama kimse tavsiye etmiyor. rival de ise kötü kullanılan malzeme neredeyse almamı imkansız hale getirdi. Gene g502 ve deathadder arasında gidip geliyorum

    Bende senle aynı kararsızlıktayım Razer Deathadder yada G502 düşünüyorum. Ama karar veremiyorum işte :) aslında g303 bulabilsem Türkiye de alacağımda yok malesef ne zaman çıkacağınıda bilen yok.

    @hurik
    Bende senin gibi 100 TL lik bir mouse alacağım diye yola çıktım şuan kendimi aşmış bulunmaktayım :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arph -- 3 Haziran 2015; 9:53:28 >
  • Ya hocam ben çok kararsız insanım yani bir sene böyle onumu olsam bunu mu alsam diye ortada faresiz dolaşırım. O yüzden çok düşünmeden g502 aldım. Kararımı internetteki incelemelere göre verdim. Zaten tt theron kullaniyordum onDan memnundum bundan da memnun kalirim diye düşünüyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 9Tales -- 3 Haziran 2015; 10:02:00 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende aynı senin gibiyim 1 hafta öncesi mouse almaya karar verdim. Ama hala mouse bulucam kafama göre.. FPS içinmi aldın g502 yi ilk izlenimlerin olumlu mu mouse için ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arph -- 3 Haziran 2015; 11:47:33 >
  • Ben moba oynuyorum kafama eserse de counter a girerim. Daha gelmedi mouse yarın gelir. Geldiğinde ilk izlenimlerimi paylaşırım. Yani şimdi tonla Pro CS veya başka fps oyunları oynayanlar var acaba onlar da bizim gibi bu kadar büyütüyorlar mıdır? Belki de begenmemelerine rağmen sponsor mouse ları kullanıyorlardır. Demek istediğim bu kadar abartmaya gerek var mı acaba? Zaten en üst düzey mouse lara bakıyoruz eminim hiç biri kötü değildir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 9Tales

    Ben moba oynuyorum kafama eserse de counter a girerim. Daha gelmedi mouse yarın gelir. Geldiğinde ilk izlenimlerimi paylaşırım. Yani şimdi tonla Pro CS veya başka fps oyunları oynayanlar var acaba onlar da bizim gibi bu kadar büyütüyorlar mıdır? Belki de begenmemelerine rağmen sponsor mouse ları kullanıyorlardır. Demek istediğim bu kadar abartmaya gerek var mı acaba? Zaten en üst düzey mouse lara bakıyoruz eminim hiç biri kötü değildir.

    Evet hepsi iyidir ama insan okadar para veripte eğer benim şuan kullandığım 40 tl lik mouse dan daha kötü olur mu diye şüphe ediyor. Onun için en iyisi en mantıklısı hangisi ise onu almak istiyor. Pro oyuncular farklı mouselar kullanmasına rağmen hepsi de çok iyi Fakat ben mesala G502 yi sponsorlu veya sponsoruz hiç bir C.S GO oyuncusunun tercih ettiğini görmedim.




  • Benim de demek istediğim bu kadar para veriyoruz kötü olma ihtimali çok zordur. En fazla eline oturmaz. Fps için rival i falan öneriyorlardı. Ona bakabilirsin. Ben rivali claw grip kullandığım için, farenin de tuşlarının uzakta olması nedeniyle tercih etmedim. Hem fps ağırlıklı da oynamıyorum zaten

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 9Tales

    Benim de demek istediğim bu kadar para veriyoruz kötü olma ihtimali çok zordur. En fazla eline oturmaz. Fps için rival i falan öneriyorlardı. Ona bakabilirsin. Ben rivali claw grip kullandığım için, farenin de tuşlarının uzakta olması nedeniyle tercih etmedim. Hem fps ağırlıklı da oynamıyorum zaten

    Rivale baktım ben teknosa da incelemiştim. İlk gördüğümde sanki kullanmak için değil de süs olarak vitrine koyulmak için yapılmış bir mouse gibi geldi . O ne büyüklüktür öyle Claw grip kullanıyorum bende benim için çok uyumsuz bir mouse.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: VisualPwnage

    quote:

    Orijinalden alıntı: 9Tales

    Benim de demek istediğim bu kadar para veriyoruz kötü olma ihtimali çok zordur. En fazla eline oturmaz. Fps için rival i falan öneriyorlardı. Ona bakabilirsin. Ben rivali claw grip kullandığım için, farenin de tuşlarının uzakta olması nedeniyle tercih etmedim. Hem fps ağırlıklı da oynamıyorum zaten

    Rivale baktım ben teknosa da incelemiştim. İlk gördüğümde sanki kullanmak için değil de süs olarak vitrine koyulmak için yapılmış bir mouse gibi geldi . O ne büyüklüktür öyle Claw grip kullanıyorum bende benim için çok uyumsuz bir mouse.

    Valla bende razer abyssus 2014 alacagim gibi. Yaz tatili diye indirimlerin baslamasini bekliyorum. Belki baska bir mouse cok ucuzlar aklimi celer.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Ben Asus Rog Gladius almaya karar verdim
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.