Şimdi Ara

Mount & Blade II: Bannerlord (2022) [ANA KONU] (202. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.060
Cevap
89
Favori
260.236
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 199200201202203
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bu oyunu total wara ve crusader kings yakın görüyorum, rpg oyunu ama skyrim ,fallout karşılaştırılması yanlış.

  • Tutsak lordlar şehrin zindanından kaçabiliyor mu?

  • Zooteknist93 Z kullanıcısına yanıt
    Her yerden kaçıyorlar, bir ara kaçamasınlar diye eklenti kuruyordum, eğer önemli bir lord ise yandaşları bir kaç milyon lira kefalet ödemeye kalkıyordu, günlerce oynayıp toplayamayacağın para bir anda geliyordu, sonra o eklentiler bir anda çalışmaz oldu

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar uzun saatler MBB oynayan biri sorumu cevaplarsa çok güzel olur..

     

    Oyunda İmparatorluğu yok et veya kurtar görevlerini yapmak zorunda mıyız? Yani ben oyuna başlarken ki kendi sancağımla kendi bayrağımla kendi imparatorluğumu yükseltip gelişip her yeri kontrolüm altına aldıktan sonra, OYUN bana imparatorluk görevlerini hiç yapmadığım için bir sorun yaratır mı? Yoksa imparatorluğu yıkmak veya yükseltmek zorunda mıyım?

     

    10 Lort ile konuşma görüşme işlerine girmeden ben kendi başıma kendi krallığımı yükseltmek istiyorum. Bunun bana artısı eksisi ne olur..




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sedat. -- 2 Mayıs 2022; 8:11:17 >
  • Sedat. kullanıcısına yanıt
    Sandbox modunu oynayabilirsiniz

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Oyuna sahip değilim ancak en kısa sürede alacağim.. Almadan önce püf noktalarını öğrenmeye çalışıyorum.. Sandbox modu derken bu cevaptan kesin olarak şunu mu anlamam gerekiyor, normal oyunda Neretzes görevlerini yapmak zorunda mıyız yani.. Öyle ise mecburen bir yerden sonra yapariz.. Peki oyunun bir noktasında 3 sancağida toplayıp kendim için kullanabiliyor muyum, yoksa illa bir imparatörlüğün kralına götürüp vermem mi gerekli.. Mesela örnek olarak batanya kralını diyelim götürdüm verdim 3 sancağı, sadece ilişkim mi artar yoksa bir şey kaybedermiyim..


    Bunları sormak istiyorum çünkü oynamaya başladığımda bir çok şeyi bilerek oynamak istiyorum.. Youtube'da da soruma cevap bulamadım zaten, herkes en kısa sürede nasıl para kazanılır diye deli gibi aynı aynı videolar çekmiş..

  • Arkadaşlar oyun içinde savaşlara girip çıkıyorum bir sıkıntı yok fakat Sanaope yi kuşatıp aldıktan sonra gelen envanter ekranını geçtiğimde bu crash ile karşılaşıyorum. Yardımcı olabilecek var mı? (Oyun epic sürümü e.1.7.1)

    crashreporta buradaki drive linkiyle ulaşabilirsiniz. Modlistimde burada (kılıçları parlak olanlar aktif olan modlar.)





    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rollin16 -- 4 Mayıs 2022; 14:9:24 >
  • Sedat. kullanıcısına yanıt
    Sancakları kimseye vermek zorunda değilsin..Kendin için kullanarak kendi krallığını kurabilrsin ki en güzeli de bu bence

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Oyun şuanda steam de 120 tl, bu fiyatlara alınır mı ? Oynatıyor mu kendini ?


  • < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

  • < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyuna gelen güncellemeler ile performans'da artış oldu mu hiç? GTX 1050M ile en son oynadığımda ne kadar akıcı oynasamda şehirlere falan girerken aşırı kasıyordu oyun. Belki optimizasyon ile ilgili düzenlemeler yapılmıştır daha düşük seviyeli bilgisayarlar için bilgisi olan var mı?

  • Yukarıda Archer Only Challenge'ı görünce cesaret alıp kardeşimin video serisini paylaşmak istedim. Tarihi Viking kralı Ragnar Lodbrok üzerinden bir rol yapıyor. En büyük kısıt da ata binmemesi. Gerçek Ragnar'ı referans aldığı için daha bir sürü kısıt var video açıklamasında yazan, fakat buraya kopyalayıp görüntü kirliliği yaratmayayım. Belki ilginizi çeker.



    Bloominsanyoutube
    Bu oynayışımızda "Ragnar Lodbrok" isimli karakterin canlandırmasını yapmaktayız. Canlandıracağımız karakter tarihi bir kişi olmasının yanı sıra, son zamanlarda popüler olan bir diziye de konu olmuştur. Ragnar ile ilgili tarihi veriler biraz yetersiz olduğu için yorumlanmaya açık bir karakterdir. Haliyle, burada yapacağımız canlandırma da bizim yorumumuzdur. Karakterimiz gezici bir demircidir. Fakat aynı zamanda, ailesinin intikamını almak istediği için İmparatorluk düşmanıdır. Viking temelli bir karakter olduğunu da hatırlatmak isterim. Gençliğinde daha çok kendi yetenekleri ile göz önünde olan Ragnar, popülerleştikçe kitleleri arkasından sürüklemiştir. Bizim canlandırdığımız Ragnar Lodbrok karakteri: - Sturgiyalıdır. - Öz ailesini kaybettikten sonra, kardeşleri ile birlikte, şehirdeki zanaatçı bir aile tarafından evlat edinilmiştir. - Erken çocukluğu sırasında fiziksel gücü en belirgin özelliği olmuştur. - Ergenliği sırasında, zanaatçı bir aile yanında olması sebebiyle, köyün demircisinde çalışmıştır. - Gençliğinde piyade eğitimi almıştır. - Genç erişkinlik döneminde, savaşta bir düşmanı alt etme şekli sayesinde isminden söz ettirmeye başlamıştır. - Uğradıkları bir saldırıda, bir akıncıyı etkisiz hale getirerek oradan kaçmayı başarmıştır. Ragnar karakterinin sahip olduğu tarihi özellikleri sebebiyle oynayışımız konusunda "SINIRLAMALARIMIZ" şu şekildedir: - Sadece Sturgiyalı birlik kullanabilir. - Ragnar, herhangi bir aile üyesi veya yoldaşı ata binemez. Fakat yanında atlı birlik veya at gezdirebilir. - Sadece tek elli, çift elli ve fırlatma silahı kullanabilir. Ok, arbalet veya gönderli silah kullanamaz. Turnuvalarda rastgele silah geldiği için bu sınırlama turnuvalar için geçerli değildir. - İmparatorluk ülkeleri topraklarındaki herhangi bir kişi veya lord için görev yapamaz. - Kendi krallığını kuramaz veya Sturgiya dışında bir krallığa katılamaz. - Ragnar köy, köylü veya kervan yağmalayabilir. Fakat herhangi bir şekilde kervan sahibi olamaz. Kervan koruma görevi yapamaz. - Demirci bazlı bir karakter olduğu için dükkan sahibi olabilir. - Klan seviyesi 4 olana kadar Ragnar herhangi bir orduya liderlik edemez. - Herhangi bir lordu savaş sonrası serbest bırakamaz ve tutsak lordları fidye karşılığı satamaz. - Yakaladığı tüm İmparatorluğa bağlı lordları idam etmek zorundadır. Oyun sonu için iki koşul mevcuttur: - Ragnar tüm imparatorluk ülkelerini yok ederse hikaye sonlanır. - Ragnar ölürse ve intikam alabilecek bir çocuğu yoksa hikaye sonlanır. Seri "Bannerlord" zorluğunda oynanmıştır. Oyunun versiyonu "1.7.2" şeklindedir. Erken erişim sürecinde çekilen bir seri olduğu için, sonraki versiyonlar ile farklılıklar içeriyor olabilir. İyi Seyirler...
    https://www.youtube.com/watch?v=phV0FG3iE34
  • beawolf kullanıcısına yanıt

    Kardeşine tavsiye 720p video ile olmaz bu zamanda.

  • ShadowOfDarkness kullanıcısına yanıt

    Kesinlikle haklısınız. Ancak yeni donanımlar da ateş pahası. Elindeki donanımla olduğu kadar bir yerden başladı.

  • Hocalarım merhaba doğru yerde miyim bilmiyorum ama oyunu steamde 120 tl ye gift olarak gönderebilirim. Bana battle.net sitesinde nakit lazım olduğu için bu şekilde alışveriş yapabilirim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bannerlord un Taleworlds u ,aynı Witcher daki gibi Cd project red i çok değerli marka olması çok isterdim ama o kadar etki yapıldı mı emin değilim.Satış konusunda bunca yılın ardından çok satılmıştır da umarım emeklerini almışlardır.Ama nedense çok büyük bir etki yaratmadı gibi hem finansal olarak hem de reklam olarak radikal değişiklikler üzerinde çokca durulması gerektiğini forumlar da gördüm.Witcher 2 >Witcher 3 Warband >Bannerlord radikal gelişme kadar olması gerekliydi.Bunu ülkemizdeki biraz da yeterli personelin olmayışına bağlıyorum.

    Cd projekt red örnek verdim çünkü adamlar korsan oyun cd ve yerelleştirme yaparak buralara kadar geldi, polonya ülkesine yatırım yapılması ve lehçe dilini oyunlarına standart olma konusunda çok büyük bir katkı sağladı.Ayrıca bir çok polonyalı oyun geliştirmesine de ilham oldu.


    Benim temennim Bannerlord un konsollara çıkışıyla birlikte daha çok inovasyon çalışmalı,Türkçe yerelleştirme sektörüne de girmesi,daha çok iş alanı yaratması ,diğer oyun firmalarına da daha çok ilham olaması ve yardım etmesi gerektiğini düşünüyorum.


    Böylece ülkemize yatırım yapılacak ve oyunlar da Türkçe dilini bir standart haline gelmesini sağlamış olacaktır.


    Yolları açık olsun.Diğer projelerde daha büyük ve başarılı işlere imza atmalarını isteriz. 




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sayko05 -- 11 Eylül 2022; 16:39:13 >
  • Warband'a zam gelmiş. Bannerlord'um var, Warband'sız olmaz zaten sık sık indirime giriyor bir ara alırım diyordum. Ucuza nasıl alabilirim arkadaşlar?

  • Oyunun tam sürümü yarın çıkıyor galiba. Yeni özellikler neler yazan bir yer var mı?

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 199200201202203
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.