Çoğu zaman buna tahmin ediyorum sizlerde dahil yaşadığınız hayatın yada o anki durumun bir türlü bir yerlerinde rahatsız olduğunuzda hiçbir şey yapmamamız. Aslında elimizden bir şey gelemeyeceğinden değil ancak kafada hep "bir türlü gidiyor" anlayışı olması ve bunu atamamam asıl sorun. Yaşadığım hayattan memnunum şuanlık. Ortalama bir işim ve ortalamanın üstünde bir maaşım var. Ne yaşatıyor ne öldürüyor misali. Ancak ileride aile kurduğum zaman memnuniyetsizliğin başlayacağını biliyorum. Yinede buna rağmen hiçbir şey yapmıyorum. Kopuk, akışına bırakmış gibiyim. Bunu toparlamak için çok vaktimi alan bilgisayarımı ve steam hesabımı ilana koydum. Bir yerden başlamak gerektiğini düşünüyorum. Spor vesaire zamanla yeni etkinlikler falan ekleyeceğim hayatıma ama bu bazı insanlarda olan daha iyisi için çabalamalıyım kafası olmadı bende. Uçurumun kenarına gelsem eminim kapasitemin fazlasını yaparım ancak standart yaşamda iken hiçbir şeyi umursamıyorum. Açıkcası kendimi düşünmüyorum pek bunun için ne yapmamı önerirsiniz?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme