Şimdi Ara

Mount & Blade II: Bannerlord konsollara geliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
365
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Mount & Blade II: Bannerlord konsollara geliyor



    Normalde yayıncılığını ve geliştiricliğini TaleWorlds Entertainment'ın yaptığı popüler oyun Mount & Blade II: Bannerlord'un yayıncılığını artık Prime Matter yapıyor ve oyun konsollar için duyuruldu. 



    Ayrıca Bkz.Death Stranding Director's Cut enteresan bir video eşliğinde PlayStation 5 için duyuruldu



    Geçtiğimiz yıl mart ayının sonunda PC üzerinden erken erişime açılan Orta Çağ temalı oyun Mount & Blade II: Bannerlord'un yayıncılığını da TaleWorlds Entertainment yapıyordu ancak yayıncılık Koch Media'ya bağlı olan Prime Matter'a geçti.



    Yaz Oyun Festivali'nde yapılan duyuruya göre Mount & Blade II: Bannerlord, konsollar ve PC için yılın son çeyreğinde çıkış yapacak. Ne yazık ki hangi konsollar olduğu açıklanmadı. Oyun hem fiziksel hem de dijital olarak çıkış yapacak.





    Mount & Blade II: Bannerlord Hakkında



    Savaş boruları çalar, kuzgunlar toplanır. İç savaş koca bir krallığı yıpratır. Sınırların ötesinde yeni krallıklar yükselir. Kılıcını kuşan, zırhını giy, adamlarını topla ve şan kazanmak için Kalradya savaş alanlarına atıl. Egemenliğini kur ve eskisinin küllerinden yeni bir dünya yarat.



    Mount & Blade II: Bannerlord, orta çağ savaş simülasyon ve rol-yapma oyunu olan Mount & Blade: Warband’in heyecanla beklenen devamı niteliğindedir. 200 yıl öncesinde geçen, detaylı dövüş sistemini ve Kalradya dünyasını daha kapsamlı ele alır. Dağlardaki sığınakları talan edin, şehirlerin arka sokaklarında gizli suç imparatorlukları kurun ya da güç mücadelenizde savaş keşmekeşinin içine atılın.



    Strateji / Aksiyon RPG

    Engin Kalradya kıtasında keşfe çıkın, baskınlar düzenleyin ve yolunuz boyunca dostlar düşmanlar edinin. Kendi ordunuzu yetiştirip savaşa sokun; bir yandan birliklerinizi komuta ederken diğer yandan onların yanında aksiyonun kalbine dalıp düşmanla çarpışın.



    Tek Oyunculu Sandbox Haritası

    Oyunu dilediğiniz gibi oynayın! Hiçbir oynanışın birbirinin aynısı olmadığı dinamik sandbox macerasında güce giden yolunuzu kendiniz çizin.



    Kapsamlı Karakter Oluşturma ve Geliştirme Sistemi

    Oyun tarzınıza uygun karakterinizi oluşturup geliştirin. Ustalığınızı temsil eden özelliklere erişim sağladıkça görevleri yerine getirerek becerileri geliştirin.



    Gerçekçi Ekonomi

    Tütsüden savaş atlarına hemen her şeyin fiyatının arz ve talebe göre dalgalandığı, iniş çıkışlı simüle edilmiş bir feodal ekonomide mevcut malları görün. Kuşatma sonrası açlıkla savaşan bir şehre tahılı ilk getiren olarak ya da haydutların kestiği bir karavan rotasını yeniden açarak anarşiyi kendi lehinize kullanın.



    Çok Oyunculu Oyun Modları

    Küçük ölçekli çatışmalardan yüzlerce oyuncunun dahil olduğu destansı savaşlara, birçok farklı çok oyunculu modda dünyanın dört bir yanından oyunculara karşı taktiksel hünerlerinizi ve dövüş becerilerinizi test edin.



    Beceri Tabanlı Yönlü Dövüş Sistemi

    Öğrenilmesinin kolay ancak ustalaşmanın da bir o kadar zor olduğu, derin ve sezgisel dövüş sistemini kullanarak düşmanlarınızı mağlup edin.



    Nefes Kesen Savaşlar

    Savaş alanına inin ve ortaçağ savaşlarının vahşiliğini ekranda, her biri kendi detaylı yapay zekasına sahip yüzlerce birlikle kendi gözününden ya da üçüncü bir göz gibi deneyimleyin.



    Kapsamlı Modlanabilirlik

    Oyunu, kendi hazırladığınız, tamamen benzersiz bir macerayı deneyimlemek üzere uyarlayın. Mount & Blade II: Bannerlord’u geliştirmek için kullanılan oyun motoru ve araçlar, topluluğumuzun erişimine açık, böylece mod geliştiriciler Kalradya’yı yeniden yorumlayabilir ya da kendi benzersiz dünyalarını yaratabilirler!




    Kaynak:
    https://www.gematsu.com/2021/06/prime-matter-to-publish-mount-blade-ii-bannerlord-for-consoles-pc







  • Co-op modu olsa tadından yenmez.

  • Hemen alırım, pc de aldık konsolda eksik olmasın.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Hiç gelmesin çok kızgınım. O ne kötü optimizasyondu ne çok bug vardı. 30 saat işkence çektim çok soğudum bir daha oynamam

  • ctntas C kullanıcısına yanıt
    Oyun daha çıkmadı yalnız, konsol ile birlikte pc için de çıkış yapacak, optimizasyon sorunu ne derece düzelir bilmem ama şu an oynadığımız early access sürümü.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bannerlord yaptıkları en kötü iş olmuş.Beğenmedim.Konsola gelse daha kötü olur.+Beceremezler. Çok fazla değişken ve oyun ara yüzü çok karmaşık yapılmış.Zaten hataları vs. geçtim.

  • DRAGUT kullanıcısına yanıt
    Var zaten. Bannerlord Online.
    Şuanda oynayabiliyorsun.https://bannerlord-online.com/

  • ctntas C kullanıcısına yanıt
    Early Access'in ne anlama geldiğini biliyor musun ? Release edilmiş oyunlarda bile ilk 3 ay buglar olur gitmiş early access oyuna laf atıyorsun. Early access oyunun amacı bize maddi olarak destek çıkın ve oyunu test edin demek. Bugsız bir oyun sunuyoruz demek değil.

  • Steelo S kullanıcısına yanıt

    Bu projeden haberdarım, şu anda işin başındalar. Aslında bu projenin resmi olarak oyunda olması lazım, benim tam istediğim şey çok oyunculu online bir oyun değil. En az 2 arkadaşınla beraber ana haritayı co-op oynayabileceğin bir mod.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Optimizasyon sorunu erken beta sürümü oluşundandı. Git gide çözüldü. Madem soğuyacaktınız kocaman erken erişim yazan oyunu almayacaktınız başta.

  • Güzel haber. Bi güzel haber de sen yap bi güzellik be game pass abi :)

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Şu oyunu SEGA nın yapmasını isterdim multiplayer campaing olayına bambaşka bir boyut getirirlerdi total war serilerini şu oyuna uyarladıklarını düşünüyorum da dünyada daha iyisi olamazdı. Çıkar çıkmaz aldım çok ama çok eksiği var single tarafına çok kafa yoruyorlar en büyük hataları da bu fakat olay multi tarafında 1 seneyi geçti çok yok kat edemediler sabırla bekliyoruz umarım becerebilecekler

  • madonos kullanıcısına yanıt
    Evet öyle ancak 8 yıldır beklenen bir oyuna 2 yıl erken erişime açarsan her türlü laf edilir

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Konsola getireceklerine oyunun tam versiyonunu cikarsınlar 1.5.10 versiyonu duyuralı 1 ay oldu daha cıkmadı

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • DRAGUT kullanıcısına yanıt
    Online modu farklı bir gelistirici yaptı ancak oda tüm dünyada gecerli özel bir dunya kurup arkadasınla oynamaz efsane olur gercekten

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • NaziErBaşı kullanıcısına yanıt
    En son ne zaman oynadınız

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • çıksın ilk alacağım oyun.

  • Hala daha çıkamadı. Ne zaman çıkar Allah bilir ps4'e

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.