Şimdi Ara

Mouse Pad

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
214
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Benim elimdeki mouse pad in sanirim ozelligini yitirdi kaymiyor sizce hangi tip birseyle kaplarsam iyi bir performans alabilirim ?

Bir internet sitesinde ozel bir madde ile kaplandiginda oldukca ise yariyor diye duymustum ancak oldukca pahalli birseydi, sizlerin de fikirlerinizi almak isterim belki daha pratik bir seyler yapilabilir ya da yapan vardir aranizda.

Pesinen tesekkur ederim.

• uzerı duz olmalı kaygan olmamalı
  • Lazer fare kullanıyorsan siyaha kaplaman iyidir. Beyaz lazeri yansıttığı için lazer nereye gittiğini pek anlayamaz ama siyah lazeri emer dolayısıyla sitah zeminden daha iyi randıman alırsın... Aslında yeni bir pad alabilir ya da sadece zeminde kullanabilirsin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Figo -- 9 Aralık 2005, 13:15:47 >
  • Arkadaşım DKT Everglide yada Steel pad alabilirsin güzel bişey istiyorsan fiyatı 30-20 YTL
  • 3 milyona Master Yoda mouse pad.
  • yada Q-Pad alabilirsin

Razer Pad de var da biras pahalı tabi
  • bence aqua pad, dkt yada razer al
    bıraz tuzlu olur ama ıyı olur
  • Aqua3 aldim, henuz gelmedi ancak sanirim iyi oldu.

hepinize tesekkur ederim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: selchuk_

bence aqua pad, dkt yada razer al

sakın razerın alimnym padını alma ! berbat bişey .. Optil mouse kullanıyorsan mouse stakezleri ve stabilite için kumaş pad öneririm.DKt, steel, x-ray aqua bu 3 lü gayet guzel, geniş, kumaş pad ler mouse salığı için ve kayganlık için ideal .Eğer cs,quake vs. fps oynamıyorsan yuksek hassasiyet gerektiren bir mouse ve pad e ihtiyacın yok ! 20 ytl lık MS mouse ve 3 ytl lik kumaş bir pad işini fazlası ile gorur ( kumaş pad ın siyah olması senin yararına olucaktır )
  • quote:

Orjinalden alıntı: kozlowski

quote:

Orjinalden alıntı: selchuk_

bence aqua pad, dkt yada razer al

sakın razerın alimnym padını alma ! berbat bişey .. Optil mouse kullanıyorsan mouse stakezleri ve stabilite için kumaş pad öneririm.DKt, steel, x-ray aqua bu 3 lü gayet guzel, geniş, kumaş pad ler mouse salığı için ve kayganlık için ideal .Eğer cs,quake vs. fps oynamıyorsan yuksek hassasiyet gerektiren bir mouse ve pad e ihtiyacın yok ! 20 ytl lık MS mouse ve 3 ytl lik kumaş bir pad işini fazlası ile gorur ( kumaş pad ın siyah olması senin yararına olucaktır )

Ben genelede evde oyun oynadigimdan, hassasiyet cok profesyonelce olmasa da gerekli.
    Joint Operations ve CS oynuyorum, umarim bu aqua 3 derdime derman olur.

• 1 milyona pazarda bile var en iyisi o ben hiç kullanmıyorum
  • olmazsa "molped" al ya oda güzeldir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.