Şimdi Ara

Mortal Kombat X Mobil [ANA KONU] (779. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
15.888
Cevap
80
Favori
539.912
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 777778779780781
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Alitunc.resmi kullanıcısına yanıt

    Hocam telafi paketi geldi. Soul ile birlikte zaten full olan gold Shirai Ryu Takeda verdi. Sağlık olsun diyelim.

  • ANT3550 A kullanıcısına yanıt

    Aynı şekilde 150 souls bi de klasik sonya geldi normal nir paket vermişler kimine gold kimine diamond denk gelmiş


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Alitunc.resmi

    Aynı şekilde 150 souls bi de klasik sonya geldi normal nir paket vermişler kimine gold kimine diamond denk gelmiş

    Elmas vermesi gerekirdi. 199 da kalmıştım yenilenmesini bekliyordum sabah bir uyandım sıfırlanmış. 200'ü 3-4 savaşta geçip Elmas alacakken gold takeda verdi 54 ruh almış oldum.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Dostlar merhaba,dün yaklaşık 5yıl önce kullandığım hesabımı hatırladım ve tekrar oynamaya başladım oyun aşırı değişmiş
    Kafama takılan birkaç şey var mesela fusion x’e nasıl yükseltme yapacağım 50.seviye karakterim var birkaç tane ve yine karakterlerin savunma ve hücum güçlerini en pratik nasıl arttırırım?

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • AyrtonSercan kullanıcısına yanıt

    merhaba, ben de szin gibi 5-6 yıl sonra şifremi zar zor hatırlayarak başladım. 1 yıla yakındır düzenli oynuyorum.


    x fuse yapmak için mevcut kartlarınızı tekrar tekrar elde etmeniz lazım. bunun için soul biriktirip paket açabilirsiniz. bunun dışında quest mode da çok nadir ödül olarak gelebiliyor. tower etkinlikleri geliyor buralardan da çıkmakta. challenge ları yapıp ödül olan kartı alabilirsiniz. x fuse kartınızı 50 levelden 60 level yapabilirsiniz.


    karakterin gücünü arttırmak için kartın support bölümünü x fuse yapabilirsiniz. ama 5-6 fuse tan sonra çok para ister. mesela9 dan 10 fuse yapmanın bedeli 1.000.000 golddur. bu support karlar da paketlerden vs rastgele olarak çıkabilmekte zaten. bunun dışında ekipmanlar çok önemli x fuse yapmanız lazım. oynayış tarzınıza göre karakter ile uyumlu ekipmanları bir araya getirerek ciddi bir güç elde edişi mümkün. bunun dışında uyumlu bir 3 kişilik takım da karakterleri o savaş için güçlü kılmaktadır.


    faction wars yapıp faction market parası biriktirip o markete özel karakter ve ekipmanlardan da alabilirsiniz.


    bildiğiniz üzere en önemli şey soul biriktirmek. quest modları aça aça ilerleyin. genelde 1 saatlik olanları yapın, bir süre giremeyecekseniz 4 saatlik de kurabilirsiniz. gece yatarken de 8 saatliklerden kurunuz.


    iyi oyunlar





  • merhaba dünden beri earthrealm kulelerim çıkmıyor. yok oldu mail attım dönmediler. kuleler nereye gitti:)

  • ixs54 İ kullanıcısına yanıt

    etkinlik bitti diye biliyorum, yeni tower etkinliği gelecektir

  • fatal kule vardı sanırım etkinlik bitti. sizde de oynarken ölüp maç bitmesi gerekirken kitlenme sorunu oluyor mu?

  • ixs54 İ kullanıcısına yanıt

    eskiden daha sık olurdu, 2-3 aydır pek olmuyor

  • Doblolu Esnaf kullanıcısına yanıt
    Uyumlu takımı nasıl yapıyorum hocam hangi özelliklere bakmam lazım?

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • AyrtonSercan kullanıcısına yanıt

    aynı tür (ör: 3 martial artist) ya da aynı takım (3 black dragon veya 3 kombat cup) oluşturup birbirlerine + özellik veren karakterlerle sinerji yaratabilirsiniz. bunun dışında takımsız bireysel olarak etkili olan kartlar da mevcut ama yine de bir sinerji oluşturmak daha faydalı olacaktır.

  • Doblolu Esnaf kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam aynı tür olunca özellik artışı baya fark etti takımı henüz çözemedim ama önemli değil zamanla çözerim.
    Oyun ile alakalı Telegram grubu falan var mı takip edebileceğimiz?

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Ben de epey oynadım oyunu, kartlarım da sağlam ama soul kasma işi baydı biraz bıraktım oynamayı. Yine de güzel oyun bazen insan özleyip tekrar dönüş yapıyor.

  • Doblolu Esnaf kullanıcısına yanıt

    mail at hocam belki bir faydası olur

  • yeni başlayacak arkadaşlara şayet para yatırmayacaklarsa bazı tavsiyelerde bulunmak istiyorum.
    1) eğer sık sık girebiliyorsanız quest moddaki 1 saatlik modları sürekli tekrarlı bir şekilde yapın günde 10 kere yapabilseniz 270 ruh kazanıyorsunuz. günlük görevler ve aktif olan kule,challenge vb. ile günlük 300-350 ruh kasıp her gün bir paket açabilir veya istediğiniz heroyu alabilirsiniz.
    2) oyunda her heroya sahip olmak yerine bazı heroları fusionlamak kesin amacınız olsun. zaten oynadıkça bazı herolar kendi kendine fusionlanıyor. sonra da oyunun gidişatına göre fusionlayacağınız hero markete geldiğinde veya o heroyu içeren paketler açarak çok hızlı bir şekilde çok güçlü karakterler elde edebilirsiniz.
    3) kısa zaman diliminde elmas karakterler hiçbir işe yaramıyor. çünkü para yatırmadan fusionlamak imkansıza yakın. buraya yazan bazı arkadaşların fx elmas karakterleri olsa da çoğu ya 5-6 yıllık oyunca ya da eskiden oyunda var olan paket açma bugını kullanarak elde etmişlerdir. ben de 5 ayda 10-15 elmas karaktere sahip oldum ama sadece biri f1 ve hiçbirini zor görevlerde kullanamıyorum. özellikle kısa vadede challenge gold karakterleri fusionlamaya yoğunlaşın gold karakterlerle de fatal kuleler bitebiliyor.
    4) şimdi de bazı çok işlevsel herolardan bahsedeceğim.
    a) treacherous tanya: pasifi sayesinde başarılı bir special ataktan sonra rakibinizin bir tane itemini deaktif ediyor. özellikle kulelerde itemler sayesinde canları 3-4milyon olan bossların başarılı bir tanya atağı sonrası canlarının 1-2 milyon azaldığını görebilirsiniz.
    b) klassic kano: çok basit bir hero gibi dursa da pasifi sayesinde düz ataklarını rakibi bloklarsa -ki bilgisayara karşı oynadığımız için rakipler sürekli blokluyor- yüksek olasılıkla rakibi stunlıyor ve yine pasifi sayesinde stun yemiş rakibe kritik vurarak canı 200-300k olan bossları sadece 1. skill kullanarak rakip stundan çıkamadan öldürebiliyor. ama stun yemeyen herolara veya stun yedirmeyen itemi olan herolara karşı hiçbir şey yapamıyor ona göre önce rakibinizi inceleyin.
    c) cosplay jacqui brigss: bütün hero gruplarına karşı ayrı bir pasifi olsa da ermac cosplayı 2. skill ile çok ciddi bir hasar verip kendi canını da doldurduğu için tek başına faction warsdaki survivor modunda destan yazabiliyor.
    d) combat cup sonya: rakiplerinizden birini saf dışı bıraktığı için oyununuz baya kolaylaşıyor ama bosslara karşı kullanılamıyor.
    e) thunder god raiden: oyuna her girdiğinde rakibin canını %25 azalttığı için gir çık yaparak rakibinizin canını hızlı bir şekilde eritebilirsiniz.
    f) dark raiden: pasifi sayesinde yanarken canı doluyor power drain yediğinde powerı doluyor o yüzden özellikle yakma hasarı veren herolara karşı yenilmez oluyor.
    g) power draini olan herhangi bir karakter: özellikle kulelerde bazı bölümlerde rakiplerinizin power barı çok hızlı dolup sürekli fatal atabiliyorlar ve fatal bloklanmıyor. bu tarz durumlarda sağlam bir power drain heronuz olmazsa yenilmekten başka çare kalmıyor bende fx elder god kenshi ve balanced kenshi var. özellikle balanced kenshi 250 ruh olduğu için fusionlamak kolay oluyor.
    h) klassic scorpion: 1. skilli sayesinde rakibin en az canlı karakterini oyuna soktuğu için hem rakibinizi kısa sürede eksik bırakabilir hem de gücü az olan hero pasif beklerken canının dolmasına engel olabilirsiniz.

    daha birsürü böyle hero vardır benim bildiklerim bunlar daha tecrübeli arkadaşlar da bu tarz heroları yazarlarsa çok güzel olur. unutmayın bir hero ne kadar güçlü olursa olsun her zaman rakibe karşı hero seçimi yapmalısınız. mesela tanya bosslara karşı bütün herolardan daha değerli ama normal bir maçta tanyadan çok daha işlevsel karakterler var. biraz uzun oldu kusura bakmayın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • ogurer3 O kullanıcısına yanıt

    Çok güzel olmuş, elinize sağlık. Bende can dolan karakterleri merak ediyorum. Mesela jasonn da var. Başka hangilerinde var, bilenler yazarsa memnun oluruz.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • doc.dr D kullanıcısına yanıt

    Day of the Dead KİTANA ile beraber yanına Outworld karakter al her öldürdüğün karakterde senin karakterlerin canı hızla doluyor.

    Bi de kitananın brutality seti var ama rare olan o varken ikinci sp kullandığında o da can veriyor hangi karakterde olursa olsun


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Doblolu Esnaf kullanıcısına yanıt

    Bu üçlü takımlar nelerdir herkes bildiklerini söyleyebilir mi? Bana birkaç tane denk geldi öyle. Mesela Triborg takımımı yapıyorum ama böyle birbirine güç aktarımı olmuyor.

  • Çekilin bakim kenara kralınız geldi Sizce ederi nedir

     Mortal Kombat X Mobil [ANA KONU]
     Mortal Kombat X Mobil [ANA KONU]
     Mortal Kombat X Mobil [ANA KONU]

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Dostlar Apple game center'da kayıtlı oyunumu Android'de nasıl açacağım?
    Aynı mail ile Android'de oyuna girince sıfırdan başlıyorum bunun bir çözümü yok mu?

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 777778779780781
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.