Şimdi Ara

--- Motorola Droid Razr xt-910 ANAKONU --- (376. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.610
Cevap
37
Favori
282.313
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 374375376377378
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • abi ne bileyim bilseydim tamirci olurdum. düzeltemiyorsa anakart degisir.
  • s.a. arkadaslar. ekranı kırık bir xt910 a sağlam bir ekran takıp açmak istedim. telefon açılış ekranı geldi fakat ilk ekran olan kırmızı logoda kaldı. forumda baktım biraz ve brick konularından bahsedildiğini. brick olanlarda logo ekranının üstünde beyaz renkte başka birşeyler daha yazıyor fakat benim telefonda logo dan başka hiçbirşey yok. ses acma kapama ve güç düğmesine bastıgımda ekran kapanıp açılıyor ve aynı logo ekranına gelip kalıyor. bu arada tlf la ugrasırken saglam ekranıda kırdım :) o yüzden şu an görüntü atamıyorum. bu konuda sıkıntı ne olabilir. logo ekranında kalması yine yazılımsal bir sorun mu yoksa donanımsal bir sorun olabilirmi ? haberdar ettiğim arkadaslar rahatsız ettiğim için kusura bakmayın :)
  • arkadaşlar bmm yükledim telefona sonra recovery yazısına tıkladım telefon kapandı bidahada tekrar açılmadı telefonu açmaya çalışıyorum ama m logosu geliyor daha ileri gitmiyor ses açma kapama power tuşuna basıyorum ama yine aynı m logosundan oteye gecemiyorum yardım edin lütfen
  • zerosoap kullanıcısına yanıt
    Öncelikle

    Bilgisayara RSD Lite yükleyin, internetten herhangi bir RSD destekli rom indirin.

    Cihazı fastboot moduna getirin ( ses açma+ses kısma+ power tuşlarına menü gelene kadar basılı tutarak recovery menüsüne girin ve buradan fastboot seçin. )

    Cihazın şarjı dolu olmalı yoksa işlem yapamazsınız.

    RSD ile indirdiğiniz romu yükleyin. Cihaz normal bir şekilde açılacaktır.

    http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2231289 - Stock Romlar

    http://theunlockr.com/2012/01/24/how-to-restore-the-motorola-droid-razr-using-fastboot-files/ - tutorial




  • Q2ID Q kullanıcısına yanıt
    arkadaşım factory cable nu bana yollar mısın acaba ? xt 910 u kurmam lazım ama sarjı yok telefonunn .
  • Sendeki kabloyu gönder hocam factory cable yapıp göndereyim istersen, şu an elimde kablo yok, birine gönderdim gelmedi geriye.
  • Q2ID Q kullanıcısına yanıt
    arkadaşım normal bir tane usb data kablosu aldım götürdüm elektrikçiye yaptı bişiler olmadı .o kabloyu da beş liraya almıştım.olmadı yani videosunu falan gösterdim elektrikçiye bu videodaki kablo ile bu kablo farklı olmayabilir demişti olmadı da .Sen bulunduğun şehirden uygun kabloyu alsan yapıp yollasan ben sana parasını havale etsem olur mu ?
  • kablo dizilimleri mini usb'lerde farklılık gösteriyor. farklı kabloların farklı yapılış şekilleri var. keşke kablo bağlantılarının yapıldığı pinlerin dizilişine göre yapsaymış kablo boşa gitmemiş olurdu. muhtemelen senin işin acildir, 2-3 gün içinde ancak vakit bulduğumda kablo yapıp gönderebilirim. Adresini pm olarak atarsın.
  • arkadaşlar bu telefon bende var,

    3 martta garantisi bitecek.

    aldım sonra hemen yakınlarıma verdim çok kasıyor, donuyor. herhangi bir işlem yapılmadı yazılım anlamında. şimdi kızım oyun oynuyor telefonda. yani atıl durumda.

    sahibindene ilan açtım 300 tl'den ama buraya baktım, millet yazılım yükleme falan var hiç bugüne kadar yazılım rom, rot falan yapmadım, nasıl yaparız, satmaktan vaz mı geçsem acaba ya da garantiye mi göndersem?
  • Hacı IMEI ve Baseband bilinmiyor sorunu için ne yapmamız lazım bilgin var mı?
  • 5.0 kuran varmı nasıl, bmm ile yüklenen 5.0 rom varmı ?
  • Arkadaşlar yardıma ihtiyacım var telefona wipe yaptım herşey gitti sanırım. Telefonu normal açınca motorola logosu geliyor sonrası yok. RSD ile rom flashlamaya çalışıyorum sürekli hata veriyor. Stock recovery'e kaldım sanırım bir tek ondada neyi flashlamam lazım bilmiyorum yardım ederseniz sevinirim.
  • w0nderkid kullanıcısına yanıt
    RSD ne hatası veriyor, detay verebilir misiniz.
  • Arkadaşlar telefonumun ekranı soğuk havada mavileşiyor,bunun çözümü nedir

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba, retail JB Avustralya romunu arıyorum fakat bir türlü bulamadım.
    Link verebilecek veya upload edebilecek olan var mı.

    Şu anda CM11 kullanıyorum. Retail romları kesin RSD ile mi yüklemek gerekir, 4.4.4 'ten 4.1.2 'ye dönmek sorun çıkarır mı?

    Yardımı dokunacak arkadaşlara şimdiden çok teşekkürler.
  • Merhaba arkadaşlar bu cihaz bende de vardı. Note 3 alınca enişteme verdim. Sonrasında batarya problemi çıktı söyle ki telefon hemen şarj olmaya sonra 5 dakika içinde bitmeye başladı. Hemen %100 oluyor ve 15 dakika içerisinde aniden bitiyordu. Neyse tamir için anatolia teknik servis adlı bir yere götürdüm. Yalnız kafama söyle birsey takıldı. Tamirci arkadaş ad soyad vs bir de sim kart takılan yerdeki kapağı açıp oradaki numarayı yazdı. O kapakta imei numarasi mi vardı acaba onu sormak istedim. Bir de acaba imei klon işi falan yapar mı kuşkulandim. Ankara da bir anlık gaflet gidip kendi servisine veremedim. Düşünceleriniz nelerdir diye sormak istedim ve o kapakta imei mi yazıyor acaba onu sormak istedim şimdiden teşekkürler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ottorehagel kullanıcısına yanıt
    Sim/hafıza kartı olan yerdeki kapağı söylüyorsan, cevap evet. O kapağı açtığında alt kısımda beyaz şerit bir kağıt üzerine yazılı imei numarası mevcut. Cihaz faturası senin adınaysa kafana takma, sıkıntı olmaz.
  • Herkese selamlar. Arkadaslar telefonun arka kismindaki catlak yeri temizleyip yapistirmak icin arka kapagi sokuyordum. Fakat kapaga yapisan bataryada cikarken anakarta baglanan film seridi koptu.

    Kendim vok ugrastim ve sonunda bataryanin kopan kismini lehimle falan karta baglayabildim. Telefon calisti fakat telefonun batarya gostergesi calismiyor. Soru isareti gosteriyor. Bataryanin yeniside mubarek 100 lira civari. Acaba baska napabilirim. Ne kdr batarya kaldigini gormeden kullansak bisey olmaz heralde

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SULZER S kullanıcısına yanıt
    70 liraya Batarya ayarlayabilirim sıfır ve daha yüksek ampere sahip bir batarya. Gold Serisi.
  • Arkadaşlar bugün garantinin son günü, artık rom kurabilirim. Şimdi en son tüm özelliklerin çalıştığı, hızlı ve stabil çalışan hangi rom acaba?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 374375376377378
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.