Şimdi Ara

--- Motorola Droid Razr xt-910 ANAKONU --- (171. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.610
Cevap
37
Favori
282.312
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 169170171172173
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • beyler öncelikle bende ısınma sorunu yok ve şarjım ise 1 gün gidiyor hatta 1 saat oyun oynadım ve 2 tane film izledim 1 gün gitti. bence gayet ideal bu şekilde. süper amoled ekranda kapanırken leke görülüyor ama bu benim için problem bile değil.

    telefonu test etmek için yüklediğiniz yüksek kapasiteli oyunlar varmı mesela need for speed veya pes 2013 gibi..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ondergencc

    quote:

    Orijinalden alıntı: vindobona

    quote:

    Orijinalden alıntı: saldıray_16

    Batarya performansından memnun olmayanlar için alternatif ve kesin çözüm linkte birde video mevcut...


    http://www.cellphonerepairshop.com/verizon-motorola-droid-razr-battery-conversion-kit-to-droid-razr-maxx/

    bunu yapmak çok zor, telefon pert olabilir, biri burdan ben yaptım, yaparım derse alabiliriz aslında ama :)

    400 tl yapiyorlar

    Kim nerede yapıyor ve garanti iptal oluyor mu?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: vindobona


    quote:

    Orijinalden alıntı: ondergencc

    quote:

    Orijinalden alıntı: vindobona

    quote:

    Orijinalden alıntı: saldıray_16

    Batarya performansından memnun olmayanlar için alternatif ve kesin çözüm linkte birde video mevcut...


    http://www.cellphonerepairshop.com/verizon-motorola-droid-razr-battery-conversion-kit-to-droid-razr-maxx/

    bunu yapmak çok zor, telefon pert olabilir, biri burdan ben yaptım, yaparım derse alabiliriz aslında ama :)

    400 tl yapiyorlar

    Kim nerede yapıyor ve garanti iptal oluyor mu?

    tabiki tel acildigi icin garanti iptal olur..




  • 400 tl mi, yu ha!!!
  • quote:

    Orijinalden alıntı: rainbow05


    quote:

    Orijinalden alıntı: fberen

    quote:

    Orijinalden alıntı: mmarass

    quote:

    Orijinalden alıntı: #berk

    Telefonu 2 gündür kurcalıyorum. Tamamen kişisel ve tarafsız izlenimlerim aşağıda fakat zaten olumlu yönlerini çok övmüş alanlar ben negatif yönlerini yazacağım.

    - Wifi çekim gücü gerçekten kötü. Saçma sapan modemin ayarındandır yorumlarına aldırmayın hiç. Evimde 4 farklı akıllı telefonu kullanma şansım oldu. Fakat hiç birinde tek duvar, toplmda 3,5 metrelik uzaklık varken 2-3 diş çekim görmemiştim.

    - Benim gibi tablet gibi aletleri telefon olarak kullanmak istemeyen ve hatta kullananlara hayret edenler için söylüyorum: Bu telefon büyük arkadaşlar. Neredeyse S3 kadar fakat ekranı 4.3" olmasına rağmen S3'ün ekranı 4.7".
    Ben bir umut tek elle kullanırım diye almıştım ama gerçekten zor. Zorlarsam tek elimle kullanabiliyorum ama her an telefon elimden kayıp düşecekmiş gibi. Alışırım belki ama şimdi hoşnut değilim.

    - Bataryası hayal kırıklığı adeta. Kardeşime aldığım xperia miro 1500 mAh. Aynı şekilde kullanarak onu rahat 2 gün kullandım fakat bunun şarjı akıp gidiyor adeta. Üstelik 1750 mAh bataryası var. ICS yüklüyorum sonra 2 gün daha kullanacağım aynı sonuç çıkarsa kötü olacak.

    Ben çok uygun fiyata aldığım için 2-3 aylığına almıştım bu telefonu. Normalde bunu satıp Avrupadan gelme bir üst segment telefon alıp 3-4 sene kullanmayı planlıyorum. Şimdi eğer şarj konusu değişmez ve büyüklüğüne alışamazsam satacağım.

    Denildiği gibi telefon çok lüks görünüyor ve çok ince. Tasarımı ve diğer özellikleri gerçekten çok hoşuma gitti fakat benim için büyüklük ve şarj EN ÖNEMLİ iki şeydi o yüzden üzülerek satacağım sanırım.




    Evet bende tarafsız olarak konuşacağım; tasarım olarak harika ama bir sürüde eksisi var.

    Arkadaşında dediği gibi telefon büyük, kullanımı biraz zor. Küçük bir eliniz varsa çok zorlanırsınız. büyük ama ekranı çok küçük o büyüklüğe göre. Sağdan soldan, alttan üstten çok fazla boşluk var. Neden böyle yapılmış acaba..

    Wifi çekim gücü kötü, galaxy w, htc wild fire s telefonlarda var ailemde. onlar full çekerken razr 2 çizgi çekiyor. Bu konudada katılıyorum arkadaşa.

    Bataryaya gelince, bu konu değişir. ben gayet memnunum. Çok uğraşırsam telefonla 1 gün rahat çıkıyor. Sadece mesaj, konuşma, arada biraz net için kullandığımda 2 günü rahat çıkarttım.. Nasıl kullanılacağına bağlı olarak değişir bu..


    Birde ben arka planda kalan uygulamaları kapatması için RAM Booster indirdim playdan. Denenebilir. tek dokunuşla kullanmadığınız bütün programları kapatıyor. Ekstra şarj ömrü sağlıyor dolayısıyla..


    mmaras dediğin gibi büyük alırken s3 mini, htc desire x felan bakıyordum büyük gelmişti ama işte performans ve sağlam dedikleri için aldım. ve ilk android telefonum. öncede nokia c3 vardı. ve nokia cebime koyduğumda hissettiriyodu kendini ama razr da titreşim bile bazen anlamıyorum.tabi birde benim boy 192 olduğundan kullanmak zor olmuyor.

    wifi çekimi hakkında birşey diyemeyeceğim çünkü başka telefon kullanamadım ve denemedimde ama işim düştüğünde işimi görüyorum. bir tek evde sınırlı erişim diyor nedenini araştırıyorum daha bulamadım. çünkü evdeki wifi yi başka pclerle denediğimde de çıkıyor.

    bataryadan bende memnunum çoğu telefon 1 gün gittiği için alırken bunuda düşünmek lazım.

    dediğin ram booster i denicem. ama bir link atabilirsen sevinirim

    Boy ile telefon kullanmak arasindaki baglantiyi cozemedim

    boydan dolay eller biraz büyük ondan dolayı hani telefon tek el kullanmakta pek zorlanmıyorum :)




  • quote:

    Orijinalden alıntı: #berk

    quote:

    Orijinalden alıntı: Marcuse

    Arkadaş biriniz de piyasadaki şu fiyat aralığındaki telefonlarla kıyaslayın ona göre yorum yapın. Bu telefonu alanların çoğu fiyat performans odaklı alanlar zaten. Şarjı 3 gün gitsin diyorsan 2000 lirayı vereceksin o zaman arkadaş. Yaptığımız en iyi şey bu şekilde boş boş atıp tutmak olsa gerek. Bir kişi de çıkıp 750-800 liraya aldığı şu telefonu aynı fiyata benzer bir cihaz alınabilir mi o şekilde kıyaslasın. Ne Wi-Fi Sorunu var. Ne bataryası az gidiyor. Ne de herhangi bir kasma var. Tasarım olarak plastik kasalı boyası 2. ayda çıkmaya başlayan hiçbir telefonla kıyaslamıyorum bile. Ara sıra birçok kişinin karşılaştığı ufak tefek sorunlar da büyük ihtimal zırt bırt yüklenip kaldırılan uygulamalardan kaynaklanıyor. Mesela benim gecen gün yaşadığım ısınma sorunu uygulama kaynaklıydı... Kısacası millet olarak haddinden fazla pimpirikliyiz. Pimpirikli olmakla birlikte yapılacak herhangi bir icraat olduğunda birimiz bile taşın altına el atmayan tipleriz. Sorun bence bu.

    Valla en boş mesajlardan biri de bu olsa gerek.

    Şu an piyasada yeni çıkan 2000 TL lik telefonların da ancak bunun kadar dayanır şarjı. Zira ekranları kocaman ve fullhd vs. gibi ekstra özellikleri var.

    Bir önceki sayfanın en son mesajlarına bakarsan orada benim mesajımda ben 500 tllik telefonla kıyasladım.

    Okumadan etmeden yorumda bulunmayalım.

    Bu forumdaki bu hastalığı da anlayamadım ben herkes sahip olduğuna birisi laf ederse parlıyor.

    #berk direkt neden üstüne alındın. Bir dünya saçma mesaj var. Neredeyse tamamı da ne telefondan ne elektronik eşyalardan kişilerin attığı mesajlar. Üzerine direkt alındığına göre bu konuda kendine baya baya pay biçmişsin anlaşılan bu. Senin 500 liralık telefonla kıyaslamış olman veya başka attığın bir mesaj enterese etmiyor beni. Attığım mesaj genel itibariyle boş boş atıp tutanları ilgilendiriyor. Ama dediğim gibi kendine baya pay biçmiş olacaksın ki direkt üzerine alınmışsın. Kimsenin sahip olduğunu savunduğu falan da yok parlama vs... de yok. Olan ne peki? dersen. Olan şey senin ve seninle aynı mantıkta olanların aşırı takıntılı tipler olması. Attığım mesajda da belirttiğim gibi Fiyat/Performans odaklı daha iyi bir ürün varsa onun muhabbetini yapın. Yok şarjı az gidiyor. Yok telefonum kasıyor. Wi-fi çekmiyor gibi absürt mesajlarla dolup taştı Razr formu.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: mmarass


    Parasını verip aldığınız malın kölesi olmayın! İki kişi yorum yaptı diye hemen atar yapmışsınız, aynı fiyattaki telefonlarla karşılaştırın diye!
    Biz wifi çekim gücü hariç hiç bir telefonla karşılaştırmadık ki istersek de çok güzel karşılaştırırız.. Telefonun fiyatının 850 lira olmasına ne bakıyorsunuz! Bilmem farkında mısınız telefon neredeyse %50 indirimde! 1-2 ay önceki fiyatı 1500liralardaydı. Eski fiyatından yani 1500liradan alsam gidip 700-800liralık telefonla mı karşılaştıracağım? Biraz mantıklı düşünün, tekrar okuyun yaptığımız yorumları. Telefon kötü demedik, çöpe atın demedik. Eksilerini söyledik!
    Sanki telefonu siz üretmişsinizde size küfür ediyormuşuz gibi alınıp yorumlar yapmış bazıları. Ortamı geriyorsunuz sadece...

    Ve parasını verip bir ürün aldığınızda onun eksilerinide kabullenin. Tarafsız olun biraz.

    Aldığımız telefonun kölesi olduğumuz falan yok dostum. Telefon öyle kenarda telefon olarak duruyor. Hatta telefon bana kölelik yapıyor. Canım sıkılınca kırbaçlıyorum arada telefonu o derece yani...

    Dediğim gibi yazdığım mesaj genel itibariyle son 3-4 sayfadır boş boş atılmış mesajlara istinaden yazıldı. Wi-fi'den bahsediyorsunuz mesela... 2 diş 3 diş muhabbeti yapıyorsunuz. Wi-fi'den bahsedecek arkadaş bir mesaj atacaksa tutup da kaç diş çektiğinden falan açmasın konuyu. Aynı mesafeden bahsettiği diğer modeller kaç mpbs hızla internete bağlanıyor, almış olduğu telefon kaç mbps ile internete bağlanıyor bunu yazsın. En azından daha doyurucu bir mesaj olacaktır. Gerçekten sorun varsa da yapılan testlerin daha açıklayıcı olacağı kesin.

    Eski fiyatından 1500 liralık telefonla karşılaştır diyen yok zaten. Ayrıca öyle bir şey yaptığında 1500 liralık telefonla arasında fark olmadığını göreceksin. Bu yüzden atılan mesajların yarısından çoğu boş diyorum.

    Son olarak ortamı falan gerdiğim yok bunu kenara yaz bence. Ortamı geren tek şey forum'un tumblr, duvar gibi kullanılması. Arkadaşın biri de yazmış yukarıda güzel bir tespit gerçekten. Yok dayımın kızının telefonu 4 diş çekiyor, eniştemin pili 6 gün gidiyor vs vs... Gerçekten bu tarz mesajlar ne forum mantığıyla uyuşuyor ne de yararlı bilgi paylaşmayla. Ortalığı bulandırmaktan, konuyu sulandırmaktan başka bir katkısı yok bu mesajların.

    Haa son olarak ne haliniz varsa görün.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: khanroan

    beyler öncelikle bende ısınma sorunu yok ve şarjım ise 1 gün gidiyor hatta 1 saat oyun oynadım ve 2 tane film izledim 1 gün gitti. bence gayet ideal bu şekilde. süper amoled ekranda kapanırken leke görülüyor ama bu benim için problem bile değil.

    telefonu test etmek için yüklediğiniz yüksek kapasiteli oyunlar varmı mesela need for speed veya pes 2013 gibi..

    gta vice city ve need for speed most wanted yukledım sorunsuz ve akıcı bir sekılde oynatabılıyor telefon ...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: khanroan

    beyler öncelikle bende ısınma sorunu yok ve şarjım ise 1 gün gidiyor hatta 1 saat oyun oynadım ve 2 tane film izledim 1 gün gitti. bence gayet ideal bu şekilde. süper amoled ekranda kapanırken leke görülüyor ama bu benim için problem bile değil.

    telefonu test etmek için yüklediğiniz yüksek kapasiteli oyunlar varmı mesela need for speed veya pes 2013 gibi..

    nfs oynadım sorunsuz akıcı
  • Telefonu alma aşamasındayım.
    Klavye olarak logitech k400'ü alıp, birde mini hdmi kablosu alıp televizyona mı bağlasam diyorum :D
    LG L9'a da aklım gitmiyor değil ama hafızasının daha düşük olması ve hdmi çıkışının bulunmaması yüzünden gene Motorolayı düşünüyorum. Telefonda konuşma ve ısınma problemleri ne durumda, herkesde farklılık gösteriyor galiba biri sıkıntı var derken diğeri bu konuya değinmiyor. Yorumlarınızı bekliyorum.
  • Cevapsız çağrıları ve gelen SMS leri masaüstünde görebileceğimiz bir program varmıdır bildiğiniz yada kullandığınız.Ayrıca gelen çağrıları kaydetmek için googleplayden çalışan bir program bulamadım.
  • sanırım java oyunlarını ve programlarını android platformunda çalıştırmak mümkün değil. Bu konuda bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim.
  • Birde worldcard'ın hepsiburadada geçenlerde bir kampanyası varmış 500 tl üzerine 75tl worldpuan veren, takip eden varmıdır her ay böyle bir kampanya oluyor mu?
    Yoksa boşuna beklemeden alıyım mı telefonu, var mı bir fikriniz?
  • Merhabalar arkadaşlar. Yaklaşık bir aydır bu telefonu kullanıyorum. Kesinlikle çok memnunum. Özellikle de 845 TL'ye bu donanımda bir telefon aldığım için çok mutluyum. Vatan'dan aldım cihazı. Son beyaz renkti. Görenler bayıldı.

    Artıları :
    - İncecik bir telefon
    - Corning Gorilla Glass
    - Amoled Ekran
    - Büyük Ekran
    - Dokunmatik ekran Çok hassas
    - Film izlerken renk kalitesi harika. (MX Player ve codecleriyle)
    - FULL HD video çekmesi ayrıcalık
    - Dual 1.2Ghz işlemci ve 1GB Ram olması performans açısından çok iyi olmuş.
    - Yüksek Hızlı 32GB SDHC harici kart destekliyor.
    - Neredeyse tüm video formatlarını izleyebiliyorsunuz
    - Standart kulaklık girişi
    - HDMI çıkış
    - DLNA özelliği olması
    - S3'e 2 kat para vermemiş olmak çok güzel, sonuçta android android'dir. Akıcı çalıştıktan sonra hepsi 3 aşağı 5 yukarı aynı işi yapar. Server işletmeyeceğiz di mi?
    - Smart Actons özelliğini kullanmıyorum ama yine de çok iyi düşünülmüş bir yazılım.
    - Adobe Flash desteği
    - 1790mAh 'lik güçlü batarya

    Eksileri :
    - Pantolon cebinde taşımaya uygun değil.
    - Android 4.0.4; en son sürüm bir ara gelecekmiş; hiç umrumda değil.
    - Karanlık ortamlarda, siyah görüntülerde ekranın sağ üst tarafına doğru mürekkep lekesi var; günlük kullanımda görünmüyor, bu yüzden umursamadım (çok şükür ve Maşallah)
    - Tuş kilidini açabileceğiniz mekanik sadece 1 tuş var; ilerleye zamanlarda bozulursa halimiz ne olur bilmiyorum. Açıkçası bu beni biraz korkutuyor.
    - Arka kapak tak-çıkar değil. Sadece teknik servis açabilir; bu yüzden bataryayı değiştiremiyorsunuz, en azından garantisini bozmadan.
    - Ekranın büyük olması teorik olarak batarya tüketimini arttırıyor. Gerçi android telefonların hepsinin şarjı 1 gün gidiyor.

    Artıları olarak yazdıklarımdan kimileri android tüm telefonlar için geçerli olabilir, bunu bilmiyorum. Aklıma geldikçe eklerim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gansh -- 19 Mart 2013; 0:37:04 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: gansh

    Merhabalar arkadaşlar. Yaklaşık bir aydır bu telefonu kullanıyorum. Kesinlikle çok memnunum. Özellikle de 845 TL'ye bu donanımda bir telefon aldığım için çok mutluyum. Vatan'dan aldım cihazı. Son beyaz renkti. Görenler bayıldı.

    Artıları :
    - İncecik bir telefon
    - Corning Gorilla Glass
    - Amoled Ekran
    - Büyük Ekran
    - Dokunmatik ekran Çok hassas
    - Film izlerken renk kalitesi harika. (MX Player ve codecleriyle)
    - FULL HD video çekmesi ayrıcalık
    - Dual 1.2Ghz işlemci ve 1GB Ram olması performans açısından çok iyi olmuş.
    - Yüksek Hızlı 32GB SDHC harici kart destekliyor.
    - Neredeyse tüm video formatlarını izleyebiliyorsunuz
    - Standart kulaklık girişi
    - HDMI çıkış
    - DLNA özelliği olması
    - S3'e 2 kat para vermemiş olmak çok güzel, sonuçta android android'dir. Akıcı çalıştıktan sonra hepsi 3 aşağı 5 yukarı aynı işi yapar. Server işletmeyeceğiz di mi?
    - Smart Actons özelliğini kullanmıyorum ama yine de çok iyi düşünülmüş bir yazılım.

    Eksileri :
    - Pantolon cebinde taşımaya uygun değil.
    - Android 4.0.4; en son sürüm bir ara gelecekmiş; hiç umrumda değil.
    - Karanlık ortamlarda, siyah görüntülerde ekranın sağ üst tarafına doğru mürekkep lekesi var; günlük kullanımda görünmüyor, bu yüzden umursamadım (çok şükür ve Maşallah)
    - Tuş kilidini açabileceğiniz mekanik sadece 1 tuş var; ilerleye zamanlarda bozulursa halimiz ne olur bilmiyorum. Açıkçası bu beni biraz korkutuyor.
    - Arka kapak tak-çıkar değil. Sadece teknik servis açabilir; bu yüzden bataryayı değiştiremiyorsunuz, en azından garantisini bozmadan.

    Artıları olarak yazdıklarımdan kimileri android tüm telefonlar için geçerli olabilir, bunu bilmiyorum. Aklıma geldikçe eklerim.

    Özellikle sormak istediğim iki konu var,
    Birincisi telefonla konuşurken herhangi bir problemle karşılaştınız mı? (Sesin boğuk gitmesi,yankı yapması vs.)
    Bazı arkadaşlarımız yarım saat internette dolaşma sonrası telefonun elle tutulamayacak derecede ısındığını belirtmiş, böyle bir olay yaşadınızmı(oyun,internet,film izlerken vs.)
    Cevabınız için şimdiden teşekkürler




  • Hocam ben hepsiburadadan aldım 2hafta oldu neredeyse sesle ilgili bir sorun yaşamadım. Net geliyor ve net gidiyor ses.

    Isınma sorununu bir kere yaşadım ama bir uygulama yaptı bunu. Nette gezerken oyun oynarken (ben de basit oyunlar var) olmadı bu ısınma sorunu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: afu2

    quote:

    Orijinalden alıntı: gansh

    Merhabalar arkadaşlar. Yaklaşık bir aydır bu telefonu kullanıyorum. Kesinlikle çok memnunum. Özellikle de 845 TL'ye bu donanımda bir telefon aldığım için çok mutluyum. Vatan'dan aldım cihazı. Son beyaz renkti. Görenler bayıldı.

    Artıları :
    - İncecik bir telefon
    - Corning Gorilla Glass
    - Amoled Ekran
    - Büyük Ekran
    - Dokunmatik ekran Çok hassas
    - Film izlerken renk kalitesi harika. (MX Player ve codecleriyle)
    - FULL HD video çekmesi ayrıcalık
    - Dual 1.2Ghz işlemci ve 1GB Ram olması performans açısından çok iyi olmuş.
    - Yüksek Hızlı 32GB SDHC harici kart destekliyor.
    - Neredeyse tüm video formatlarını izleyebiliyorsunuz
    - Standart kulaklık girişi
    - HDMI çıkış
    - DLNA özelliği olması
    - S3'e 2 kat para vermemiş olmak çok güzel, sonuçta android android'dir. Akıcı çalıştıktan sonra hepsi 3 aşağı 5 yukarı aynı işi yapar. Server işletmeyeceğiz di mi?
    - Smart Actons özelliğini kullanmıyorum ama yine de çok iyi düşünülmüş bir yazılım.

    Eksileri :
    - Pantolon cebinde taşımaya uygun değil.
    - Android 4.0.4; en son sürüm bir ara gelecekmiş; hiç umrumda değil.
    - Karanlık ortamlarda, siyah görüntülerde ekranın sağ üst tarafına doğru mürekkep lekesi var; günlük kullanımda görünmüyor, bu yüzden umursamadım (çok şükür ve Maşallah)
    - Tuş kilidini açabileceğiniz mekanik sadece 1 tuş var; ilerleye zamanlarda bozulursa halimiz ne olur bilmiyorum. Açıkçası bu beni biraz korkutuyor.
    - Arka kapak tak-çıkar değil. Sadece teknik servis açabilir; bu yüzden bataryayı değiştiremiyorsunuz, en azından garantisini bozmadan.

    Artıları olarak yazdıklarımdan kimileri android tüm telefonlar için geçerli olabilir, bunu bilmiyorum. Aklıma geldikçe eklerim.

    Özellikle sormak istediğim iki konu var,
    Birincisi telefonla konuşurken herhangi bir problemle karşılaştınız mı? (Sesin boğuk gitmesi,yankı yapması vs.)
    Bazı arkadaşlarımız yarım saat internette dolaşma sonrası telefonun elle tutulamayacak derecede ısındığını belirtmiş, böyle bir olay yaşadınızmı(oyun,internet,film izlerken vs.)
    Cevabınız için şimdiden teşekkürler

    Çekmeyen yerde zaten her telefonla sıkıntı oluyor. Çeken yerde ise telefon konuşurken şu ana kadar hiç bir sıkıntı yaşamadım.

    Tarifemde aylık 50MB internetim var. bu yüzden sadece sabahları serviste giderken opera mini ile resimler kapalı olarak gazete okuyabiliyorum. Ancak akşam eve gelince wireless'ı açıyorum ve yatana kadar açık tutuyorum. facebook'u geziyorum, kurulu programlar güncellemelerini yapıyor, youtube'dan bir iki video izlediğim oluyor, gmailime bakıyorum. Ne yalan söyleyeyim siz bahsedinceye kadar ısı ile ilgili bir şey dikkatimi çekmedi. Önü açık Moshi sert kılıf kullanıyorum, hiç ısınma hissetmedim.

    Yakın zamanda internetten 1 saatlik bir film izleyip durumu paylaşırım. Ancak sıcaklığın sebebi wireless değil de operatör üzerinden internet kullanımından kaynaklı ise yapacağım test pek bilgilendirici olmayacaktır.

    Oyun oynarken ısınmayla ilgili sıkıntı yaşamadım ama oynadığım oyunların kastırıcı olduğunu da düşünmüyorum. Angry birds, temple run 2, bilgi yarışmaları vs.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Night Hawk

    quote:

    Orijinalden alıntı: gokmay

    Ben yükledim kardeşim. Herhangi bir veri kaybı olmadığı gibi, dil sorunu da olmadı. Yani cihaz hala Türkçe.
    Güncellemeyi wifi üzerinden yapmanı tavsiye ederim.

    quote:

    Orijinalden alıntı: leamistad

    Arkadaşlar benimde sorum olacak bende bir telefonu güncelleme durumu var hazırda bekliyor ama sonunda eu yazıyor yani güncellersem türkçe olan telefonum ingilizceye mi dönecek bilen bir arkadaş arıyorum ?

    Tam olarak yazan: İsteğe bağlı bir yazılım güncellemesi 672.180.41.en.EU(295,8 MB) çıktı. İndirme sırasında pilin tükenmemesi için telefonu prize takın. Ayrıca 3G veya kablosuz üzerinden indirmeniz önerilir.

    Yardımcı olacak olanlara teşekkürler.

    Saygılar.



    Arkadaşlar bu ICS güncellemesi mi, yoksa size yeni bir güncelleme mi geldi?

    Bu sabah denetledim ama güncelleme bulamadı benim telefon.

    Normal güncelleme ben güncelleştirdim bugün bi hatayla karşılaşmadım telefona bi kez daha aşık oldum :) severim kendisini valla :)
    Şarj olayını da taşınabilir batarya ile çözdüm bittiği zaman takıyorum şarjını dolduruyorum tamamdır. mis gibi. :)
    Gokmay kardeşim sanada ayrıca teşekkürler dili değişmiyor dediğin gibi :)




  • hepsiburadada 100tl hediye çeki başladı vatan 800 ye verirken hb neden ucuza veriyor ayrıca bu hediye çekini telefonu aldıktan sonraki ürünlerdemi kullanıyoruz yoksa telefon fiyatınıda düşürtebiliyormuyuz
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Mischevious60

    hepsiburadada 100tl hediye çeki başladı vatan 800 ye verirken hb neden ucuza veriyor ayrıca bu hediye çekini telefonu aldıktan sonraki ürünlerdemi kullanıyoruz yoksa telefon fiyatınıda düşürtebiliyormuyuz

    Ayni islemde kullanamazsin, daha sonra tanimlaniyor cekler. Detaylar sitesinde var zaten...

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 169170171172173
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.