Şimdi Ara

Motorola Motoluxe Çok sıcak... {Hepsiburada.com 589TL }

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
35
Cevap
1
Favori
5.215
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://www.hepsiburada.com/liste/motorola-motoluxe/productDetails.aspx?productId=telcepmotluxe&categoryId=371946

Kullanan arkadaşım yok inceleme şansım da olmadı. Değer mi acaba almaya? Kullananlar memnun netten okuduğum yorumlar kadarıyla ama Android 4.0 güncellemesini hiç bir zaman alamayacak olması çok can sıkıcı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cehennemden_Cennete -- 12 Eylül 2012; 12:49:38 >

"Kafam cam kırıklarıyla dolu doktor. Bu nedenle beynimin her hareketinde düşüncelerim acıyor anlıyor musun? Bütün hayatım boyunca bu cam kırıklarını beyin zarımın üzerinde taşımak ve onları oynatmadan son derece hesaplı düşünmek zorundayım..."
    "Kelimeler, albayım... Bazı anlamlara gelmiyor!" (Tehlikeli Oyunlar~Oğuz ATAY)

• Üretici tarafından dün indirime gidildi. Fiyatından dolayı alınabilir. Hatta Ankara' da elden almak isteyen arkadaşlara nakit 550 TL' ye sağlayabilirim ;)

Orijinalden alıntı: oturan adam

17.7 x 60.5 x 9.9 mm cetvelle kağıda çizdim. kesip kartona yapıştırdım. CEP telefonu hiç bir pantalonun CEBİNE tam olarak sığmadı. hepsinde taştı.

güldüm

17.7 x 60.5 x 9.9 mm cetvelle kağıda çizdim. kesip kartona yapıştırdım. CEP telefonu hiç bir pantalonun CEBİNE tam olarak sığmadı. hepsinde taştı.

işte sorun da bu dostum, 11.77 lik kes bu sefer olacağını göreceksin;
    http://www.gsmarena.com/motorola_motoluxe-4404.php
    Dimensions 117.7 x 60.5 x 9.9 mm

Orijinalden alıntı: zotacing
    Telefoncu değilseniz, yani alıp 1-2 yıl kullanacaksanız alın taş gibi telefon.

Ekranın sol alt köşesinden toz aldı içeriye doğru yayılıyor, şimdilik ekran tozlu tozlu takılıyoruz yakında servis kalitesini de öğreniriz.

Telefon genel olarak iyi şarjı 3g+AP olarak kulllanınca veya oyun oynayınca 12-14 saat gidiyor, az 3g bol telefonda 2 gün gidiyor, çok çok az 3g az telefonda 4-5 gün gidiyor.

Güncelleme gelmeyecek 2.3.7 olarak kalacak, zor olsa da root yapabildim şimdilik custom rom desteği yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: natbolad

quote:

işte sorun da bu dostum, 11.77 lik kes bu sefer olacağını göreceksin;
    http://www.gsmarena.com/motorola_motoluxe-4404.php
    Dimensions 117.7 x 60.5 x 9.9 mm

kopyala-yapıştır yaparken 1 i almamış nedense

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oturan adam -- 12 Eylül 2012; 15:08:26 >

• Fiyat çok çok iyi ve telefonda fiyatının bayağı üstünde kaliteye sahip.
    Ben 700 küsür Tl iken aldım bir kaç ay önce ve bu fiyatı görünce üzüldüm

Malzeme kalitesi,samsung'dan kesinlikle üstün ve pil ömrü diğer androidlere göre daha dayanıklı,kısacası tavsiye ederim,hele ki bu fiyatı inmişken

i5 430M 6 gb ddr3 1066 mhz 750 gb seagate momentus 7200 rpm | GT 320M 500@675mhz | DVD-Super Multi DL sürücü
  • World ile alanlara 50TL WP gelecek , cihaz böylece 539TL ye gelmiş olacak
    gayet sıcak bir üretici indirimi olmuş

Orijinalden alıntı: Hirotaro

World ile alanlara 50TL WP gelecek , cihaz böylece 539TL ye gelmiş olacak

bu olabilir, ama olmazsa şurdan 560a alınabilir
    http://www.telefonsepeti.com/urun/motorola-motoluxe-xt615-.aspx?ref=akakce&v=1.43.1

• Bende bununla LG E900 arasında kalmıştım (android vs. w7p demiyorum yanlış anlaşılmasın). Videolarını falan izledim motoluxe'ün; tipi harika, marka kalitesini zaten biliyorum AMA 800mhz işlemcinin yetersiz olduğu ekran geçişlerinde bile anlaşılıyor. Ekran geçişinde, menüde kasan bir telefon internette gezerken ağlar diye düşündüm ve vazgeçtim gibi.

Orijinalden alıntı: xiseyn

aynen ben de tam LG E900 almayı düşünürken bunun fiyatı şimdi kafamı karıştırdı..sizce hangisini almak daha mantıklı?

Ben sırf o kasmayı gördüğüm için e900 düşünmeye başladım. Yalnız 2-3 gün içinde alsam hiç fena olmayacak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: mahmut716

quote:

Orijinalden alıntı: Hirotaro

World ile alanlara 50TL WP gelecek , cihaz böylece 539TL ye gelmiş olacak

bu olabilir, ama olmazsa şurdan 560a alınabilir
    http://www.telefonsepeti.com/urun/motorola-motoluxe-xt615-.aspx?ref=akakce&v=1.43.1

bu 50 tl puan olayından nasıl emin olabiliriz? Nerede yazıyor? Bende vakıf bank world kart var. Olur mu acaba?

• Az önce banada mesaj geldi hepsiburada dan.

%33 indirimli 599tl diye...

Hyundai i20 1.4 Crdi 90 HP Select Opak Kırmızı
    2009
  • ben de eşime htc desire c almayı düşünüyordum ama özellik olarak bu çok üstün desire c den. acaba bayan kullanabilir mi bu telefonu? bir de şebekeden görüntülü görüşmesi var mı?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.