Şimdi Ara

Moto G8 Power Lite'ın özellikleri belli oldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
190
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Lenovo bünyesindeki Motorola, önümüzdeki günlerde Moto G8 Power Lite adlı akıllı telefonunu piyasaya sürecek. Geçtiğimiz gün sızan render görüntülerinin ardından şimdi de cihazın teknik detayları gün yüzüne çıktı.



    Ayrıca Bkz.Motorola Edge Plus'ın basın görselleri ortaya çıktı



    Çentikli ekranla gelecek



    Google Play Console'da yer alan görsele bakacak olursak, Moto G8 Power Lite, delikli ekran yerine, çentikli ekran tasarımıyla gelecek. Arka panelin resmi mevcut değil ancak önceki sızıntılarda akıllı telefonun üçlü kamera kurulumuna sahip olduğunu görmüştük. Play Console'daki özellikler tablosu bunlara ek olarak, Helio P35 yonga seti, 4GB RAM ve Android'in eski sürümü (9.0 Pie) gibi diğer özellikleri onaylıyor.





    720p+ çözünürlük sunan ekranla gelmesi beklenen akıllı telefonun, 6.4 inçten büyük bir ekrana sahip olacağı belirtilmiş. Modeli numarasının XT2055-1 olduğu açıklanan Moto G8 Power Lite'ın, 5.000 mAh kapasiteli pili de FCC tarafından onaylanmıştı. Şirketin yeni akıllı telefonu ne zaman tanıtacağı ise şimdilik belli değil ancak uzun bir süre beklemeyeceğimizi söyleyebiliriz.








  • Türkiye ye gelmez boşuna göz atıyoruz

  • dpi düşük MTK islemci ne ya

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.