Şimdi Ara

Moto Z3 Play ve 5G Moto Mod'un görselleri ortaya çıktı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
362
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Moto Z3 Play'in 6 Haziran'da tanıtılması bekleniyor. Üçüncü nesil Z serisinin son modüler seri olacağına yönelik raporlar var. XDA-Developers isimli site, Moto Z3 Play'i 5G Moto Mod ile birlikte gösteren yeni görüntüler yayınladı. Bazı özelliklerin doğrulandığını da belirtelim.
     
    Yukarıdaki ilk görüntüde, Moto Z3 Play ve Moto Mod yan yana gösteriliyor. Yeni MaxVision ekran tasarımı için çerçeveler önemli ölçüde inceltilmiş. Ön kısmında parmak izi tarayıcısı yok ve Moto Mod'un tasarımına baktığımızda arkada da olamayacağını görüyoruz. Sensör yan taraftaki ses açma - kapama tuşunun altında yer alacak.
     

    5G Moto Mod da göründü

    Moto Z3 Play'in Android 8.1 Oreo ile gelmesi bekleniyor. 5G Moto Mod hakkında çok fazla detay yok ancak cihaza takılı olduğunda önemli miktarda kalınlık kazandırdığını söyleyebiliriz. İlk olarak 2016 yılında gündeme gelen mod, Z serisine 5G bağlantı desteği getiriyor.
     
    Moto Z3 Play'de 6 inç FHD+ ekran, Snapdragon 636 yonga seti, 4 GB RAM ve 32GB veya 64GB depolama alanı olacak. Çift arka kameraya sahip olan cihaz 3.000 mAh kapasiteli bir pilden güç alacak.







  • hangi işlemci? hangi modem? hangi modlarla? xposed ++ ne kadar hız teoride ve gercekte? 🤔🤔🤔

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.