Şimdi Ara

Motosiklet önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
401
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selamlar, 1 ay önce b sınıfı ehliyeti aldım elimde 2012 çıkışlı 1.5 dci megane 3 icon mevcut. Azar azar kenara atarak yaklaşık 15 bin lira para biriktirdim son 3 yıl içerisinde, Üstüne babamdan 5 bin lira borç alıp üstüne ekleyip 2.el temiz scirocco alacaktım fakat rahmetli Barkın abimizin videolarını izleyince içimde motosiklet aşkı oluştu. A2 sınıfı motosiklet ehliyeti almak istiyorum fakat 35kw geçmeyen ve ufak tefek kazalarda, sürtmelerde hem cebimi hem de beni yakmayacak motosiklet arıyorum. İnternetten biraz araştırıp aklıma giren modelleri aşağıya yazıyorum;

    Kawasaki Ninja 300
    Kawasaki ninja 250sl
    Honda CBR 250R
    Yamaha MT25
    Yamaha MT03
    Yamaha YZF R25
    Bajaj Pulsar NS200
    KTM 250 Duke ABS

    Açıkçası daha önce hiç motosiklet tecrübem yok, araba ehliyetini de yeni aldığım, pek kullanmadığım için çok trafik tecrübem de yok. Bu yüzden yüksek CC li motosiklet almaya biraz çekiniyorum. 125CC ile de başlayabilirim ama bu sefer de 5-10 bin km sürdükten sonra değiştirmek isteyeceğim, satması sıkıntı olabilir. Sizin önereceğiniz modeller nelerdir ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Playaz Club -- 7 Mart 2018; 3:37:18 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >







  • Eğitim ve ehliyeti hallettikten sonra 125cc ile başlamanız daha doğru olur. Satmak sorun değil nasıl olsa değiştireceksiniz. Sıfır tecrübe ile 250cc bile sizin için tehlikeli. Önce 125cc ile trafiği öğren hayatta kal, marka model cc büyütmek sorun değil. AEA başlangıç motoru videosunu izlemişsindir. Onu tekrar izle.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Pulsar 200NS ilk motosikletimdir. O zamanları hatırlarım. Açıkçası sıfır sürücü için ilk iki vites çok güçlü geliyordu. Tabi bir süre sonra tamamen alışmıştım. Ben sıfır alıp 5500 km. kullandım. Açıkçası içime hiç sinmeyen bir motordu. Şu anda olsa almazdım. Diğerlerini kullanmadığım için bir şey diyemem ama Duke 125 kullandım. Oldukça kaliteli bir motosiklet.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gkon -- 7 Mart 2018; 11:20:20 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ilk motor tecrübesi olacaksa racing ve cruiser tarz motorlar pek rahat değildir. Öğrenene kadar, yani bir süre tecrübe edip motorun tepkilerini manevra kabiliyetini çözene kadar daha dik oturuşlu bi motorla başlamak daha doğru olur.

    hem ufak tefek düşmelerde grenaj çizildiğinde falan için cız etmez :) ki mutlaka düşülüyo ilk zamanlar bu merette

    bir sezon 125-150cc piyasada çabuk satılan bi model kullanırsın. baktınki sevdin motor sürmeyi zarar etmeden satar istediğin güzel bi modele doğru kayarsın

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.