Şimdi Ara

Moskova -17 derece

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
301
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Canerin o ligi tanıyorum hava şartları orada kotu olur bu mevsimde deyince cepten hava tahmininde baktım, bakmaz olaydım. Bir kaza olmasın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • ah o ferdi'nin pozisyonu gol olsa oraya gitmeye bile gerek kalmazdı nerdeyse

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3 tane içlik giyecek cıkıp oynayacak kardeşim. Kim senede 5 milyon euro para kazanıyor 15 milyon tl. Gerekirse uzayda oynayacaklar

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1 gol atsak yetiyo , onu da atarız ya gol atamadığımız maç hatırlamıyorum epeydir.
  • Böyle bişey demesini beklerdim ozandan
     Moskova -17 derece

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vitorun bahane hazır

    "Hava şartları çok kötü olduğundan dolayı ilk 11'e fernandao'yu uygun gördük "
  • "Zemin futbola elverissizdi hava muhalefeti sebebiyle de pas yapmakta zorlandık"

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu kadar iyi futbola 2 gol gerçekten az oldu. Oradaki şartlar mutlaka zor olacaktır, ama gene 1 gol bulursanız maç kopacaktır tabi.
  • Bence ilk maçta işi bitirdik. Sert zeminmiş aşırı soğukmuş vb hiçbirşey olmaz. İnanıyorum ki orada da gol / goller bulacağız. İlk maçta tarihi farkı kaçırdık şanssızdık ama olabilir böyle şeyler. Bu takım öyle en ufak engellerin karşısında pes edecek, maç, puan , tur kaybedecek bir takım değil.

    Molde deplasmanında sezonun en iyi oyunlarından birini oynamıştık. Hep böyle hava şartlarında oynanacak maçlar öncesi, 2007-08 sezonundaki Sivas deplasmanı aklıma gelir. Uğur Boral'ın bahsettiğim tarzda bir açıklaması vardı. O maçı da güzel bir oyunla kazanmıştık hatta.

    Hep şunu düşünür, savunurum. Rakip şöyleymiş hava böyleymiş tamam hepsi önemli verilerdir. Ancak önemli olan sizin ne yaptığınız, ne durumda olacağınız, ne yapacağınızdır. Siz iyi takımsanız, iyi oynarsanız eninde sonunda sonuca ulaşırsınız. Fenerbahçe her maç böyle tempolu, coşkulu, yürekten oynayıp karakter koyarsa yarı fina-final-kupa görebilir. Hiç bu maçtaki kadar hem dengeli hem de baştan 95'daki düdüğe kadar üstün oynayan bir Fenerbahçe izlememiştim uzun zamandır.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: John Teller

    Vitorun bahane hazır

    "Hava şartları çok kötü olduğundan dolayı ilk 11'e fernandao'yu uygun gördük "

    diğer maç rvpyimi istiyosun cidden? maç tam fernandaoluk corluka diğer maç var hava toplarında rvpyi iyice işlevsiz gale getirebilir ama fernandaoya işlemez. ertesindeki bjk maçı içinde riske etmemiş oluruz rvpyi.
    her ne kadar avrupa olsada bu tur artık belli oldu gibi rakip acayip zayıf bir başakşehir akhisar başa baş oynar bunla.bjk maçını alıp ligi de koparmamız lazım beraberlik falan değil lokomotifdeki aynı tempo lazım bize skorda tempoyla gelcek.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sert Rüzgarlı ve Yağmurlu (Molde)

    deplasmanından daha iyidir diye düşünüyorum ?

    Bu arada bunu hatırlattığınıza göre rvp lig maçında 11 başlar avrupa'da ayı fernandao başlar orada ki mevsim sert olduğu için. Tecrübe konuştu
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.