Şimdi Ara

motorda açıkta kalan kablolar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
869
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • motor kaputunu açtığımda sensörler olsun diğer elektirikli malzemler olsun bu tür elemanların kabloları siyah bant ile sarılmış öylece duruyor...

-bu kabloların böylece durması sakıncalı mı ?

- bu şekilde durursa ömürleri azalır mı ?

- bu şekilde kalırsa çürüme v.s yapar mı ?

- ne yapmam gerekir teşekkür ederim şimdiden...

• sorun nedir hocam sıkıntı nedir, jelatine sarıp daha janjanlı olmasınımı istiyosun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hayır... kopar falan tedirgin oluyorum tellerinden falan ayrılır yolda kalırım diye düşünüyorum
  • lpg mi taktırdın ,araba nedir özel değilse

• aldığımda lpg takılıydı... araba 2004 model fiat... yağını,filtrelerini ve lpg su hortumlarını komple değiştirdim... motor kaputunu açtığımda kablolar falan siyah banla kaplanmış acaba bunlar kopar yada kısa devre yapar mı diye düşünüyorum...
  • dışına plastik zırh al tak çok sorun olucağını düşünüyosan.
  • gerektiği gibi ayarlanmıştır bir sıkıntı olacağını sanmam, için rahat etmediyse bir lpg ustasına kontrol ettirebilirsin, buradan birşey söylemek zor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • peki bu kabloların ömürleri ne kadardır hiç ellemezsem öylece dursa ?
  • 10 binde bir lpg bakımı yaptırırken baktırırsın, yılda birde normal bakımı var, soru sorduğun kişinin mesajına alıntı yap, soru sorarken.

• Kabloların birbirine sürtünüp aşındıramayacağı kadar sıkıca bantlıysa sıkıntı olmaz. Kendi arabamda elektrik tesisatını revize ederken bantları söktüm. Üzerindeki yapışkanı temizlediğimde ilk günkü gibi parlaktı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DH Konsey

Kabloların birbirine sürtünüp aşındıramayacağı kadar sıkıca bantlıysa sıkıntı olmaz. Kendi arabamda elektrik tesisatını revize ederken bantları söktüm. Üzerindeki yapışkanı temizlediğimde ilk günkü gibi parlaktı.

ozaman hiç ellemeyeyim gittiği yere kadar... biraz fazla düşüyorum arabanın üstüne sanırım...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.