Şimdi Ara

Motorola Motofone F3 Mükemmel Tasarım (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
187
Cevap
0
Favori
27.925
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Teşekkürler Cüneyt kardeş.
    http://www.youtube.com/watch?v=1fpZBV3LNkA&mode=related&search=
    Buradan da videolara ulaşabilirsiniz?
  • quote:

    Orjinalden alıntı: scrtlg



     Motorola Motofone F3 Mükemmel Tasarım



    bu ne ya 3310 ekranı bile daha güzel bu ne böyle hesap makinesi gibi
  • Aynen ole bildiğin hesap makinesi ekranı... Bu yüzden ekranı kırılmıyomuş sağlammış. Bir diğer önemli özelliğide cihazda ÇİFT ANTEN var bu sebeple çekiş güçü ve ses kalitesi iyi deniyor.
  • ekrani cok kotu yaaaaaaa
  • tasarım ve incelık için ideal
  • Telefonu kullanana kimse yok mu , bir fikir verebilirler mi?
    Acaba o ekran yazı boyutu küçültülebiliyor mu? Sesli komut ve menüde dolaşırken konuşan "şey" türkçeleştirilebiliyor mu ya da iptal edilebiliyor mu?
  • .



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi face1tr -- 25 Haziran 2007; 3:31:49 >
  • ürün türkiyede satışta..
    ve sadece 95 ytl!



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kdundar35 -- 8 Haziran 2007; 18:12:25 >
  • arkadaşlar yakındada kullan at telefon çıkacak artık nerdeyse buda oyle
    100 kontör istiycez bunuda yanında vericekler
  • Bugün Kargodan geldi motorola F3. Açtım tamam dışı hoş ama uzun biraz kumanda gibi. Sim kartı taktım arka kapak çok adi. Ayrıca tuşlarına dokunmatik görüntüüsü verilmiş fakat silikonlar var ince ince hiç beğenmedim. Telefonu açtım. Kocaman Vodefone yazıyor. Ekrana sığmıyor yazı. Aşırı büyük. Küçültülemiyor. Telefonun kutusu kalemlik gibi sert kartondan imal edilmiş. Menüleri sesli türkçe geliyor zaten ama kullanabilirlik oranı sıfır. Mesaj yaz diyor rehberi bile yok galiba. Sim karttaki numaraları görmüyor. Sadece içinde olan sim kartın numarasını gördüm. Bir telefon bu kadar boş olamaz. Tam bir fiyasko. Hemen 1 saat sonra hepsiburadaya geri gönderdim. İnş. Alırlar. Siz Siz olun gidin 3310 alın buna 100 basar.
  • Hocam bir yandan bütün umutlarımı yıktın, kaç aydır bu cihazı bekliyordum.

    Bir yandan da ALLAH razı olsun, 3-5 gün sonra hemde 3 tane alacaktım, sayende paramızı çöpe atmış olmayacağız.
  • Arkadaslar telefonu almıs bulunmaktayım ve tasarım olarak gercekten cok hos bir cıhaz. ozellıklere gelınce menu de dolasımda seslı olarak hangı ıkonda oldugunuz tel tarafından soylenıyor. (turkce). isterseniz bu sesı kapatabılıyorsunuz. tusların kullanımı gercekten cok rahat. L6 gıbı.
    cıhazda tıtresım mevcut. malzeme kalıtesı hakkında ii degıl demıs sanırım bir arkadas. ınanın bana cok iyi. bu acıdan bir endısenız olmasın. cok saglam.
    alarm, takvım var. mesaj yazarken bıraz zorluk ckebılırsınız ılk baslarda. Buda 2 satırlı oldugu ıcın. mesajı yazarken tek satırmıs gıbı yazıorsunuz.
    yazdıkca yazdıklarınız sol taraftan kayıyor. ama bıkac gun de alısılacak bır durum. tuslar gercekten cok rahat.
    telefon bırazda nostaljiye kacıyo. dıs gorunusu ıse cok guzel. farklı bır tarz. temel fonksıyonları kullanmak ıcın; artı ozellık kullanmak ıstemeyenler ıcın ıdeal. samsung x820 dekı gıbı arka cepte unutup oturdugunuzda kı gıbı bı kırılma kesınlıkle soz konusu olmaz.
    bence kullanmaya deger bı telefon. fıyatı zaten makul sevıyede. ben e-store dan 20 ytl lık msn hedıye cekını kullanarak 80 ytl ye aldım.

    Ek: telefonun sınyal gucu ve sarj gostergelerı de ayrı bır hava katmıs. ve cok farklı gozukuyo, aslında farklı bır fonksıyon ıcınmıs gıbı. ben hala alısamadım. sarja bakmak ıcın ana ekranın sag ustune bakıyorum ;).
    Telefonun kutusu cok hosuma gıttı. cok şirin bişey. dıger telefonların kutuları gıbı box seklınde degıl. prıngles kutusunun hafıf tombık ve kısa olanını dusunun. sert kartondan yapılmıs guzel bısey.

    kısaca arkadaslar telefon benım hosuma gıttı ve kullanımında zorluk cekmıyorum. tabi herkes her cıhazı kullanabılecek dıye bısey yok.
    bır yerde arz talep olayı bu.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rocker_boy -- 9 Haziran 2007; 15:26:28 >




  • Sabah mcbilisim in yorumunu okudum ve almaktan vazgeçmiş Philips S200 e yönelmiştim, şimdi rocker_boy un yorumunu okudum kafam iyice karıştı

    Ne olacak bizim bu halimiz?
  • telefonu gidip bir telefoncuda göreceksin yada alan birini bulup biraz kurcalayacaksın.
    yadaaaa 3 yerine bir tane alıp deneyeceksin beğenmezsen o sana kardeş olacak diğer 2 tanesini başka bir model alacaksın



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orhanoral -- 9 Haziran 2007; 18:36:31 >
  • Bugüne kadar 80'in üzerinde her model telefon kullanmış ve halen kullanan biri olarak dış dizaynı hariç bence uzakdoğudaki ve gelişmekte olan ülkelerde hiç telefon kullanmamış olanlar için üretilmiş olabilir kanısındayım.
  • Bende bugün aldım. Bundan önce Samsung x820 kullanıyordum, onu hiç aratmıyor. Çok güzel bir telefon. Gereksiz özellikler yok. Çok ince ve hafif. Menülerde sesle yardım çok iyi. Ekran çok net, her yerden görülüyor. Ekran LCD değil, farklı bir teknoloji. Diğer ince telefonlar gibi dayanıksız değil. Ses seviyesi yüksek. Malzeme kaliteli. Tek sorun mesaj olabilir, çok mesaj yazmıyorsanız sorun olmaz.
  • Çok dikkat cekici bir cihaz. Ozellikle goruntusu fiyatı ve farklı ekran teknolojisi telefonu incelenmeye deger kılıyor.
    Ekranının teknik niteligini tam anlayamadım. Ama yakında öğreniriz. :)
  • Benimde telefon bugün geldi. Öncelikle şunu söyleyim cihaz oldukça hafif ve inci boy olarak biraz uzun sayılır ama incelik ve hafifliği bunu görmezlikten geldirtiyor. Ekran bildiğiniz hesap makinesi ekranı mantığında fakat güneşin anlında bile gayet net bir şekilde görünebiliyor. Telefonun malzeme kalitesi bence gayet iyi özellikle ekran oldukça sağlam... Alarm, titreşim, polifonik melodi filan var onun dışında özellik bakımından düz bir telefon. Özellikle antenin den gayet memnunum bazı yerlerde 1 bant çeken Avea bu telefonla 4 bant çekiyor. (Buda çift anten olmasından sanırım) Daha yeni şarj ettiğimden süreler ile ilgili daha sonra bilgilendireceğim.
    Kısacası fiyat/Performans açısından oldukça iyi, dizaynıda (hafiflik ve incelik) cabası...
  • bence çok iyi bir dizayn
  • peki arkadaşlar telefon rehberi nasıl bi arkadaş ''Menüleri sesli türkçe geliyor zaten ama kullanabilirlik oranı sıfır. Mesaj yaz diyor rehberi bile yok galiba. Sim karttaki numaraları görmüyor. Sadece içinde olan sim kartın numarasını gördüm.'' diye yazmış acaba sim kartla ilgili numara ve ismilerle ilgili bir problem varmı?Melodileri yeterince yüksekmi yani çantada olsa duyulurmu?
    Ben eşime almayı düşünüyorumda telefonu yakından gördüm hoşuma gitti fakat menülerini inceleyemedim.Şimdiden teşekkürler.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.