Şimdi Ara

motorsiklete başlangıç için uygun fiyatlı ne tavsiye edersiniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
427
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • scooter tarzı olmasın mümkünse

    Aklımdaki modeller :
    -cbr125 15 bin tl 2007 modeli 30 bin km felan yani bu fiyata eder mi sizce ya bence etmez

    -Pulsar rs 200 tipi çok hoşuma gitti ama baya büyük geldi bana temiz ikinci el 25 bin tl ye bulursun en az değer mi sizce bence değer tipi aşırı iyi ama içi nasıl bilemem

    -cbr 250 temizi 30k ya kadar uçmuş yani buna bu kadar parayı vermem maalesef baya hoşuma gidiyor da

    Pulsar ns150 var bi de yani sizce nasıl 17 k bandında verilir mi buna

    Yukarda yazdığım ns150 ve cbr 125 hariç hiçbirine bütçem yetmez bu arada ona göre önerirseniz sevinirim

    Chopper tarzı önerilere de açığım

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >



  • Ben motosiklete başladığım gibi bitirdim. Sıfır Mondial Superboy 125 almıştım. 5 vites manuel 125 cc. Motosikleti 183 km sürdüm.


    Daha önce hayatımda hiç motosiklet kullanmamıştım. Bu benim hayatımda sürdüğüm ilk motosikletdi ve E5'de kamyonlarla birlikte vızır vızır yolda bile sürdüm. 4.vitesde 80 km/sa hıza kadar çıktım ama 4.vitesde 80 hızda motor bas bas fazla devirden bağırıyordu. 5.vitese atmaya da korktum artık (Motosiklet ehliyetim yok). Debriyaj, Gaz, Vites olaylarını manuel otomobil mantığı ile kavradım (Araba ehliyeyim var ama pratiğim yok).


    Motosiklet elimde 1 ay bile durmadı. Sattım gitti. Bisiklete devam... Motosiklete başladığım gibi bitirdim.


    Edit:


    Motosiklet ile herhangi bir kaza YAPMADIM. Satmamın sebebinin bunun ile hiçbir alakası yoktur. Ehliyet almadım diye illa ki kaza yapacak değilim. 125 cc motosikleti sürmek kolay zaten. Otomobildeki debriyaj vites gaz bilgisiyle hemen kavrıyorsun olanı biteni.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ....DevoN.... -- 9 Ekim 2021; 21:32:0 >




  • ....DevoN.... . kullanıcısına yanıt
    knk bunu niye yazdın onu anlamadım

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • highest in the room kullanıcısına yanıt

    Başladığım gibi bitirdim ben.

  • ....DevoN.... . kullanıcısına yanıt
    Neyini beğenmedin

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Honda cb125f başlangıç için çok ideal bir model. Benim de aklımdan mt25, cb250r filan geçiyor ama acemiliği atmadan 50bintl fiyatlarında motosiklet alıp bi de düşürüp, sürtüp, sağını solunu çizmek ve hevesin kursakta kalma ihtimali de var.

  • n a v y_35 N kullanıcısına yanıt
    knk cb125f tipi çok kötü ya tamam Honda çok sağlam motor da benim için tip önemli biraz yani onu alacağıma ns150 alırım dediğin motorun tipi çok basit hiçbir albenisi yok ya chopper ya da ns150, cb125r düşünüyorum bu fiyat tarzında tipi iyi olan model biliyorsan yazabilirsin cf moto 150 de olabilir mesela

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Up

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • highest in the room kullanıcısına yanıt

    Ben rahat duran bir insan değilim. Hele ki motosiklet üzerinde hiç rahat duramam. Düşmanlarım motorumu falan parçalarlar. Yazık olur verdiğim paraya. Bisiklet en azından ucuz bir şey. Motosiklet öyle değil ki. En ucuz 125'lik motosiklete bile 10 buçuk milyar para veriyon sıfır alınca. Motosiklet gidince, bir daha yenisini alırım diyecek bir bütçede değilim. Kaldı ki, motosiklet alınca bir de trafik kurallarına falan tabisin. Ekipmana 1750 lira para bayıldıydım zaten. Bir de ehliyete bir o kadar daha para bayılamam dedim. Sahibinden sattım gitti. Reklamda söyledikleri gibi.


    Bisikletle istediğin ters yola gir. Trafik kuralları seni ilgilendirmiyor. Sınırsız özgürlük. Üstelik bisiklet ucuz bir şey. Başına bir şey gelse de s*kimde olmaz (Uygun fiyatlı bisiklet kullanıyorum, zengin bisikleti değil). Kaldı ki, bisikleti evin içine de sokabiliyorum. Motosiklet gibi dışarıda durmuyor.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ....DevoN.... -- 11 Ekim 2021; 23:57:38 >
  • highest in the room kullanıcısına yanıt
    15 yaşında cbr 125 kaçıncı 30 bin kilometresini deviriyordur kim bilir. O yaşlarda o km de motor çok nadir olur onu da kimse ucuza vermez. Sahibinden e bakarsan 30 bin üzeri motor çok fazla yoktur 2000 model bile olsa 30 bin 40 bin yazıyorlar%95 i düşürülmüş km. Ns150 için de pek bulaşma derim bloktan sorun yaşayanlar olmuş baya. Benim önerim ns 200 abs veya rs 200 olur. İkisi de cbr 125 den iyi gider su soğutmalı benzer cc motorlardan performans olarak iyidir. Blok olarak kendini kanıtlamış sorunsuz az yakan bi motoru var. Yolda bırakmaz. Ufak tefek sorunları olabilir ayda yılda bir ama yolda bırakacak şeyler değildir. Parçasını her yerde bulursun. Satmak istediğin zaman iyi fiyat verirsen 2-4 günde satarsın.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ns200 , ns 150 alınabilir , yada cf moto nk 150

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Pisikletçi kullanıcısına yanıt
    ns200 ve rs200 2.el temizi en kötü 26k civarında yani bana pahalı geldi aslında ama tipleri gerçekten çok güzel neyse senin bana 13 bin civarında önerebileceğin bir model var mı hocam scooter hariç cafe racer felan da olabilir chopper tarzı da olabilir ne bileyim dış görünüşü biraz albenili olsa iyi olur 13 bin tl şu an çok az biliyorum

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Dostum 125 CC kısa sürede sıkabilir seni. CB250 mantıklı bir başlangıç olabilir, CB125 almak yerine biraz para biriktirip 250lik almanı tavsiye ederim

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.