Şimdi Ara

Motosikletler VS Resmi Araç ( Silahlar çekildi Dediğim oldu) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
397
Cevap
11
Favori
7.400
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
42 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Belliydi böyle olacakları her gördüklerine böyle el kol yaparlarsa böyle olur dua etsinler mafya değildi aracın içindekiler
  • Polisin hiç bir suçu yok , motorcularda kusura bakmasın genellemeyi yapmayı sevmem ama şahincilerin %35i nizami şöförse motorcuların %5i dir bu oran.
  • Bir insana ünvan verildi diye böyle mi yapması lazım? Polis olduysan vatanı,milleti korumak için polis oldun çıkıpta elinde silahı falan olmayan,tehdit unsuru olmayan adama bagajdan taramalıyı çıkarıp,motoru tekmeleyip,küfredesin diye değil.
    Üstelik sizler nasıl şöförsünüz anlamıyorum.Polisin hatası yok demişsiniz neymiş sinyal vermiş. E sinyal verince adamın üstüne üstüne sürme hakkın mı oluyor? Orada yol motorun onun arkasından girmesi gerek adamı sıkıştırarak değil.
    Şimdi burada polis haklı,oh iyi yapmış diyorsunuzda yarın birgün eften püften birşeye size silah çekip küfür ederlerse o zaman sesinizde çıkmasın.
    Yanlış anlaşılmasın ben motorcuyu savunmuyorum ama yanlış yanlışla kapatılmaz.Ben polislerin kenara çekip evrak kontrolü yapmasını varsa açıkları ceza kestirmesini(zaten açık açık adamın plakasız olduğunu kendileri söylüyorlar) araca vurmanın kanunda cezası neyse onun gereğini yapmalarını isterdim.Muhtemelen burada bu motorcularda sadece yedikleri küfür ve tehditle kalmıştır ceza falan kesilmemiştir.
    Diğer taraftan bakıncada bu hıyar sürüsü motorcular muhtemelen karşıdaki senin benim gibi sıradan vatandaş olsa taciz ederlerdi yada saldırırlardı ama dediğim gibi yanlış yanlışla örtülmez.
    Burada erkek erkek konuşanlarada biri taramalı çekse artık abi mi der başka bişey mi der bilmiyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Klise Adam -- 15 Ağustos 2016; 17:24:09 >




  • Yerden göğe kadar korumalar hakli,kicikirik devriye gezen polisler bile sinyal kullanmaz,makas atar,her yerden u donusu yapar.Adam efendi efendi vermis sinyali taa kavsagin dibine kadar gelip Oyle kirmaya baslamis direksiyonu tabii motorcu durur mu ? Hemen diiiiiiiid bakti normal plaka sinyal falan veriyor normal vatandas zannetti,birde arabaya vuruyor Vallaha cok iyi etmisler ayrica silah cikmasi da dogal plakan yok bir seyin yok 6 motor geziyorsun adam hakli cikarmakta ayrica onlara dogru da dogrultmuyor.Ben olsam trafik polisini cagirtir cektirirdim o motoru bir de adamlar onu da yapmamis.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bugün bana yarın sana..ilk fırsatta devletin ona -suçla mücadele etsin diye -emaneten verdiği silahı vatandaşa doğrultan memur:
    1- açığa alınmalı, soruşturma gçirilmeli+siciline işlenmeli
    2-psikolojik testten geçirilmeli
    3-silahı elinden kesinlikle alınmalıdır.
    polis şiddetine destek veren zerzevatlara da 100 saatlik vatandaşlık bilgisi+insan hakları kursu zorunlu tutulmalı


    Polis haksiz. trafik ihlali varsa cezasini yazarsin. tuyleri yolunmus horoz gibi yolun ortasinda kabarmanin, lan lun diye millete efelenmenin manasi yok.


    kimin haklı kimin haksız olduğunun bir önemi yok. basit bir trafik tartışmasında gözdağı vermek için bagajdan otomatik silah çıkartan polis var. o silahlar polislere günlük hayatta yaşadıkları tartışmalarda kullanmaları için değil teröriste, saldırgana, katile karşı kullanmaları için veriliyor.


    bıyıklı olan, tayyip erdoğanın yeğeni aynı zamanda koruması ali erdoğana epey benziyor.

    edit: kimseyi zan altında bırakmamak için benziyor yazmıştım ama gelen mesajlara göre görüntülerdeki kişi kendisiymiş.


    Bazı eksisözlük yazılari




  • Valla ben motorcuları hiç sevmesemde passattaki hanzolar sinyalde verseler motorun üzerine çıkamazlar zamanında şerit değiştirecek yoksa durup bekleyecek şerit boşalacak ve girecek... silahla kaba dayılık olmaz...

    Daha dün bir kaç kendini bilmez yüzünden demokrasi yürüyüşü adı altında nağra atanlar burada milletin parasıyla artislik yapan 2 çapulcu POLİSİ savunmasın...
  • Ben burda polislerin tavrinin az bile oldugunu dusunuyorum.Boyle bir donemde rte nin yakin korumasiysan sende tehlike altindasindir. Her an farkli birsey olabilir dusuncesiyle onlemlerini almalari gerekiyor. Simdi dusunun plakasiz motor kaskli yuzleri gorunmeyen tipler. Suikast de olabilirdi bu olay.
    Bu motorcular zaten normal vatandas gibi davransalar o polislerde solah cekmez.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ya bu motorcular iyice çete gibi oldular heryerde boyle gruplaşıp artist artist takiliyolar.. Ee hep derim trafikte kimseyle dalaşmak iyi degil bu devirde kimin ne oldugu belli degil artik herkeste silah var adamin kafasi atar ceker vurur .ok yoluna gidersin..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Videoya bakarsak araç gayet sakin bekliyor geçmelerini üzerlerine kırmıyor sıkıştırmıyor bile. Serseri motorcuya iyi ders olmuş kafana kamera takıp el kol serserilik yapamazsın böyle aklını alırlar adamın abiyi geç anne dedirtiler adama
  • Çok Güzel Olmuş.

    Eminim bir daha yapmazlar kimseye artislik. Hayır yani madem artistsin el kol hareketi yapıyorsun. Adamlar indikten sonra neden süt dökmüş kedi gibisin 😂

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bazı youtube videolari paylaşılmış gerçek mi bilmiyorum ama umarım gerçek değildir...



    Youtube Ali Erdoğan diye baktım baya bişey çıktı...
  • Polis dusmanligi yapmak icin bahane arayanlar polis bagajdan silah cekti diyor. Polis silah cekmiyor sadece tedbir amacli cikartiyor koluna paralel yere dik sekilde silahi sakliyor. Ulkenin ortami bu sekildeyken pkk isid darbeciler kol geziyorken ne idugu belirsiz motorcuya nasil davranmalari gerekiyordu. Eger ki o esnada cumhurbaskani basbakan konvoyu olsaydi o motorculara cok daha fazlasi yapilirdi. Polisler insafli cikmis goz alti bile yapmamislar. Normalde asayis polisini cagirip hepsini gozaltina aldirmalari lazimdi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynı hareketi Amerikan polisine yapsalardı ne oluru haydi tahmin edin. Ben söyleyeyim, delik deşik ederlerdi hepsini. Yine de bizim polisimizi beğenmiyorsunuz.

    Ayrıca vurmak için silah çıkartsa namluyu motorcuya çevirir. Adam tedbir amaçlı aldı eline arkada duruyor. Belki motorcuda da silah var? Veya arabada önemli birşey var? Valla ülkede şu an hiçbirşey normal değil, polislerde her türlü tehlikeye karşı önlem alıyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kendini bi halt sanan ve trafikte her zaman kendilerinin haklı olduğunu düşünen motorcu arkadaşların sayısı giderek arttı. Umarım iyi ders olmuştur onlara ve daha dikkatli davranırlar.

    Bıyıklı adam şu sıralar Erdoğan' ın sürekli yanında duran kişi değil mi? Koruması falan heralde. Ya da çok benziyor.

     Motosikletler VS Resmi Araç ( Silahlar çekildi Dediğim oldu)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ALEXİST -- 15 Ağustos 2016; 17:26:11 >




  • ALEXİST kullanıcısına yanıt
    Evet o adam olabilir. Yeğeni Ali Erdoğan felan diyorlar ama tam olarak emin değilim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu videoyu tüm motorcular izlemeli buna benzer bi olayı mercedes cla şöförüyle yaşamıştım. Sağdan şerit dışı girip önüme geçmeye çalıştı izin vermedim. İnatlaştık aynalar çarpıştı ana avrat sövmeye başladı. Durduk arabadan indik abi ramazan günü yapma çocuğum çocuğum var diye ağlamaya başladı. E be karaktersiz adam. O sinirle kafana sıksaydım... Ne anama sövüyosun, Mercedes in var diye sağdan gelip önüme kırman hak mı oluyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arac gayet nizami sinyalinide vermis hizli da degil seni de sikistirmamis eee daha ne?? Arkadakilere guvenip el kol hareketi yaparsan, birileri iner sende boyle abi abi abi der durursun. Kontrol amacli abiiii diyo bide

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hahah iyi olmus g.tu basi oynuyor bu motorcularin it surusu gibi gezdiklerinde boyle abi cekerler iste : )) amcalarda baya atarli masallah o bagajda daha neler var kimbilir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O değilde Polislerin yerinde olsam birini tutar döverdim iyice

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Nuvo'

    hahah iyi olmus g.tu basi oynuyor bu motorcularin it surusu gibi gezdiklerinde boyle abi cekerler iste : )) amcalarda baya atarli masallah o bagajda daha neler var kimbilir

    :) Abi Tam techizat geziyor o adamlar boş olmazlar asla. O arabada zirhlidir zaten

    Hadi silahlari olmasa bile o motorcular gene bisey yapamazdi O adamlar Koruma memuru. Motorculari tek elleriyle gene doverlerdi. Gormedinmi arkadan geleni iteklediler valla Bidahada kimsenin sesi cikmadi :))

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.