Şimdi Ara

Mosso Legarda 1521 MSM V Kullanıcıları Kulübü[ANA KONU] (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
161
Cevap
6
Favori
19.570
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • merhabalar, uzun araştırmalar sonucu üç bisiklet arasında kaldım birisi legarda 1521 msm v , arkadaşımdan alacağım faturalı 2 aylık, yanında pomba, ön arka ışık , matara tutacağı, değiştirilmiş selesiyle beraber verecek. 500 liraya indi.

    diğer kafama yatan şu 2 ürün ,

    http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-spor-bisiklet-salcano-dag-bisikleti-223429415/detay

    http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-spor-bisiklet-salcano-ng650-t4-t6-aliminyum-govde-tertemiz-sorunsuz-bisiklet-224979290/detay/


    sizce fiyat/performans olarak hangisini almalıyım ?




  • kesinlikle mosso, vitesler maşa ng650 de mekanik disk var kuru ağırlık demek zaten sitesine girip bakarsanız 16 kiloya yaklaşmış 12,5 kilo mosso fanatiklik olarak görmeyin sakın birazcık araştırırsanız viteslerin modelini maşa modelini ng650 yüzüne bakmazssınız
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ryujinjakka

    kesinlikle mosso, vitesler maşa ng650 de mekanik disk var kuru ağırlık demek zaten sitesine girip bakarsanız 16 kiloya yaklaşmış 12,5 kilo mosso fanatiklik olarak görmeyin sakın birazcık araştırırsanız viteslerin modelini maşa modelini ng650 yüzüne bakmazssınız

    bende kendimce araştırırken onu farkettim o yüzden ng 650 den vazgeçtim , pekki astro ya ne dersiniz? pazarlık yaparsam 450 ye çekebilirim onu mosso da 500 olur pazarlıkla,



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thememo -- 11 Ağustos 2015; 22:19:53 >
  • şehir içinde kullanıcaksanız mosso daha az yorar fakat 450 tl astro için çok güzel fiyat eğer bisiklette temiz ise astronun donanımı gayet iyi



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ryujinjakka -- 12 Ağustos 2015; 1:46:49 >
  • bende onu düşünüyorum ikiside aynı temizlikte olsa astroyu alıcam ama arkadaşla konuştuğum kadarıyla kullanılmış en azından mossodan çok fazla yol görmüş :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thememo -- 12 Ağustos 2015; 3:27:18 >
  • Beni de ekleyin arkadaşlar. 630 Liraya aldım. Umarım kazık yememişimdir :)

     Mosso Legarda 1521 MSM V Kullanıcıları Kulübü[ANA KONU]



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mstkurt -- 14 Ağustos 2015; 21:42:33 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mstkurt

    Beni de ekleyin arkadaşlar. 630 Liraya aldım. Umarım kazık yememişimdir :)

     Mosso Legarda 1521 MSM V Kullanıcıları Kulübü[ANA KONU]


    Super fiyat nerden aldiniz?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ankara ve istanbuldaki arkadaslar bi zahmet yardim edebilir mi tanidigi mosso bayisi varsa? Mersinde en son 700diyor MSV V modeli icin. Ama forumlarda gordugum kadariyla 600 e kadar alan var. Simdi enayi gibi 70-80lira fazla vermek istemiyorum. Mersine kargoyla sizin soylediginiz fiyatlardan almak mumkun mu?

    Tesekkurler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yardım edecek yok herhalde, yarın gidip 700tlden alacam artık yapacak birşey yok.
  • 600 e aldım ben avsar bisikletten ama size tavsiyem mossonun resmi sitesine girin orda bayiler kısmına gelip tek tek arayıp fiyatı konuşun ben öyle yapmıştım en ucuzu bulmak için
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ryujinjakka

    600 e aldım ben avsar bisikletten ama size tavsiyem mossonun resmi sitesine girin orda bayiler kısmına gelip tek tek arayıp fiyatı konuşun ben öyle yapmıştım en ucuzu bulmak için

    Oncelikle cevap icin tesekkurler.

    Hocam mersinde 3 tane var 3unden en dusuk fiyat veren 700liraydi, istanbuldakileri tek tek aramak pek mantikli degil sanirim.

    Neyse aksama dogru gidip bi daha pazarlik yapacam

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ellerinde yoktu merkezde sadece 20" kadrolu vardi aslinda 179boyundayim 18" uygun gorunuyor internetden ama neyse umarim cok uzun gelmez. Yalvar yakar 690liraya aldim, pazartesine gelince foto atarim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 170 boyum var bana 18 oluo size 20 kadro olur tahminimce bisikleti bacak aranıza aldığınızda kadro ile bacak aranızda 3 santim boşluk varsa sıkıntı yok ideal kardo boyunuz odur zaten şehir bisikletlerinde dağ bisikletine göre daha büyük kadro alınır.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ryujinjakka

    170 boyum var bana 18 oluo size 20 kadro olur tahminimce bisikleti bacak aranıza aldığınızda kadro ile bacak aranızda 3 santim boşluk varsa sıkıntı yok ideal kardo boyunuz odur zaten şehir bisikletlerinde dağ bisikletine göre daha büyük kadro alınır.

    Tesekkurler kardesim saol icimi rahatlattin. Bu arada Kirmizi/beyaz varmis ellerinde onu ismarlamistik bakalim cok kotu degildir rengi umarim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kadro ve maşa garantileri var mı varsa ne kadar ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler beni de aranıza alın.
    Dün siparişi verdim Ankara'da ki bayiye..Mavi siyah rengi..
    Bursa'dayım kargoya verecek..
    Kadro boyu 18 vardı sadece , bana 17 olması lazım ama sıkıntı olmaz herhalde..Boyum 1.75..
    660 ı 7 ye böldü..Mail orderla çekti telefonda kart numarası ile..
    Sorunsuz gelir inşallah..Ebay'dan afilli aksesuarları da aldım..Yere lazer vuran kırmızı stop lambası falan filan...
    Tabi onlar 1 aya ancak gelir
  • Bisikleti dun teslim aldim suan mobildeyim alsama fotolarla birlikte deneyimlerimi aktaririm


    Aslinda dun aksam bisikletle yaylaya cikacaktim fakat 14.km de 2 defa lastik patlayinca geri donmek kalmkstim. Bugun sabah 10da basladigim yaylaya cikis turu (32km 1300m rakim) aksam 4de son buldu sebebi yolda 5defa lastik patlamasiydi! Yok toprak yolda degil arkadas bildigin asvalt. Lanet olsun benzin olsa dokup yalacaktim yemin ederim. Hep mi beni bulur.
    Bu lastik benim sansimami yoksa herkezde mi boyle bilmiyorum ama ic lastikde yamasiz yer kalmadi.

    Neyse aksama fotolarla bilikte deneyimlerimi aktaririm.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yok artık daha teslim almadan gözümüzü korkutma :(
    Çok mu hava basıyorsun acaba ondan olabilir mi?
  • Arkadaşlar malumunuz sonbahara yaklaşmamızla birlikte, diken sezonu da açıldı. Suçu bisikletinizde aramayın. Yaklaşık 10 bin lira değerinde 1 adet enduro bisiklet sahibiyim, bir adet de legarda 1521 sahibiyim. Geçen hafta sonu mtb ile araziye giderken daha araziye girmeden 12 delik önde 8 delik arkada hüsran içinde eve dönmek zorunda kaldım. Lastiklerimin içinde patlak sıvısı olmasına rağmen, sıvı bile tutunamayıp, resmen bisikletin paçalarından aşağı aktı gitti.
    Yalnız mosso bu sene ChaoYang marka bilinmeyen bir lastik markası kullanmasından dolayı piyasada kötü lastik kullanıyor diye kötülenmeye başladı. Ama benim Legarda' da 6 ayda henüz bir patlak yok. Eğer bulunduğunuz bölgede toprak yol veya cam kırığı bolsa ;
    şunu tavsiye ederim :https://www.bisiklet.com/patlak-sivilari/648-slime-patlama-onleyici-ic-lastik-sivisi-237ml.html
    veya şöyle bir zırhlı lastik de alabilirsiniz :https://www.bisiklet.com/dis-lastik/407-schwalbe-marathon-greenguard-26x20.html




  • O kadarparaya gerek yok diyorlar asagidaki lastigi insanlar bin km den fazla denemisler agirligi haricinde cok iyi yorumlar var.

    https://www.sporcupazari.com/700x35c-zirhli-rubena-flash

    Bu arada benim lastigin bu kadar cok patlamasinin sebebini kendimce cozdum. Lastikcinin aptalligi ardindan benim cahilligim. Lastikci bunu araba lastigi sandi herhalde 30psi basmisti bende 90kg olunca acaba cok mu agirim ondan mi bu teker bu kadar cok cokuyor diyordum. Megerse bu bisiklet lastikleri 50psi altinda kullanilmiyormus! Bugun bisikleti incelerken baktim, min:50psi max:85psi yaziyor. Suan yayladayim burda bulunan bir lastikciye gittim dedim 70psia kadar bas, adam diyor havaya ucariz, dedim bas sen bos konusma. Resmen sunu soyleyebilirim ki dunya varmis, 200metre yokus cikamayan ben %5-7 arasi yokusda 1km banamisin demedim. Megersen 32km yolu resmen bisikleti ben tasimisim.

    Patlama olaylarida bununla alakali olabilir diye dusunuyorum. Umarim yeni lastik alana kadar patlamaz. Ic lastikde yamasiz yer kalmadi diye tekeri biraz kabartti 70psi da, 55e felan indirdik, yukardaki rubena lastikleri siparis edecem o zaman servise goturup bi ayar verdirecem.

    Ozet: Lastikleriniz min:50 max :80psi a kadar basin, arabadan baska lastik sisirmedigimden butun lastikler 30-35psi arasi olur saniyordum bu dogru degilmis, lastiginizin uzerinde yazan degerleri okuyun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.