Şimdi Ara

Motorola Moto Z | Z Force | Z Play | Moto Mods - Ana Konu (163. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.321
Cevap
42
Favori
190.840
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 161162163164165
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Hiç kullanılmamış, sadece test edilip kaldırılmış JBL Hoparlör mevcut elimde. Almayı düşünen olursa fiyat 150 TL.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Carisma70

    aynen fiyatlar düştü. ancak biraz fazla verip teşhir yada yenileme ürünü alınırsa başka yedekparçalarıda almış oluyorsun. KVK telefonuma el koymayasaydı, ben sorun çıkarsa bol yedek parçayı ucuza almış olurum diye düşünmüştüm ama evdeki hesap Çarşıya uymadı. o zamanlar ekranlar 600-700 TL. idi.

    Benim telefonun da bataryası değişmiş kargoya verilmiş. "speaker box" değişti notu da var. KVK cihaz takibini beğendim: imei ve dosya numarası ile süreci takip edip takip sayfasından kredi kartı ile ödeme yapılabiliyor. gönderilen telefonun 6 adet farklı açılardan fotosunu görebiliyorsun. Ancak fatura bilgisi kısmındaki bedel ödemeden sonra birkaç kez değişti. ilk takipte 211 TL. ödeme onayı istedi onay ve ödemeyi yaptım sonraki günlerde 350 gördüm şaşırdım acaba ek masraf mı var diye. Ancak ödeme butonu yoktu. sonraki günlerde de fatura bilgisi 150 TL. göründü. son aşama yani teslimat sürecinde 215 TL. görünüyor.
    biraz zahmetli bir süreç olsa da yan sanayi pil alıp 2 ayda şişmesi boşa yapılan masrafları vs. düşününce yaklaşık 1 haftalık KVK süreci bence daha iyi. bu arada iyi kötü yedek bi telefon bulundurmanın faydasını da gördüm
    Benim 1,5 senelik moto z bataryası 60-70 lerde iken sıfırlayıp kapatmaya başladı. Garantiden batarya değiştirmenin aşamalarının ne olduğunu yazabilirmisiniz lütfen?




  • Abi kullanıcısına yanıt
    Yollamamin üzerinden oldukça zaman geçti. Hatırladığım kadarı ile, sorunu ve şikayetlerinizi anlatan kısa bir not kağıdı ile birlikte cihazı size en yakın KVK yetkili servisine yollamanız yeterli. Bilgilerinizi de ekleyin. Ha birde fatura. Sonrasında internet sitesi üzerinden takibini yapabilirsiniz.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Elimde anakartı bozuk moto z var. Değişimi ne kadar tutuyor kvk servisine gönderdiğimde 1890 TL gibi komik bir rakam söylediler. Yüksek bir fiyat tutuyorsa eğer arızalı olarak da satabilirim alıcısı varsa.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: addict1ve

    Elimde anakartı bozuk moto z var. Değişimi ne kadar tutuyor kvk servisine gönderdiğimde 1890 TL gibi komik bir rakam söylediler. Yüksek bir fiyat tutuyorsa eğer arızalı olarak da satabilirim alıcısı varsa.
    Ekran arayanlar oluyor genelde. O arkadaşlar için ilan açabilirsiniz.

    Anakart için o güzelim fiyatı veren KVK'yı da sevgi ve hasretle kucaklıyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • El Fuego kullanıcısına yanıt
    Valla başta batarya için 306 TL dediler verdim parasını. Diğer gün servis dışı işlem yapılmış diyip anakart değişimi 1890 TL yazıyordu. Neyse en azından verdiğim parayı geri ödediler. Bir kere servise göndermek yerine telefoncuda batarya değiştirmiştim ona kızdılar heralde hocam o fiyat o yüzden Anakart değişimi heralde motorololarda servis dışı olmuyor değil mi bir de fiyatına değmesi lazım tabi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi addict1ve -- 8 Mart 2020; 18:36:29 >
  • addict1ve kullanıcısına yanıt
    Hepsiburada'da sıfırı 1400 lira küsur zaten, iki yıl da garantili 3,5 senelik bir alet, ancak hala ve herşeye rağmen iş görüyor üzerindeki muhteşem donanım ile. 2020'de çıkan bazi üst düzey telefonlarda NFC yok, ekran çözünürlüğü düşük, malzeme kalitesi kötü, yazılım sorunları mevcut ve kamera ütü gibi. Ben yaza doğru kısmet olursa pil değişimi yaptırır, telefon ölünceye kadar kadar da kullanırım. Bir telefon kendime, bir telefon devlete almaya gerek yok.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • El Fuego kullanıcısına yanıt
    Ben tek bataryasından memnun olamadım onu da tasarım için ince yapıcaz diye öyle. Pil değişimi yaptıracaksanız orjinal servisinde yaptırın bence. Ben Elazığ'dayım belki ondandır da çoğu kişi yapmadı(ekranın komple açılması gerektiği için risk almıyorlar) bir yer bulup yaptırdığımda da 200 küsür tuttu bana batarya ile beraber maliyeti.
  • Arkadaşlar parça lazımsa anakart arızalı açılmayan moto z telefonumu satıyorum. İlan da açtım özel mesaj da atabilirsiniz.
  • ...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi El Fuego -- 1 Mayıs 2020; 12:31:11 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telefonum elimden düştü ve dokunmatik kısmı kırıldı. Dış camda problem yok ama dokunmatik çalışmıyor ve görüntü belli belirsiz var. Ekran değişimi için son zamanlarda fiyat alan oldu mu?
  • Dorthonion92 kullanıcısına yanıt
    WhatsApp üzerinden KVK servisiyle görüştüm. Hayat normale dönünce batarya değişimi için fiyat almak istedim, yetkili arkadaş döviz aşırı oynak olduğu için fiyat veremiyoruz, cihazı görmemiz lazım dedi.

    Motorola'da hiç ekran değiştirmedim. Ama eskiden kullandığım HP ve HTC'lerde anakart fiyatının %60-70 arasına denk gelen bir fiyatlandırma politikaları vardı. HP 914c anakartı için 425 USD+KDV ödemiştim serviste. Yanımdaki eleman da 300 küsur dolar+KDV ödemişti ekran için. Tabi 10 seneyi geçti

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • El Fuego kullanıcısına yanıt
    Kura göre 600 tl civarı bir fiyat biçtiler. Garantisi bitmek üzere olan ve batarya problemi olan bir cihaza o kadar para vermek istemedim. Mi9t aldım.
  • Dorthonion92 kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun, iyi günlerde kullanın.

    Orta vadede sorun yumağı olacak, spyware, optimization yoksunu; ülkemizde doğru dürüst bir servisi ve MH olmayan bir cihaz yerine Samsung, Asus gibi köklü bir marka alırdım ben.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • El Fuego kullanıcısına yanıt
    Merhaba

    Ben de bir adet Moto Z sahibiyim ve şu an kablolu bir tablet olarak kullanıyorum diyebilirim. başta %50 lerde falan kapanan telefon artık ansızın herhangi bir batarya uyarısı vermeden pat diye kapanıyor ve bu şarja takılıyken asla olmuyor. Çok yüksek ihtimalle sorun bataryada. Ayrıca bir kez elimden düştü ve arka alt kısmında siyah çerçeve tarzı birşey var ya, otomobil camı gibi kırık ve bir arada duruyor şu an başka bir sorunu yok. Ağustos gibi falan bitiyor garantisi sanırım. Ama buradaki bazı yorumları görüp korktum, şimdi ben bunu garantiye göndersem bana batarya için maliyet çıkarır mı? Ortalama ne kadar sürer çözülmesi? Ben şehir dışında yaşıyorum İstanbul'da değilim şu an, çerçevedeki çatlak garanti konusunda problem yatırır mı sizce?
  • manowar90 kullanıcısına yanıt
    KVK bu konuda sabikalidir. Normal sartlarda garantiden batarya degisir ama catlak yuzunden sorun cikarabilirler.

    Benim bi arkadas da garantili ama koseden hasarli cihazini sanki servise girerken elinden dusurmus gibi yapip, seslice de hay a... koyim diye kufretmis. N'oldu diyen servis calisanlarina da telefon elimden kaydi simdi, mahvoldu falan diye yakinmis. Garantiden hem kendi sorununu halletmisler, hem de jest olarak kasayi komple sifirlayip vermisler. Turk zekasi

    Sizin de boyle bir sey yapmaniz gerekebilir. Aslinda gerekmiyor, ama sartlar buna zorluyor. Kargoyla gonderecekseniz, saglam bir Moto Z'nin fotograflarini cekin, sizinkini yollayin. Servis Bu telefon catlak deyip ucret talep ederse, siz de telefonun saglam olarak kargoya verildigine dair fotograflarini ispat olarak sunarsiniz. Yapacak bir sey yok bunun disinda. Ya da ucretli degisim. Batarya en fazla 200 liradir tahminimce.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • manowar90 kullanıcısına yanıt
    Muhhtemelen garanti dışı derler. Siz yine de yollayayın. Ben Çanakkale den, İstanbul'a yollamıştım. 1 haftada pil değişimi yapılıp geldi. Ama işçilik o kadar berbat ki, ahizedeki hoparlörü yerlestirememişler. Hafif cızırtı oluyor. Verirseniz dikkat edin.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 6 aydır ekranı kırık atıl durumda moto z var elimde, gerçekten kolay mıdır ekranı değiştirmek, bir kaç çeşit var hangi ekranı almak lazım birde
    Aslında 300 400 tl ekran değişimi için çok bu telefona,
    Ekran dışında bir arıza olsa idi yine başka şekilde kullanılırdı., ama ekran olduğu için telefon değerlendirilmiyorda bir çok kişinin moto z si atıl durumda çöp oldu bu ekrandan dolayı



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kartal0001903 -- 30 Nisan 2020; 16:7:40 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Birçok arkadaşımızın kırılmış ekranlı boşta duran telefonu olduğunu görüyorum. Bir soru soracaktım. Acaba şuna benzer bir ürünle telefonları en azından TVye bağlayıp kullanabilir miydik? Yarın benim telefonumun da ekranı kırılabilir şimdiden böyle birşey düşündüm. Şu siteye göre Moto Z desteği de varmış. Kesin bilgisi olan/deneyen var mı?
    Spigen Essential C20CH USB Type-C - HDMI adapter

    Ürünün n11 fiyatı 177TL civarında. n11 linki



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sreylare -- 2 Mayıs 2020; 0:38:39 >




  • sreylare kullanıcısına yanıt
    Görüntüyü televizyona verebilirsiniz ancak ondan sonra ekranı kırık telefondan kontrolü nasıl sağlayacaksınız?

    Sağlam telefonda da ekran yansıtma olduğundan bana gereksiz geldi açıkçası.
  • 
Sayfa: önceki 161162163164165
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.