Şimdi Ara

MOTOROLA Moto G - ANA KONU - (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
30.889
Cevap
131
Favori
729.797
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
37 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • fatih1983 F kullanıcısına yanıt
    S3 ten daha akıcı ve hızlı, 2 telefonda evde mevcut. Tabi orjinal romları için konuşuyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fatih1983 F kullanıcısına yanıt
    Ekran konusunda bikere S3 den daha iyi bence .
    + 4 çekirdekli telefeon
    + Google programında
    + Şarj kat kat iyi ( 2 gün full uygulama ile çıkartıyorum ) ( full sıkarsan 4 gün gidiyor )
    + Telefon kalitesi kat kat iyi.Eline aldığında hissediyorsun.Samsunglar plastik oyuncak gibi bişey geliyor artık bana.

    - Fotoğraf kalitesi normal ( Video kalitesi iyi ama bak )

    eğer fotoğraf takıntın yoksa Tabikide Moto g FP ürünü.Fotoğraf kalitesi diyorum ama hani çok abartılacak bişey yok yani S3 Mini ile aynı kalitede çekiyor.

    Motorola abi yılların cep telefonu markası yani boru değil.98 de de motorolam vardı şimdide :)

    Arkadaş yukarda videoyu atmış Hello Moto .
  • T.A.T.U kullanıcısına yanıt
    teşekkürler kardeşim güzel açıklamışsın bir sorum daha var kızmassan motorola lenovoya satıldı ya güncelleme sıkıntısı olurmu birde nexus 4 deki oyun akıcılığı olurmu
  • ztalan kullanıcısına yanıt
    cevap için teşekkür ederim oyun akıcılığında sizce moto g mi galaxy s3 mü cevap verirseniz çok sevinirim
  • lejyon80 L kullanıcısına yanıt
    merhaba kardeşim cynanogenmod 11 offcial nightl sürümleri yayınlandı acaba bizim içinmi acaba yoksa amerika versyonu içinmi http://download.cyanogenmod.org/?device=falcon

    http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2608377
  • quote:

    Orijinalden alıntı: fatih1983

    cevap için teşekkür ederim oyun akıcılığında sizce moto g mi galaxy s3 mü cevap verirseniz çok sevinirim

    Hocam oyunlar akıyor bu telefonda,s3 le falan karşılaştırmayı bırak bence direk git moto g al.

    ben galaxy nexus kullandım uzun süre,böyle akıcılık yoktu,hatta güncelleme geldikçe telefon sapıttı nexus.
    Bu telefon yeni güncellemeyle daha da uçtu.

    açıkçası hem güncelleme almayacak s3,hem bir sürü performans sorunu ve eski donanım artık seni götürmez s3 te.

    bu telefonun sadece flaşı kapalıyken kamera çok kaliteli çıkartmıyor resimleri bunun dışında kimse başka kötü bir özelliğini söyleyemeyecektir.

    ayrıca bende toplam 4 tane hat var,çift sim kart telefonlara hep çin malı sorun çıkarır diye bakmıştım hep uzak durmuştum ama bu telefonda çift sim kart olayı mükemmel, yenı telefonlarda hem bu özellik yok hem de performans yok böyle.

    dün akşam real racing oynadım maşallah gurur duydum.
    aynı şekilde müzik açtım hem hoparlor hem kulaklık inanılmaz bana göre diğer telefonlara kıyasla.

    Aynı zamanda ipod touch 5th gen kullanıyorum onu aratmayacak derecede müzik kulaklıkla,zaten hoparlörde ipodu linç eder :D

    ekran da parlaklığı açtığında güneş gözlüğünle bakman gerekebilir o derece parlak.

    gidin deneyin kendiniz görün ben burada fanboyluk falan yapmıyorum hakikaten adamlar yapmış telefonu,yazılımı iyi entegre etmişler (fazla ekleme yapmamışlar yaptıkları eklemeler de telefonu zorlamıyor) ben burada sadece hakkını veriyorum.


    bu arada IMEI sorununu çözdüm benden kaynaklanıyormuş bugun aklıma geldi,son numaraları ardışık diye biz üşengeçlikten ilk numarayı kopyalayıp son numarayı değiştiriyoruz ama aslında arada başka bir numara da farklı hocam siz de deneyin göreceksiniz @cagrimir



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Twinkie35 -- 21 Şubat 2014; 12:06:44 >




  • Twinkie35 T kullanıcısına yanıt
    teşekkürler kardeşim
  • Bugün geldi telefon ve bir adet ölü piksel çıktı. Kliksadan cevap bekliyorum bakalım
  • İnceleme konusuna yazmıştım oradan copy-paste.

    Ben aldım kullanıyorum 2 gündür. 700 liraya aldım ben de Hepsiburada'daki 50 TL Worldcard ve 100 TL HB hediye çeki kampanyasıyla.

    Kameradan çok bir şey beklememek lazım, zaten bir DSLR kullanıcısı olarak beni tatmin edecek bir telefon performansı yok böylesi daha iyi olmuş. 5 mp arka, 1.3 ön kamera var. Ben sadece chat yaparken kullandığım için işimi gördü.

    Klavyeli telefon bekliyorum senelerdir. Bundan önce 5 senedir Milestone kullanıyordum. Bataryası iyice zayıflamıştı, geçici bir telefonla bir süre daha bekleyim dedim, umut fakirin ekmeğidir :) Sony Xperia Z1 Compact alacaktım, gecikince bunu almaya karar verdim. Zaten oyun performansı gibi konular benim işime yaramayacaktı, böyle fiyatı uygun performansı yeterli, herkesin elinde olmayan bir telefon benim için daha iyi oldu.

    Bana göre artıları:
    + Şık tasarım
    + Akıcı arayüz
    + Fiyat(Türkiye şartlarında)
    + Malzeme kalitesi
    + 4.4 son Android güncellemesi
    + Hepsiburada'da aynı gün kargo teslimi var 7 lira gibi uygun bir ücrete, o hoşuma gitti ilk defa kullanınca :)
    + Yoğun kullanımda günü tamamlıyor, 24 saatte bir şarj yeterli. Bu kimisine eksi de gelebilir ama günümüz telefonlarında bundan iyisini görmedim.
    + En iyi özelliğini yazmamışım :) Ses kalitesi hem verdikleri kulaklık, hem hoparlör çıkışı üst düzey telefonlar kadar iyi.
    + Sony Xperia Z1 Compact beklerken iyi kötü forumlardaki tartışmaları da takip ettim. 2000 liraya satışa çıkacak o telefon önümüzdeki günlerde. Arama geldiğinde kilitlenip açılmama gibi sorunlar okudum. Kulağa yazılım hatası gibi gelse de görünüşe göre sorun çözülememiş ve telefonu geri verenler bile vardı yazanlar doğruysa. Neyse, basit telefonla görüştürme neden artıya konur ki görgüsüz mü bu demeyin diye açıklayım dedim :) Gayet temiz ve yeterli yükseklikte sesi var telefonun, kilitlenme vs. yaşamadım.
    + Ben her ne kadar oyun vs. ilgilenmesem de internette videoları var, güncel oyunlarda performansı yeterli. Belki bundan sonra çıkacak oyunlarda takılmalar yaşanır.
    + Kaliteli 720P IPS ekran.

    Eksileri:
    - Kavisli arka kapaktan dolayı kulaklık girişi tam oturmuyor, daha başta sorun çıkardı, zamanla kronik bir soruna dönüşebilir. Yine siyah bir telefonun yanında beyaz kulaklık tercihi de pek yakışmamış. Milestone'un yanında verilen kulaklık kaliteli ve şıktı, nereye koyduğumu bulabilirsem onu kullanacağım.
    - Elle üstünü kapatınca wifi gidiyor. Başta sorun olmaz gibi görünmüştü ama özellikle yan kullanımda yanlışlıkla birkaç kez bağlantı kesilince can sıkıcı oluyor.
    - Sadece şarj cihazı ve kulaklık çıkıyor kutudan. Bende Milestone olunca onun USB kablosunu kullandım. Sonuçta bunda da Micro USB girişi var girişler uydu. Ama elimde olmasa data kablosu olmaması da bir eksi bana göre.
    - Çift hat yersiz bence. FM radyo da en azından benim için son derece gereksiz. Bunlar olmasa da olurdu.
    - 4.5 inç ekran küçük kategori için fazla büyük bence. 4 olsa güzel olurdu ama bugünlerde yeni yarış kiminki daha büyük olduğu için çoğu kullanıcı için bu artıdır.
    - Bizim ülkemizde varsayılan olarak büyük Sim kart verilirken bunu bile bile küçük Sim kartlı yollamaları saçma bence. Hani adamların standartı bu sana göre mi ayarlayacaklar dersiniz belki ama Amerika'ya tek bize çıft Sim kartlı satan onu da düşünsün bir zahmet.
    - Telefon dahili 16 Gb hafıza ile geliyor ve hafıza kartı yuvası yok. Senelerdir 128 mb dahili hafızayla yetinmiş benim gibi iş amaçlı telefon kullanana çok bile ama gençlere yetmeyebilir :)
    - Batarya sökülmüyor. Tak-çıkar bana uymaz zaten ama dedik ya zamane gençleri cepte yedek batarya taşıyor. Ben harici şarj cihazlarına bakıyorum şu günlerde. Milestone'u aldığımda Motorola orijinal almıştım. Çok şık ve kullanışlıydı ama kapasitesi bu telefonlar için yeterli değil. Tavsiyesi olan varsa yazarsa sevinirim.
    - Telefon kalite hissini veriyor ama eski Motorola farkı yok gibi? Benim gibi 5'er senesini Timeport ve Milestone ile geçirmiş kişiler bu yazdığımı anlar. Yoksa zaten Amerika'da üretilip birleştirilen tek telefon sanırım, diğerlerinden kesinlikle geride değil. Sık sık telefon düşürürüm, hatta son zamanlarda şov amaçlı Milestone'u atıveriyordum yere :D Bu telefona o kadar güvenemem, demeye çalıştığım budur :)

    Neyse, aklıma geldikçe yazar güncellerim bu mesajı. Almayı düşünen varsa aklına takılanları yazsın cevaplayım. Zaten değerlendirme tamamen kişisel oldu. Başka birisi yapsa muhtemelen artılarla eksiler yer değiştirirdi :)

    Hani itiraf etmek gerekirse Motorola bugünkü haliyle Nokia gibi bitmiş bir dev. Telefonu muhtemelen birkaç sene kullanırım ama şu gün için pazarda rekabet etmesi zor. Özürlü ayfon ve taklitçi Samsung daha uzun süre parsayı toplar gibi. Yazık...




  • Robinson Crusoe kullanıcısına yanıt
    Elle üstünü kapatına bende fifi gitmiyor. Ya ucu ucuna çeken yerde deniyorsun, ya da modem zayıf. 1 çizgi düşmüyor bile her türlü denedim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ztalan kullanıcısına yanıt
    Alacak arkadaşlara tavsiyem ana haberlerdeki tanıtım videosunu incelemeleri. Bahsettiğim olayı gayet açık bir şekilde full çekerken sıfıra düşecek şekilde gösteriyor Mesut Çevik...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Robinson Crusoe -- 21 Şubat 2014; 18:45:31 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şarj olma süresi biraz uzun gibi geldi. Bugün 16:30'da taktım 0'dan 18:21'e kadar %57 şarj olmuş. Sizde de durum böyle mi arkadaşlar ?
  • Sabrina_ kullanıcısına yanıt
    Bende aksine hızlı bir şarj olma söz konusu. Elimde Milestone'un eski USB şarj kablosu vardı, onunla denedim çok uzun sürdü. Sonra yanında verilen şarj cihazıyla denedim yalan olmasın ama 1 saat kadar sürdü tahminim. Gelecek şarjda kontrol ederim.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sabrina_ kullanıcısına yanıt
    Valla bende de 2 saat felan sürüyor evet.
  • Sabrina_ kullanıcısına yanıt
    şarj aletinin çıkış gücü düşük, bizimkinin 660mA olması gerek, ama s3 veya bir tablet şarjının 1000mA çıkış gücü var. bu da şurj süresini etkiliyor. benim bildiğim bataryanın düşük akım ile şarj edilmesi daha sağlıklı performans açısından.
  • Cevap için sağolun arkadaşlar. Şarj 0'dan 100e kadar 3 saat 10 dk sürdü. Biraz uzun gibi ama artık gece yatmadan önce şarja koyarım.

    Ztalan hocam hatta 550mA şimdi şarja baktım, biraz okunaksızama el fenerini tutunca 550mA gibi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sabrina_ -- 21 Şubat 2014; 20:25:31 >
  • şarj aletinin çıkış amper değeri şarj süresini doğrudan etkiliyor. 550mA biraz düşük kalmış günümüze göre, neden böyle bi değer kullandılar acaba.
  • Mobilefun.co.uk da çok güzel kılıflar var. Checkout kısmında discoshare kodunu kullanırsanız, 8 dolar indirim yapıyor. Ben metrodan aldım teli. Bana orjinal flip cover verdiler. Ihtiyacı olan arkadaşlar dediğim siteye bakabilir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Sabrina_

    Cevap için sağolun arkadaşlar. Şarj 0'dan 100e kadar 3 saat 10 dk sürdü. Biraz uzun gibi ama artık gece yatmadan önce şarja koyarım.

    Ztalan hocam hatta 550mA şimdi şarja baktım, biraz okunaksızama el fenerini tutunca 550mA gibi.

    şarjı %15 altına düşürme ondan yapar bunu. %15te tak şarja
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cagrimir

    Mobilefun.co.uk da çok güzel kılıflar var. Checkout kısmında discoshare kodunu kullanırsanız, 8 dolar indirim yapıyor. Ben metrodan aldım teli. Bana orjinal flip cover verdiler. Ihtiyacı olan arkadaşlar dediğim siteye bakabilir.

    bilgilendirme için sağolun hocam siz aldınız mı acaba?

    bu grip shelllerden royal blue olanı almak istiyorum aslında kenarları fosforlu yeşil olan,ancak ekrana bakarken dikkati dağıtabiliyor diye de çekiniyorum o renk tam ekran çerçevesi olduğunda bütün çekiciliği gidecek gibi
    bahsettiğim bu
    http://www.mobilefun.co.uk/official-motorola-grip-shell-case-for-moto-g-royal-blue-p44045.htm



    bir de şu kılıf var yine grip kategorisinden
    http://www.mobilefun.co.uk/official-motorola-grip-shell-case-for-moto-g-lemon-lime-p44046.htm

    bu da çocuksu gibi geldi ama çerçeve daha koyu renk en azından dağıtmaz kafayı.

    hepsini bir kenara bırakınca indirimli fiyatta kargo dahil 43 tl ye geliyor ah şu dolar kuru , aldırtmıyor hiç bir şey elim ayağım bağlı kaldım




  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.