Şimdi Ara

Motor contası yandı. Tamir ne kadar sürer (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
116.190
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • geçmiş olsun. benim araba da üst kapağı yaktı .1 gün sürdü tamiri urfadayım.ve burada toplam herşey dahil 750 tl tuttu.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: DEMAYSU

    geçmiş olsun. benim araba da üst kapağı yaktı .1 gün sürdü tamiri urfadayım.ve burada toplam herşey dahil 750 tl tuttu.


    üst kapak o kadar tutmaz silindir kapağı contasıdır o.
  • üst kapak yandı.üst kapak açıldı,sibop değişti taşlama yapıldı vs 750 tl tuttu
  • Arkadaşlar Daewoo Nubira aracımın üst kapak contası yanmış, aracım son zamanda soğutma suyu eksiltiyordu. Son defasında 2.5 litre su koymuştum. Ayrıca eksozdan kış günü gibi duman çıkıyordu. Sabah çalıştırırken motor sarsıntılı çalışıyordu. Motorun sesi de değişmişti. Bir aksilik olduğu belli olunca Kırşehir'de ustaya gösterdim. Bana tamiri şu fiyatlara maloldu. 120 conta seti , 160 işçilik, 40 üst kapak traşlama , toplam: 320 TL ayrıca yağa su kaşırtığı için yağ bozulmuş, yağ ve yağ filtresi :70 TL ayrıca 10 TL 'de hava filtresini değiştirttim. Bir de ektradan trigerle ilgili bir bilya değişti :20 TL .
  • bende 2003 fiat brava elx var ben egsoz manifoldun üst tarafında motor biloğunda is gibi karartı olduğunu fark edince arkadaş vasıtasıyla tanıdığı bir ustaya gittik usta bakar bakmaz üst kapak contasından yağ kaçırdığını söyledi,değişmesi gerekiyormuş,üst kapak contası,bujiler ve antifiriz değişimi 250 tly anlaştık hafta sonu bırakacağım,fiyat konusunda bildiğim bu ....bilmediğim başka ustaya göstermem yada fiyat almam gerekirmi,birde bu üst kapak contası denilen şey silindir kapağı contası olmuyormu farklımı?birde conta takım olsun diye tavsiyede bulunanlar var yine bu ortamda o zaman fiyat artacaktır tabiki,ayrıca taşlama da gerekirmi.teşekkürler.istanbul/avcılar.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.