Şimdi Ara

Motosiklet alarmı kullanışlı mı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
891
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar motosiklet alarmı tavsiye edermisiniz kullanan arkadaşlar memnunlar mı var mı faydası...
    ,
    ,
    ,

Motosiklet alarmı kullanışlı mı

• ben önermem çünkü;bir çok kişinin aküsünü bitirdiğine şahit oldum,bir çok kişinin kafasının tasını attırdıgına şahit oldum ve gereksiz bence onun yerine alarmlı disk kilit daha iyi iş görür kesinlikle ilk harekette öter susar,sonrakinde az daha öter susar, bir daha oynarsa aman allah tövbe

Orijinalden alıntı: BayernM

ben önermem çünkü;bir çok kişinin aküsünü bitirdiğine şahit oldum,bir çok kişinin kafasının tasını attırdıgına şahit oldum ve gereksiz bence onun yerine alarmlı disk kilit daha iyi iş görür kesinlikle ilk harekette öter susar,sonrakinde az daha öter susar, bir daha oynarsa aman allah tövbe

+1

Orijinalden alıntı: viper17

quote:

Orijinalden alıntı: BayernM

ben önermem çünkü;bir çok kişinin aküsünü bitirdiğine şahit oldum,bir çok kişinin kafasının tasını attırdıgına şahit oldum ve gereksiz bence onun yerine alarmlı disk kilit daha iyi iş görür kesinlikle ilk harekette öter susar,sonrakinde az daha öter susar, bir daha oynarsa aman allah tövbe

+1

o zaman alarm işi kalsın BayernM imzanı ekstradan beğendim :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Scooter için kamera
    11 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.