Şimdi Ara

MOTORLU ARAÇLAR GENEL BÜYÜK BULUŞMASI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
211
Cevap
1
Favori
4.310
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Değerli Motorlu Araçlar Dünyası Müdavimleri,

    Herkese merhabalar. Yıllardır gerekli gereksiz vakit geçirdiğimiz, bütün gün başında oturup sıkıldığımız ama yeri geldiğinde gün içinde 5 dakika bakamadığımızda çatladığımız; büyük kavgalar ettiğimiz, büyük kavgalar ayırdığımız; çok şey öğrendiğimiz, çok şey öğrettiğimizi sandığımız; fake'iyle uyarısıyla banıyla yöneticisiyle amiraliyle generaliyle uzun lafın kısası hayatımızın bir parçası haline gelen şu bölümde herkes birbirini uzaktan ya da yakından; sevse de sevmese de bir şekilde tanıyor. Peki neden bu tanışıklığımız birbirimize attığımız postlarla sınırlı kalıyor? Neden hepimiz bir araya gelip tanışamıyoruz?

    Markası ayrı, modeli ayrı, eşi dostu ayrı; bir şekilde yeri geldiğinde iki yeri geldiğinde kırkiki kişi bir araya gelip birbiriyle tanışıyor, kaynaşıyor. Ama nedense herkesin bir araya geldiği bir organizasyon henüz olmadı. Benim de aklıma "herkesi buluşturabilir miyiz acaba?" diye bir soru takıldı. Ben bu bölümde yani Motorlu Araçlar Dünyası bölümündeki insanların hepsiyle en azından bir tokalaşmak, aynı ortamda bulunmak isterim. Passatçısı, Hondacısı, Puntocusu, Connectçisi, Mareacısı, Doblocusu, Golfçüsü, Caddycisi, Opelcisi, Peugeotcusu, Renaultcusu vs en azından yaz aylarında bir gün denk getirip toplanıyorlar. Fotoğraf çekiliyor, kahvaltı ediyor, mangal yapıyor. Peki neden herkes bir araya gelmiyor? Orada burada dergilerde görüyoruz, 5. sınıf 10 kişilik forumlar bile düzgüncene buluşup kaç tane dergiye çıkıyorlar. Türkiye'nin en çok takip edilen otomobil forumlarından birisiyken bizim ne eksiğimiz var?

    Lafı çok uzattım. Benim gibi düşünen insanlar varsa daha çok uzun zaman olmasına rağmen fikir, görüş alışverişi yapabileceğimizi düşünüyorum. Tarih olarak da ÖSS'den 2-3 hafta sonra bir Pazar günü olabilir diye düşünüyorum. Güzel havada, kırda çimende tanışır kaynaşırız, fena mı olur?

    Sayın yönetici arkadaşlar; bu konuyu Motorlu Araçlar Konu Dışı bölümüne açmam gerektiğinin farkındayım. Ama herkesin gördüğü, girdiği yer olan Otomobil Genel'de en azından farkedilmek, insanları haberdar etmek istedim. Bir müddet burada kalıp ilgi çektikten sonra takdirinize göre ister üst konu yapılır isterseniz konu dışına taşınır, farketmez. Esas maksadım farkındalık yaratmaktır. Eğer olumlu tepkilerle karşılaşırsam Motorlu Araçlar Dünyası'ndaki tüm toplulukları bu konudan haberdar etmek istiyorum.

    Saygılarımla, joushkun.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >







  • yaz kafaya beni.


    da kimse gelmez yine aynı kadro olur.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jeandan -- 14 Mart 2010; 0:12:42 >
  • neden olmasın?

    Ekleme: Başlığı okuduğumda motoru büyük olan araç sahipleri buluşması sandım



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tuncay altuntoprak -- 14 Mart 2010; 0:14:21 >
  • Hayır abi bu mantık yanlış. Sonuçta dar alanda kısa paslaşma yapmayacağız ki. Büyük bir organizasyon yapacağız, planlı programlı.
  • KSK'lı olarak yığarım alayını. [gro.gif]









    Güzel düşünce ama zaten tanışıyoruz biz yakandaki karanfilden tanıyorum Coşkunum.
  • aslında kalabalık olabileceksek time attack gibi bişey yapabilirsek güzel olur. aracımın limitlerini yollarda pek görmediğimden ve/veya göremediğimden aracımı daha iyi tanımak adına güzel bir organizasyon yapılabilir. sadece fikir. mangala da hayır demem ama
  • işim ağustosa sarkarsa gelirim
  • Tebrik ve de teşekkür ederim Organizasyonun yapım ve yayınında da yer almaktan mutluluk duyarım her türlü yardımcı olurum joushkun.
  • Konu şimdilik burada kalsın, ileride gerekirse konudışına taşırız.

    Ayrıca markalar bölümündeki arkadaşların da görmesi açısından konuyu markalar bölümüne aynalıyorum.

    Başlığı da kırmızı yapayım en güzeli. teknik bir sorun var daha sonra yapacağım düzelirse.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • Yaz çiçeeem beni. ÖSS'den sonra yanında olurum kesin kesin. Şimdi hem hava hem maddi koşullardan gelemesem de yazın o Caddy'de ben de olacam.
  • Time trail filan güzel şeyler ama herkesin katılacağı bir şey değil. Ben daha çok atıyorum Fatih Ormanında bir bölgede buluşalım, herkes birbiriyle tanışsın, çayıra çimene dağılalım mangalımızı yapalım tarzı klasik Türk usülü herkesin neşeli şen şakrak takılacağı bir organizasyon olsun diye düşündüm. Ama fikirlere açığız tabi ki.

    EKLEME: Burada liste yapmayacağım. Sadece görüş ve önerileri alalım, herkesin haberi olsun istiyorum. Daha sonra konudışında başka bir konu açıp organizasyonun tüm şeklini, kim gelecek nereden gelecek nasıl gelecek hepsini toparlarız.

    Bertuğ, teşekkür ederim ilgi ve alakan için.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Coşkun -- 14 Mart 2010; 0:20:15 >
  • Çok iyi fikir bence.

    Uzun süredir pek çok buluşma düzenledik. Gelen kadro da üç aşağı beş yukarı belli. Yeni yüzler görelim, insanlarla tanışalım diye düzenlediğimiz her buluşma, kendi aramızda bir arkadaş toplantısına dönüyor.

    Böyle bir buluşma için elimden geleni yaparım. Her zaman söylediğimiz gibi de, herkesi bekleriz.
  • Vazgeçtim.

    Güzel olur evet.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RqJnr -- 14 Mart 2010; 0:23:06 >
  • Müdür;bi tarih önerileri atılsın bakalım ortaya.
    Söliyim Nisan ilk haftası vize haftası bizim.Yani herkese uyan bi gün yap bakalım..
  • Geçen seneki buluşmamızdan...


     MOTORLU ARAÇLAR GENEL BÜYÜK BULUŞMASI
  • Serhatcım, üniversite öğrencileri, mezunları, işsizleri, çalışanları ve öss'ye hazırlananlarıyla epey kalabalığız. ÖSS sonrası okullar da kapanmış oluyor, işler de rahatlamış oluyor. Temmuz'un ilk pazarı diye ortaya bir laf atayım :)
  • 10-15 Mayıs ve 9-18 Nisan tarihleri arasında kesin olarak yokum ajandama baktım Yer Trakya taraflarında düşünülürse karış karış tüm iller için yardımcı olurum. Mangal yapmalık,off road a ve tepişmeye uygun bildiğim bir sürü mekan var. Buluşma sonrası kapışalım derseniz ona da uygun yerlerimiz var Ama pistten vazgeçmiyoruz değil mi?
  • Temmuzsa tamam..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: joushkun

    Serhatcım, üniversite öğrencileri, mezunları, işsizleri, çalışanları ve öss'ye hazırlananlarıyla epey kalabalığız. ÖSS sonrası okullar da kapanmış oluyor, işler de rahatlamış oluyor. Temmuz'un ilk pazarı diye ortaya bir laf atayım :)


    Güzel fikir sizi takdir ederim...Hatta basın medya ne varsa çağıralım birazda havamız olur..

    Bu arada buluşmalardaki dayak işi ne oldu?
  • Temmuz'a daha baya var.

    Araya bir de İstanbul buluşması sıkıştıralım derim yeterli çoğunluk sağlanırsa.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.