Şimdi Ara

Motorumdaki Bazı Sorunlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
36
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar arkadaşlar ismim Deniz 19 yaşındayım super sport hevesiyle aldığım Daelim Roadwin 250R motorumda bazı problemler söz konusu bilgisi olan arkadaşları yorumlar kısmına davet ediyorum

Öncelikle motorum çok fazla boğulma yapıyor buji veya subaplarıyla alakalı olduğunu düşünüyorum 4. ve 5. viteslerde yokuş çıkarken ve 5. viteste düz yolda giderken 12.000 devir çevirebilen motor 6 bin devirleri geçemiyor gazı açmaya çalıştığımda ön taraftan bi elektrik sesi gibi bir ses geliyor açmaya çalışmaya devam edersem boğulup stop ediyor

ikinci konu hararet bu konuda motorumun arıza ışığı 1 - 5 şeklinde yanıyor yani 1 kere yanıyor bekliyor ve 5 kere daha yanıp sönüyor s3'lerde bu kod ısı münşürü hatasıymış ve sanırım ısı münşürüm arızalı bu sebeple fan açamıyor motorum açıyor ama çok nadir yani normalde 4. kademede açan motor yeri geliyor hararet yanıp sönmeye başlasa da açamıyor bir diğer sorun ise fandaki temassızlık fan kablolarını manuel şekilde ayarlamayı denedim fakat yine fan açmama sorunu devam etti gördüm ki bazen temassızlık yapıyor bunu çözmek için fanın içini açıp lehimleri yenilemeyi düşünüyorum bu arada daha öncesinde radyatörü değiştirilmiş makinenin ve Pulsar rs 200 radyatörü takılmış biraz yıpranmış durumda orjinal parçaları bulamıyorum bulduklarımda çok fazla fiyat çekiyor bilgisi olan arkadaşlarım varsa acaba nasıl bir yol izleyerek parça bulabilirim veya hangi motorların parçaları uyumlu olabilir örneğin ısı münşürü sadece derecesi geldiğinde sinyal gönderen bir parça diye biliyorum diğer motorlardan birinden taksam nasıl sorunlar yaşarım radyatörümün rs200 radyatörü olması çok büyük bir sorun mudur açıkçası çok fazla hararet yaptığından conta yakmasından korkuyorum kapının önünde yatırıyorum motorumu umarım bilen arkadaşlar çıkar en azından kaynak v.s bulabilirsek süper olur yardımlarınıza talibim

iyi forumlar dilerim

Not: umarım bu markaya nerden bulaştın diyen birileri olmaz verdiğim paraya ancak bu şekilde hizmet alabilirdim elim anahtarda tutuyor elektriktende anlıyorum uğraşmakta hoşuma gidiyor açıkçası teşekkürler

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.