Şimdi Ara

/// MOTORSPORTS RACING CLUB \\\ (37. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
989
Cevap
33
Favori
23.845
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Vay Ruhi abim döktürmüşsün yine

    Bugün değil ama yarın bende bikaç video çekip atacağım
  • GTS ile ilgili düşüncelerim şunlar..


    Oyunu dün gece 12-04 arası test etme imkanı buldum..

    Daha önce betasını oynamıştım onuda totalda 3 4 saat oynamışımdır.. Oda gelen update'leri ile birlikte..

    Oyun bildiğiniz simcade.. Yani o real driving simulator logosu ifadesini bırakmaları lazım.. Öyle tam simulasyon falan değil.. Diyende ya iracing, assetto corsa, project cars 2 oynamamıştır yada işkembe hesabı :)

    Oyunu genel anlamda çok beğendim diyebilirim. Menü içerikleri çok şık, sade, güzel, basit, türkçe ve anlamsız abuk sabuk kelimelerle kafa karıştıran bi yol izlememiş.. Oldukça stabil. Menü'de araçların görüntüleri muazzam.. 2 farklı motor kullanmışlar, biri aracın render şov ile arkaya gerçek fotoğrafların olduğu müthiş fotolar, diğeride hafif render ile menüde gezinen videolar.. Her 2 olayda muazzam. Ayarlar kısmında fazla bi ayar yok daha sade, atıyorum ince koltuk ayarI, daha detaylı ffb ayarları direksiyon ayarları vss full sürümde olur. He olmasada olur :) Arkadan oynamayı sevenler sevmiyecektir kamera acısını, direk ayarlardan yakın yapsınlar derim.. Ki o bile tam değil ince ayarlar şart.. Ön kokpit ayarında çok ince ayrıntı şart değil oldukça stabil.. Renk paleti muazzam.. Ben 4k hdr tv ve pro ile oynuyorum HDR efekti muazzam şov yapıyor.. Araçların grafiği ne kadar ultra muazzam kaliteli olmasada renk paleti ve hdr ile ciddi kurtarıyor ve özellikle replaylerde acaba gerçek yarışmı hissine kapılmayı sağlıyor.. Ben genel anlamda araç grafiklerini ve yol grafiklerini hava, güneş uzak dağ grafikleriniz vss oldukça başarılı buldum ve beğendim.. Amaaa o yol kenarındaki o ağaçlar yeşil tepeler.. Tamam ağacı napıcaz derizde o nedir yaw.. Paint tabirine katılıyorum.. Fotoşoplu paint mübarek.. Çok vasat vasatın vasatı.. Olmamış o konuda.. Grafik 10 üzerinden 1-1,5 puan kırarak 8.5 veriyorum bu yüzden... Oyunda pitlerde olsun, tribünlerde olsun canlı bi yaşam var gibi bu güzel animasyonlar var ayrıca.. Artık 2017 yılında olması gereken şeyler..

    FFB.. Ben betada hiç beğenmemiştim sonra gerekli güncellemelerde çok iyi olmuştu.. Bu demo ile dahada iyi olmuş.. Artık daha güçlü yolu bi tık daha iyi hissettiren bi ffb var.. Hani bi assetto gibi olamazda bi pc2 gibide değil ama.. Genel anlamda yine beğendim sırıtmamış.. Boş yolda kayıyo hissi çok yok en azından makulün üstü iyi derecede ffb var bu konuda çok sevindim diyebilirim, Kerbdir yol hissidir vss ayrıntıya girmeden genel anlamda güzel diyebilirim..

    Fizikler.. Can alıcı kısım.. İnsan gt 5 6 dan sonra bu süre zarfında birçok oyun deneyince bi fark istiyor böle bi çılgınlık olsun değişik bi fizik olsun istiyor ama maalesef eskinin aynısı gibi yakın.. Yani klasik gt fiziği diyebilirim.. Araçların dönüşleri, yan barlara vurunca zamk hissi, mıknatıs hissi, çarpışmalardaki his.. Ses efeklerine kadar aynı. He oynanırmı her türlü oynanır ama ne kadar uzun sürer bilemem.. Basit olmuş kısacası, çok rahat oynanır, çok rahat simcade tecrübesi kazandırır.. Ben herşeyi kapatmama rağmen jilet gibi virajları kasmadan dönebiliyom, zorluk yok gibi bişey.. Kolla falanda oynanır o yüzden rahat.. Zaten o yüzden çok tercih edilen bi oyun olmaya devam edicek.. Rally modunu keşke yapmasalardı.. Kesinlikle beğenmedim, oynamamda, yorum bile yapmıcam o konuda :)

    Driveclub'ı altından girdim üstünden çıktım bitirmediğim pist etap paket kalmadı.. Şöyle diyebilirim amaç keyif almak ise online yarışalım rekabet olsun dersek DC 1 tık öndedir halen.. Çünkü arcade oyun ve grafikleride muazzam.. Keyifde çok iyi, gaza basınca direksiyon titreşimleri falan halen hiç bi oyunda yok.. Ama biraz daha pro olsun pistlerde takıliim bi amaç olsun, araçlar daha gerçekci olsun diyosanız kesinlikle gts.. He yetmiyo diyosanızda full sim oyunları tavsiye ederim. Ben şahsen full sim oyunları seven biri olsamda gts'i alıp oynucam.. Zaten yılda kaç oyun alıyoz bu şekildeki? Fiyatıda öle uçurum değil kardeşlikle çok makul fiyatlara alınabilir.

    Oyunda birde manzaralar diye bi mod var Fotoşop gibi gerçek manzaraların önüne sizin render'lanmış aracınızı koyuyorsunuz ve çok güzel çalışmalar yapabiliyosunuz.. Bir nevi yan oyun gibi olmuş.. Duvarkağıdı oluşturmak için bile kullanılabilir..

    Seselere gelince sesler çok iyi değil, yine bi ac pc2 vs gibi değil.. Ama güzel değil dediğim konu ses efect çeşitliliği az, bi vites geçiş sesi yada çarpışma sesler daha çeşitli daha cıvıl cıvıl sesler olabilirdi.. Gaza getirici türden değil mono bi ses.. Ama araç içi seslerini gerçekcilik namına çok beğendim.. Belki yine mono gibi ama gerçeğe en yakın ses ortamı olmuş kokpitde.. Project cars'dan 3 gömlek üstte diyebilirim kokpit sesi olarak.. Hee gaza getiriyormu hayır..

    Online durumu gayet güzel, en ufak lag gecikme vss olmadı, olmazda.. Gayet keyifli yarışlar olucaktır.. Bağlantı süreleri falan çok güzel..

    Sonuçta ben simulasyon sever olarak ac ve pc2 yanında driveclub kadar oynuyacağımı tahmin etmesemde oyunu alıp ekibimle oynuyacam, çokda zevk alıcağımı biliyorum, hikaye, senaryo, yok sürüş okulu falan filan hikaye benim için direk online akar giderim :)




  • Ellerine sağlık ertuğ hocam döktürmüşsün

    Sonuçta gran turismo bizim için çok önemli bir oyun boş geçemeyeceğimiz bir oyun gönlümüzde yeride ayrı her zaman

    Online yarışlarımız gayet zevkli geçecekdir muhakkak
  • Eline sağlık Ertuğ. Ben henüz pc2'yi deneyim edemediğimden bi kıyaslama içerisine girmem yanlış olur.

    AC ve GTS üzerinden yorumlamam gerekirse, GTS elbette AC kadar iyi fizikleri yok. Bunda eminim çoğu kişiyle hem fikiriz.
    FFB anlamında GTS sadece tatmin ediyor, harika bir FFB'si yok.

    Fakat ah o içerikleri yok mu. Sunumlar, lobi ayarları, menüler, kıyafetler, liveryler vs herşey o kadar detaylı ve ince düşünülmüş ki hayran kalmamak elde değil ..
    Online yarışlar yağ gibi akıyor. Full sürümle çok daha fazla içerik ve erişemi açılınca genişliğini düşünemiyorum.

    Piyasadaki (konsollarda) en iyi sim olmaktan uzak. Hatta belki sim olmaktan uzak ''Assetto Corsa'ya '' göre ama şuan PS'de oynanabilecek bana göre en keyifli yarış oyunu olmuş.

    Daha PC2'yi deneyim edemedim, inşallah kısa zamanda onu da alıp videolarla kıyaslamasını daha geniş yaparım.

    Şimdilik olarak düşüncem, GTS fazlasıyla keyifli ve çok doyurucu bir içeriğe sahip (rakiplerine göre) Ah keşke birde daha fazla araç ve pist olsaymış.




  • Project Cars 2 deluxe sürüm içeriklerini season pass vs, primary hesap da kullanabiliyor mu acaba?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ilberhoca

    Project Cars 2 deluxe sürüm içeriklerini season pass vs, primary hesap da kullanabiliyor mu acaba?

    Evet oluyor erkan hocam
  • quote:

    Orijinalden alıntı: smurats

    24 saat yarislari oldugu zaman millet cildiriyordu adam 16 saat kullaniyor elektrikler gidiyordu sonra

    Balkondan atarim basima oyle bisey gelse

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • /// MOTORSPORTS RACING CLUB \\\

    /// MOTORSPORTS RACING CLUB \\\

    /// MOTORSPORTS RACING CLUB \\\

    /// MOTORSPORTS RACING CLUB \\\

    /// MOTORSPORTS RACING CLUB \\\

    /// MOTORSPORTS RACING CLUB \\\



    Ulan kazu oyun yapmamışsın photo editörü yapmışsın

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Oyundan daha güzel şu manzalar şeysi












  • Bunlarda benden gelsin tadımlık Project Cars 2 videoları.Yanlız M6 GT3 ün motor sesinde sorun var yanıltıcı oluyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • PC2'nin hava şartları harika Bi yarış oyununda gördüğüm en güzel hava şartları ve geçişleri var.

    Videolarda çok güzel olmuş Öner eline sağlık
  • /// MOTORSPORTS RACING CLUB \\\



    Dün akşam ki GTS DEMO etkinliğimize katılan tüm arkadaşlarımıza teşekkürler full sürüm de çok güzel yarışlar bizi bekliyor :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öner Hocam mesajını aldım bende varım diyorum :)

    isim: Orkan Tuncel Özcan
    yaş: 30
    şehir: Antalya

    Psn: Gtscorpio
    oyun: Gran Turismo Sport
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • Hoşgeldin orkan hocam :)
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: - The Stig -

    PC2'nin hava şartları harika Bi yarış oyununda gördüğüm en güzel hava şartları ve geçişleri var.

    Videolarda çok güzel olmuş Öner eline sağlık

    Sen bir de VR da gör






  • MARCO kullanıcısına yanıt
    Dün akşam menüdeki lobi yazısının yanında noktalı gibi bir işaret çıktı baktım hepiniz oyundaydınız lobiye girdim ama bulamadım sizi. Lobi de arkadaşları gösteren bir yer mı acaba?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ilberhoca

    Dün akşam menüdeki lobi yazısının yanında noktalı gibi bir işaret çıktı baktım hepiniz oyundaydınız lobiye girdim ama bulamadım sizi. Lobi de arkadaşları gösteren bir yer mı acaba?

    Var erkan hocam hemıde harıka bısey.Lobı ye gırınce sol altta sadece arkadaslarının odalarını goster ısaretını tıkla o zaman dırek odayı gosterıyor
  • İsim: Yavuz Zayim

    yaş: 37

    şehir: Ankara

    Psn: yavuzza007

    oyun: Gran Turismo Sport



    Benide eklerseniz sevinirim dostum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gran Turismo Turnuvaları ve Özel Yarışlarımız için şuan kayıtlar başlamıştır.

    Aynı renkten en fazla 2 tane olabileceği için aşağıdaki listenin dışında ki renklerden ve numaralardan seçmeniz gerekmektedir.

    Şuan 14 kişinin renk ve numarası bellidir. 7 kişi kayıt olmuş fakat tam bilgilendirmemişlerdir.

    Son kayıt 25 Ekim günüdür.



    /// MOTORSPORTS RACING CLUB \\\



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi - The Stig - -- 13 Ekim 2017; 10:13:13 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: yavuzzayim

    İsim: Yavuz Zayim

    yaş: 37

    şehir: Ankara

    Psn: yavuzza007

    oyun: Gran Turismo Sport



    Benide eklerseniz sevinirim dostum

    Merhaba Yavuz hocam. Şimdiden hoşgeldiniz. Öner veya Ertuğ size geri dönüş yapacaklardır.
  • 
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.