Şimdi Ara

Motorun ayak marşı mili ve kolu yalama yaptı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
690
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Bir Kayo KT50 endurom var,ilk aldığımız gün babam Bursaya geldiğimiz gibi motoru çalıştırmayı denedi,motorda sadece ayak marşı var. İstanbulda motoru aldığımız yerde ayarını düzgün yapmadan alelade sıkmışlar kolu... Babam da çalıştırmak için belki 100 kez marş denemiştir,bunun neticesinde kol ve mil arasındaki dişler yalama yapmış. Bende geçen hafta motoru süreyim birde benzin alayım dedim,sorunsuz çalıştı başta fakat sonra benzin alıp dönmemden sonra marş basınca kolun ileriye gittiğini gördüm... Ardından kolu sökünce dişlerin eridiğini gördüm. Motor çin malı motor ve distribütör haricinde bu ayak marşını satan ne yazık ki yok,acaba başka bir motorun marşını uydurabilir miyim. Babama hiç söylemek niyetinde değilim suç üstüme kalacak nihayetinde...

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• parça bulamıyorsanız sorunu anca bir tornacıda çözebilirsiniz. ayak pedalı ve bağlı olduğu mil sökülecek ve bir tornacıda elden geçirilerek daha sağlam hale getirilebilir. Veya tornacı aynı mil parçasının daha kaliteli bir kopyasınıda çıkarabilir. Tornacıda iki parçayı söküp götürdüğünüz zaman kolayca halledilir, 1 saate teslimde ederler.

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.