Şimdi Ara

Motorola Moto Z | Z Force | Z Play | Moto Mods - Ana Konu (88. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.321
Cevap
42
Favori
190.837
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8687888990
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar moto z için batarya yazdığınız kadar kötü müdür? ben oyun oynayan birisi değilim. internette gezinmeyi haber okumayı vs seviyorum, bankacılık ve instagram dışında uygulama kullanmıyorum (whatsapp dahil). günü çıkartır mı? ikinci sorum batarya modu edinmek kolay mı? amazon veya yurtiçi..

    kullanan bilen arkadaşlar varsa 1600 liraya kadar telefon bakınıyorum bu sıralar özellikleri beni al diyor sanki.
  • seglopsi kullanıcısına yanıt
    ilk başta sıkıntı yokta ben dahil çoğu kişi batarya sorunu çekmeye başladık. batarya modu bulunabiliyor. ben hepsiburadadan aldım.
  • Moto Z pil konusunda üzer seni moto Z play öneririm şarj konusunda çok iyi. Moto Z 8.0 gelecek bakalım sarjda nasıl bi etkisi olacak beklemedeyiz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telefonunu batarya sorunu yüzünden garantiye gonderen var mi varsa yazabilir mi mesaj sonucu ne oldu diye . Teledon cidden bazen deliriyor yuzde 30 da kapanmalar bide artik olu pixeller cikmaya basladi . Telefonunu garantiye gonderenler yardim edebilir mi ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • droguzask D kullanıcısına yanıt
    aynı sebepten telefonu garantiye vermiştim servisten ürün değişim formu geldi bugün, ben de telefonu vodafone'ın internet sitesinden almıştım onlar da beni 08502210047 nolu servise yönlendirdiler gelişmeleri yazarım
  • Bendede ayni sorunlar var ama garantiye gondersemmi bilmiyorum. Tel fatura kutu hersey bende ama fatura sahibi baskasinin adina. Oyle bi durumda degisim iade ciktiginda nasil oluyor. Gonderdikleri formla kendi adimiza yapabiliyormuyuz islemleri

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MekanSIzZ_IM M kullanıcısına yanıt
    BATARYA HIZLI TÜKENME PROBLEMİ olanlar, ana ekranda " OK GOOGLE " yazıyorsa ses algılama sürekli aktif demek, bu çok pil harcar, kapatınız. Bunu sadece özel durumlarda açın sesli komut gerektiren durumlarınız için.


    OK GOOGLE kapatmak için
    Google arama kısmına tıklayın/ sol köşede G harfine tıklayın / sol üstte 3çizgi simgesine tıklayın / AYARLAR / SES / Ok Google Algılama / Tüm menüleri kapatıp çıkın.


    Bunun dışında pili harcayan başka bir şeyler olabilir, iyi düşünün, kontrol edin herşeyi.. Pili harcayan bazı özellikleri de açmış olabilirsiniz.
  • .i. . kullanıcısına yanıt
    Hocam moto z kullanıyorsanız ne kadar ekran süresi alıyorsunuz, paylaşabilir misiniz? Benim moto z min şarjı % 30 lara geldiğinde kapanmaya başladığı için bugün servise gönderdim, gelişmeleri paylaşırım. XDA forumundan öğrendiğim kadarıyla ilk üretimlerde batarya kalitesi düşükmüş. Son üretilen serilerde ve serviste değiştirilen bataryalarda böyle bir sorun olmuyormuş.
  • az kullanılmış Moto Mod batarya başka markaya geçtiğimden boşta ve satılıktır.
    İlanı mevcuttur. ihtiyacı olan yazabilir.

    Gül kurusu ve tahta arka kapakta var arkadaşlar bilginize :)
  • Merhaba hep moto z ile ilgili şikayet okudum acaba z playla ilgili şikayeti olan var mı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: klavikula

    Merhaba hep moto z ile ilgili şikayet okudum acaba z playla ilgili şikayeti olan var mı?

    z'nin batarya problemi dışında problemi yok sanıyorum. bende takibe almıştım bu telefonu. z play'in ise zaten 3500 mah bataryası var diye biliyorum. bu sebepten bir problemi yok.
  • klavikula K kullanıcısına yanıt
    batarya ile ilgili şikayetler. zplay alırsan o şikayet kalmaz ama bu sefer düşük donanımlı bir cihaz almış olursun. onun yerine moto z + offgrid al daha fazla bataryan olur ayrıca cihazın güçlü olur. zplayın kalınlığını biraz geçmiş olursun. zplaya offgrid takarsan çok kalın olacaktır.
  • klavikula K kullanıcısına yanıt
    Moto Z ile ilgili tek şikayet son dönemlerde bazı kullanıcıların yaşadığı pil problemi. İkinci cihazımı kullanıyorum ve pille ilgili en ufak bir sorun yaşamadım. Telefon 1 günü rahatlıkla çıkarıyor ki yoğun kullanıyorum. Pil sorununu kronik olarak adlandırmak zor zira konuyla ilgili tüm sayfalara bakarsanız siz de göreceksiniz, telefonun kronikleşmiş hiçbir sorunu bulunmuyor. Bu paraya alınacak hala en iyi, en hızlı, en stabil cihazlardan biri...
  • sıkılan microsoft un launcher ını yükleyebilir. güzel stabil bir launcher, özelleştirmeside güzel.
  • spinmaster kullanıcısına yanıt
    Hocam ne kadar ekran süresi alıyorsunuz paylaşabilir misiniz lütfen?
  • G.USTA kullanıcısına yanıt
    Ekran süresine nereden bakılıyor? Sadece kullanıcıyım, teknik olarak çok bilgim yok. 1 günde şarjı biten telefonun ekran süresi ne kadar önemli onu da bilmiyorum. Nasıl bakılacağını iletirseniz, bakar paylaşırım.
  • spinmaster kullanıcısına yanıt
    Ayarlar-pil-ekrana girdiğinizde görebilirsiniz. Benim moto z maksimum 2 saat 55 dakika ekran süresi veriyordu. Herkeste mi durum böyle bilmiyorum zaten batarya sorunundan dolayı telefon serviste şimdi. Güncel telefonlar için 5-6 saat ekran süresi standart olmuşken bu çok kötü bir değer.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi G.USTA -- 18 Ocak 2018; 16:46:0 >
  • G.USTA kullanıcısına yanıt
    Ayarlar-Pil içinde sadece pil durumunu gösteren bir yüzde var. Başka bir bilgi görünmüyor. Neyi eksik yapıyorum?
  • Z play kullanıyorum ekran süresi şu anda 7 saat 11 dakika. yüzde 24 şarj kalmış. 4 gün önce şarj etmeşim parlaklık yüzde 24 de sadece güneşli ve açık alanda parlaklığı artırıyorum. arka ekran görüntüsü, menü arka planı siyah, klavye de siyah tonlarda.donanım ile ilgili şu ana kadar bir skıntı hiç yaşamadım ilerde ne olur bilemem.moto z ise hem işlemci hem de ekran çözünürlüğü daha yüksek olduğu için pil tüketimi daha fazla olacaktır. Yani moto z de donanım-pil denklemini ters kurmuşlar benim görüşüme göre.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Moto Z 7.0 ekran süresi 5 saat alıyordum 7.1.1.ne yaptılarsa 3 saate düştü.ne yaptimsa 1 günü çıkarmıyor.bazi forumlarda oreo gelen cihazlarda pil süresinin uzadığını söylüyorlar.bizde de uzar umarım.2300 tl verdiğim bu telefona 3 saat pil süresini reva görmezler.lenova yetkililerin bu formu takip ediyorlardır.bilgilerine.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 8687888990
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.