Şimdi Ara

Motosikletler VS Resmi Araç ( Silahlar çekildi Dediğim oldu) (9. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
397
Cevap
11
Favori
7.382
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
42 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: AlphaScramble




    Eğer böyle farklı fotolar çekip yorum yaparsan tabi ortalık karışır .

    Video izleseydin en azından 3-4 saniye bile olsa o aracın sağ şeritte stop lambaları yanık bir şekilde geçmeye çalıştığını görürdün . Adam zaten o motor sürüsünü görmüş ona göre frenli geliyor önündeki geçince sağa geçmeye çalışıyor ama arkadakiler konvoy bozulmasın derdinde araya araba girmesin diyor . E adam da kaldırıma mı çıksın ? Hepsinin geçişini mi beklicek tren mi bu ?
  • abilerin özel harekat olduğu belli bagajdan çıkan silah HK416

     Motosikletler VS Resmi Araç ( Silahlar çekildi Dediğim oldu)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tyler Durden -- 16 Ağustos 2016; 1:11:41 >
  • Motorcu cocuklar hakli..passati el hareketi ile uyarmistir..ama passattan inen magandalar 3. Dunya ulkesi polisi gibi davranmislar..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eksi sozlukte yazanlar bilirkisi mi. Oradakilerin cogu muhalif sabah aksam polise devlete askere dine peygambere kufur eden tipler. Cok sayida pkk li dhkpc li orada hesap acmis rahatca yaziyor. Eksi sozlukte az sayida normal yorumcu var. Gerisi memleket dusmani.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • etkinus kullanıcısına yanıt
    Düz yolda şerit değiştirmeyle yol ayrımında şerit değiştirme olayını nasıl bağladınız helal olsun. Adam gayet sinyal de veriyor yol ayrımına girerken yavaşlıyor da. Kavşağa yanaşan araç eğer senden öndeyse ve yola girmek üzereyse hızlanıp da o aracın geçişini kapatmak adamı kazaya itmektir. Refüje mi bindirsin gidip? Otoban tarzı yollarda emniyet şeridi harici duraklama yapmak da yasak. Eee? Ne yapsın adam zıplatsın mı arabayı? O aynalar arkayı görün diye var, önünüze bakın diye değil.


    Videonun 5. saniyesinde sağda YOL VER tabelasını açık açık görebilirsiniz. O yolda üstünlük soldaki araca ait. Yok göremediyseniz Flash TV haberciliği ile göstereyim

    http://prntscr.com/c667de


    1. Motorsuz araç sürücüleri motorlu araçlara,
    2. Motorlu araçlardan soldaki sağdan gelen araca

    Trafik kuralı derki;Geçiş önceliği belirtilmeyen kavşaklarda sağından gelen araç geçiş önceliğine sahiptir. Ancak kafam kadar yol ver tabelası var, kimdeymiş üstünlük?

    Ayrıca motorsikletler şeridin en sağından ilerlemek zorundadır.

    Öğrenmenin yaşı yok evet, öğrenin iyidir, çünkü öğrenmeden trafiğe çıkılmaz.
  • Çek elini çek diyen adama değil polis subay olsa dalardım kimse öyle dayılanamaz annesine laf edemez pzvk lafı nedir ?

    Not:Astsubayım



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ŞokBıçaklıZed -- 16 Ağustos 2016; 1:39:51 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TheCaliph_

    quote:

    Orijinalden alıntı: AlphaScramble




    Eğer böyle farklı fotolar çekip yorum yaparsan tabi ortalık karışır .

    Video izleseydin en azından 3-4 saniye bile olsa o aracın sağ şeritte stop lambaları yanık bir şekilde geçmeye çalıştığını görürdün . Adam zaten o motor sürüsünü görmüş ona göre frenli geliyor önündeki geçince sağa geçmeye çalışıyor ama arkadakiler konvoy bozulmasın derdinde araya araba girmesin diyor . E adam da kaldırıma mı çıksın ? Hepsinin geçişini mi beklicek tren mi bu ?

    Ss alıp koymayla niye ortalık karışsın?

    Belki gözden kaçan doğrular ve yanlışlar var.
    Neymiş ortalık karışıcakmış napıcan sen mi karıştırıcan.

    Aracın bağlantı yoluna giriş şekli doğru değil.
    O yola gireceksen zaten sağdan gitmen lazım aksi trafi tehlikeye atmaktır.

    Ve ayrıca okuduğunu anlamıyosun galiba

    Motor sürücülerinin tek şeritli yolu babalarının malıymış gibi kullanmalarının yanlış olduğunu belirttim. Ek olarak arkadakilerin yol vermeleri gerektiğini yazdım
    Hatta ve hatta kimsenin malına zarar verme haklarının olmadığınıda belirttim(motorcunun arabaya vurmaya çalışmasını diyorum)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayir ortalik karisir derken senin icin karismis . Cunku koydugun fotograflarda adami direk saga gecer gibi gostermissin .

    Arkasindan gelen arac yok soldan gelmis orta seride gecmis saga yanasiyor en az 4-5 saniye icinde yapiyor bunu pat diye en soldan en saga atlamamis adam arabayi durdursun stop etsin motorcularin gecisi mi beklesin ? Zaten kontrol etmis o plakasiz motor konvoya araba sokmamak icin gereksiz gazliyor arayi kapatmaya calisiyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Polis sonuna kadar haklıdır, keşke ohal kapsamında içeri alsalarmış bu
    motosikletliyi de sorsalarmış ne yaptığını...
    O motosikletli kim oluyor da arabanın önünü kesip, kaputuna vuruyor?
    Normal vatandaş olsaydı sindirmeye çalışacaktı, aracın içindekiler polis çıkınca kazığa oturdular



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lDirtyHandsl -- 16 Ağustos 2016; 1:53:14 >
  • Bıktık şu kameralı motorculardan hep bir artistlik peşindeler trafikte ayrıcalık peşindeler her yerden sıyrılma derdindeler adam gibi şeridinde gideceksin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Maganduslara magandusça cevap vermek.
  • Yahu araç nizami şekilde şeride girmiş mi girmemiş mi diye tartışıyorsunuz.Bu ve bunun gibi bir çok siyah renkli, zindan tonu cam fimli araçlar İstanbul'da emniyet şeridi dışında bir yerden gitmiyor ki zaten ? En kurallı halleri bu.
  • Hem polisi sıkıştır yol verme sonra abi abi kontrol amaçlı az daha hırpalasalardı şunları

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Motorcular suçlu eyvallah da o bıyıklı herif ne zannediyor acaba kendini ben orda olsaydım ağzına mıçardım onun demek isterdim ama tek eliyle döver beni.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: muradisdan

    ellerinde silah olmasa o artistliği yapamazlardı. motorcularda kalabalık olmalarına güveniyor baktılar silah var hemen geri vites. sonuç iki tarafta suçlu.

    Bırak silahı daha arabadan cek kenara deyince motorcular geri vites yapmışlardır.O saatten sonra silah olsun olmasın büllükleri yemez birşey demeye.Onlar anca bir arada olup sıradan vatandaşa artislik yapabiliyorlar.O da vatandaş boşsa tabi
  • Bunların anladığı dil bu.

    Polisler sonuna kadar haklı keşke lafta bırakmayıp biraz daha ileri gitselermiş.
  • hlksnrr kullanıcısına yanıt
    o fırça onlara yeter hocam hergün karşılaşıyorlardır böyle tiplerle. ben sivil vatandaşım ben bile görüyorum emniyet şeridine çıkmış mini cooper polis geliyor oralı bile olmuyor
    sırf motorcuda değil araç sürücüleride sıkıntılı ben anlamıyorum bunları fabrikada mi üretiyorlar ne yapıyorlar



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bullx -- 16 Ağustos 2016; 2:56:59 >
  • Bu arkadaslar buyuk ihtimal TEM den. Normal bir polis acikcasi boyle bir kucuk okayda hafif taramaliyi cikartmaz diye dusunuyorum.

    Herkesin bildigi uzere TEM de calisan polisler biraz agrasif oluyor ( kuzenim sagolsun :D ) . Iyi yapmislar acikcasi.

    Ulkenin zor zamanlarinda motorsiklet kullanicilarinin daha da dikkatli olmasi gerekiyor. Hele de siyah vizor ve plakaligi katlayan kisiler. Bu devirde kim kim belli olmuyor kim vurduya giderler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bullx kullanıcısına yanıt
    Hocam bunlardan o kadar çok ki dediğiniz gibi.Hepsi aynı tornadan çıkmış sanki.Hem garip garip hareketler yaparlar hem kurala uymazlar hemde artistlik yapıp arabaya zarar vermeye çalışırlar.

    Hatırlarsanız birde bu motorsikletlilerden biri emniyet müdürünü takip edip evinin önüne kuru sıkı tabanca ile gelip emniyet müdürüne silah çekince orada ölüvermişti.Allah korusun bu serseriler yüzünden insanın başı bile belaya girer.Doğru dürüst motorsiklet kullanan çok az ama bizi farkedin vs. diyen ama trafik teröristliğide yapan bir o kadar fazla.
  • hlksnrr kullanıcısına yanıt
    bunun sebebi motorsiklet ehliyetlerinin anladığım kadarıyla biraz kolay verilmesi ve motorların ucuz olması 2 bin 3 bin liraya motorsiklet alınabiliyor ne kadar keko, çingene varsa alıyor biniyor böyle şeylere.
    bende ileride motorsiklet almayı düşünüyorumda böyle adamlar yüzünden bizimde başımız yanacak gibi. geçen kazlıçeşme marmaray durağında otobüs bekliyorum cbr 650f di galiba tam hatırlamıyorum 2 motor birisi honda işte herneyse sürücü altında şort üstüne tişört arkasında manitası ne kask var ne birşey var ön kaldırıp geçti gitti refleks olarak bastım küfürü. o şekilde düşseler motordan asfalt sürtünmeden dolayı derilerine kadar sökecek.

    daha geçen facebook üzerinden yabancı birkaç arkadaşım video paylaştı kızın tekinin ayağı kopmuş kırmızda geçip bir arabaya vurmuşlar, olacak iş değil.

    bahsettiğiniz emniyet müdürünün başına gelenden haberim var hatta burdan bir arkadaş katil gibi tanımlarda bulunmuştu. ben anlamıyorum deli cesareti midir, kafadan mı sıkıntı var bazen bu ülkede şans eseri hayatta kaldığımızı düşünüyorum.
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.