Şimdi Ara

Motorola Moto Z | Z Force | Z Play | Moto Mods - Ana Konu (78. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.321
Cevap
42
Favori
190.830
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7677787980
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Daha yeni aldım bende offgrid bataryasıni daha önce yazsaydiniz iyi olurdu.Neyse artık fiyatı uygun olursa onu da alırız:)

    Bu arada offgrid batarya %100 den %20 ye tam olarak 2 saat ekran süresi kazandırıyor.Normal kullanım da( 4g sürekli açık oyun yok orta seviye parlaklıkta). Verimlilik modunda kullanırken telefonu sürekli %80 de tutmaya çalışmıyor.Pil tüketimi fazla olduğu zamanlarda (yüksek parlaklıkta yoğun kullanımda)bataryanın %80 nin altına düşmesine izin veriyor.Boylelikle pil ömrünü uzatıyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi musdappo -- 15 Kasım 2017; 13:3:12 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • musdappo M kullanıcısına yanıt
    Bataryanız hayırlı olsun. Yeni TurboPower pack bataryanın 300-350 TL civarı satışa çıkacağını düşünüyorum. Offgrid 250 TL civarı sanırım. İlerleyen günlerde göreceğiz.
  • insta shareyi alıpta hakkını veren sürekli kullanan var mı? yoksa çekmecede yatıyor mu? bunlarında sornu vr gözlük gibi olmuyordur umarım. ben mto z aldım 1 sene oldu ama daha 1 mod almadım buda kendi kendime modları almayacaksam niye bu cihazı aldım dememe neden oldu
  • quote:

    Orijinalden alıntı: PyRRhiC

    Aranıza yeni katılan bir Moto Z üyesi olarak cihazım ve İnsta Share projektör dün elime geçti.
    İlk izlenim olarak telefon çok stabil ve hızlı. Geldiği gibi android 6 ve 7 güncellemelerini yaptım. Rehberimi ve programlarımı yükledim. Şimdilik batarya konusunda birşey söylemem çok zor zira telefon elimden düşmüyor sürekli kurcalıyorum. Akşam projektörü deneme şansım oldu. Beklentimden daha güzel bir görüntü sunduğunu söyleyebilirim. Tabiki görüntü büyüdükçe çözünürlük kötüleşiyor fakat 70 ekran televizyon büyüklüğünde çok net ve güzel görüntü veriyor.

    @United States Motorola ve Lenovo ile yaptığım görüşmeler neticesinde yakın zamanda hepsiburada ve turkcell de yeni nesil TurboPower Pack'in satışa sunulacağı bilgisini aldım. Şuanda piyasada Offgrid diye geçen moto moda göre daha yüksek bir batarya kapasitesi ve turbo şarj özelliği sunuyor. Biraz bekleyip bu cihazdan almayı düşünüyorum.

    Telefonu kullandıkça olumlu/olumsuz yorumlarımı yazacağım.

    Hocam zaman olarak bir aralık belirttiler mi?


    Edit. Amazon fiyatı 190 dolar. Bu telefona bu kadar yatırım yapılmaya değmez



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9CBE59604 -- 15 Kasım 2017; 16:41:53 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Malesef zaman belirtmediler. Yakın bir tarihte dediler. Ayrıca bir ara motonun kendi sitesinde 79$ olarak görmüştüm fiyatını. Hatta %5 de indirim kodu falan geliyordu. 80$ makul bir ücret lakin 190$ derlerse bende vermem o parayı.
    Ayrıca Moto İnsta Share yurt dışı fiyatı 299$ olmasına rağmen türkiyede 900 TL civarına(Ben n11de 700 TL'ye aldım) bulunabiliyor.
    Telefon ve projektör 2250 TL gibi bir fiyata geldi. İndirimli haliyle s8 için 3000 TL verildiğini düşündüğümde fiyat çok iyi bence.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: PyRRhiC

    Malesef zaman belirtmediler. Yakın bir tarihte dediler. Ayrıca bir ara motonun kendi sitesinde 79$ olarak görmüştüm fiyatını. Hatta %5 de indirim kodu falan geliyordu. 80$ makul bir ücret lakin 190$ derlerse bende vermem o parayı.
    Ayrıca Moto İnsta Share yurt dışı fiyatı 299$ olmasına rağmen türkiyede 900 TL civarına(Ben n11de 700 TL'ye aldım) bulunabiliyor.
    Telefon ve projektör 2250 TL gibi bir fiyata geldi. İndirimli haliyle s8 için 3000 TL verildiğini düşündüğümde fiyat çok iyi bence.

    Evet gördüm standart fiyat 80 dolarmis. Amazon da vs bu fiyata olsaydı geçecektim sipariş, boyut ağırlık vs Offgrid ile aynı. Neyse bu arada hayırlı olsun

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O senin telefon mu? Aynı testi az ışıktada yaptım video /foto, videoda kararma olmuyor benim telde, senin telefonda sorun var sanırım.
    Başka bir moto z bulup dene bence..



    Moto Z 4k Video Extreme Low Light -https://www.youtube.com/watch?v=KyRW_9K-Moo


    Bu video karşılaştırması...
    Moto Z vs samsung s8 vs sony z5https://www.gsmarena.com/vidcmp.php3?idType=3&idCamera1=300371&idCamera2=300395&idCamera3=300299
  • Moto z play alinir mi kullanan arkadaslar tecru elerinize gore bu cihazi almayi dusunuyorum

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhaba 5 yıllık motorola atrix le yolumu ayırıp yine moto z alıp aranıza katıldım atrixim hala çalışıyor çok sağlam çıktı zamanın f/p ürünüydü inşallah moto z de böyledir.henüz telefona alışma aşamasındayım atrixden sonra devasa geldi elime cebime sığmıyor.forumu baştan sona okumaya çalıştım fotoları smart tv ye aktarmak istiyorum bir arkadaş miracast özelliğinin kapalı olduğunu açılma yöntemlerinin olduğundan bahsetmiş bir iki tane playstore den dlna programı indirdim ama başaramadım aktarımı yardımcı olursanız sevinirim
  • Merhaba arkadaşlar. Projeksiyon mood ile birlikte Moto z almayı düşünüyorum. Satmayı düşünen arkadaşlar PM atabilir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugun moto z alarak araniza katıldım ancak cihaz 6.0.1 surumle çıkıyor 7.1.1 e guncelleyemedim bi türlü 6.0.1 de yazılımınızın güncel diyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • .i. . kullanıcısına yanıt
    evet benim telefonum. bahsettiğim ortam senin extreme low light diye attığın videodan daha düşük ışıklı. herhangi bir ışık kaynağı yok başka moto z bulamadım ama moto z play ile denedim onda da aynı sonuçları aldım. video kısmı çok başarılı değil telefonun. fotoğraf olarak gayet başarılı ama video olarak amiral gemisi bir telefon değil. hdr video zaten kapalı, el titreme olayını(sanırım elektronik görüntü sabitleme) kapatınca biraz daha iyi bir performans veriyor ama ne bir samsung s7 ne bir sony xz kıvamında değil. onlardan kötü olmasını da fiyatına bağlıyorum. diğerlerinden çok daha ucuz fiyatı benim için en önemli kriter.
  • MotoZdual için ekran koruyucu kullanıyorum, ama altta sağ taraftaki deliği ekran koruyucu yüzey kapatmış. O delik süs mü? yoksa o deliğin üzerini açayım mı? Aldığım ekran koruyucu kutusunda motoz xt1650 yazıyordu.

    Motorola Moto Z | Z Force | Z Play | Moto Mods - Ana Konu



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .i. -- 20 Kasım 2017; 12:27:32 >
  • .i. . kullanıcısına yanıt
    o delik mikrofonlardan birisi açmalısın bence vede moto z ekran koruyucu değil sanırım o tam bendekinde iki delikde açık şekilde kesik ekran koruyucu
  • beyler gncelleme ile ilgili bilgisi lan varmı ilk kez geç kaldı motorola

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: .i.

    MotoZdual için ekran koruyucu kullanıyorum, ama altta sağ taraftaki deliği ekran koruyucu yüzey kapatmış. O delik süs mü? yoksa o deliğin üzerini açayım mı? Aldığım ekran koruyucu kutusunda motoz xt1650 yazıyordu.

    Motorola Moto Z | Z Force | Z Play | Moto Mods - Ana Konu

    o z playin ekran koruyucusu. maket bıçağı ile yavaş yavaş oyabilirsin orayı




  • Teşekkürler, bu satıcılar amma üç kağıtçı..

    Deliğin üzerini açıcam.
  • Herkese merhaba, bende yeni bir moto z kullanıcısı olarak ekran koruyucusu konusunu çok araştırdım ama aldığım ilk ürün çok kötü çıktı.
    http://www.hepsiburada.com/microsonic-motorola-moto-z-nano-cam-ekran-koruyucu-kirilmaz-film-p-HBV000003NDOP
    Bu linkteki ürünü aldım, ancak alt kısmında oyuklar yok çünkü ürünü kısa yapmışlar, ayrıca ekranın sınırına bile tam olarak oturmuyor. Üst kısmı ayarlayınca altı parmak izi sensörünün en az 3mm üstünde komik duruyor açıkçası. Bu kadar özensiz alelade ve bırakın 20tl yi, 3tl bile verilmeyecek bir ürünü satıyorlar.

    Moto z’yi ekran koruyucu ile memnun olarak kullanan arkadaşlar varsa, fotoğraf ve ürün ismini paylaşırsa çok iyi olur yeni kullanıcılar için. Teşekkürler.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • Arkadaşlar pil omru nedir moto z nin günü kurtarir mi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bukimyahu B kullanıcısına yanıt
    Kullanım yoğumluğunuzu bilmiyorum fakat benim için yetiyor. Ayrıca telefon 1 saat 10 dk gibi bir sürede full doluyor. Offgrid yada turbo pack ile pil süresini arttırabilmeniz de mümkün.
  • 
Sayfa: önceki 7677787980
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.