Şimdi Ara

Mortal Kombat X Mobil [ANA KONU] (533. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
15.888
Cevap
79
Favori
539.777
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 531532533534535
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Futurecomputer

    Hephaistos isimli arkadaşımız 24 nisan da açıklamış aynen aktarıyorum.



    ios için hiç programa filan gerek yok arkadaşlar. Challenge tekrar oynamak için;



    1- MK silinir.



    2- MK yüklenir



    3- Telefon uçak moduna alınır.



    4- MK açılır ve başlangıç maçları geçilerek ana menüye kadar gelinir.



    5- (Önemli) Profile->Change WBid e gelinir. Uçak modu kapatılır.



    6- (Önemli) Uçak modu kapatıldığında karşınıza direk olarak load ekranı çıkacak. Login olmanıza izin vermeyecek. Load ekranını gördüğünüz gibi uçak modunu tekrardan açmak için iphone alt menüyü ekranın yarısına kadar sürükleyin. Daha sonra ana menüyü gördüğünüz anda(1-2 saniye içinde) uçak moduna tekrardan alın.



    7- Tekrardan Profile-Change Wbid e gelin. Ve Hesabınızın mail ve şifresini girin.



    8- Uçak modunu tekrardan kaldırın. Ve logine basın.



    9- Logine bastığınız gibi yine load ekranı çıkarak. 6.adımda bahsettiğim menünün yarım açılmasını burda da yapmamız gerek. "Profile 'xx' found online" yazısını gördüğünüzde uçak moduna tekrardan alın. Bahsettiğim ekranını görseli :







    10- Uçak moduna aldıktan sonra pop-up cevabına yes diyoruz ve şu anki hesabımız yükleniyor.



    11- Ana menüye döndüğümüzde uçak modunu kapatıyoruz. Yani online a çıkması gerekiyor telefonun. O yüzden 30 saniye kadar bekleyin.



    12- Bu adımda da MK ı tamamen kapatın. IOS için ana butona iki kere tıklayınca tüm uygulamaların çıktığı bir ekran var. Ordan da kapatılması gerek.



    13- MK açın. Ve bitirdiğiniz challenge yeniden oynanmaya hazır halde


    Hileciler yüzünden 7f yapmayanlar relic hunt ta pişman oldular mı acaba merak ediyorum



    Bu lazım olcak galiba :( kalsın burada





    Elimde neyharrealm karakter olarak 1 Oni 1 İ. Scorpion (1 fuse bile değil) 2 de shinnok var ve shinnoklarda tek fuse. Shao khan alamayacağım galiba :(

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Arkadaşlar birkaç tane sorum olacak.



    -Shao Kahn'ı nasıl fuse yapacağız?

    -Aldığımız mor şeyler ne işe yarıyor?

    -Son kuleyi geçmek resmen imkansız. Son kulede herhangi bir ödül vs var mı?





    Güncelleme içinde bir kelam etmek istiyorum. Elit Pack'e Goro gelmiş sanırım. Uzun zaman sonra 15'e yakın Elite Pack açtım yine hüsran yine hüsran! 6 tane Dark Raiden, 3 R. Kung Lao, 3 DE. Kitana ve 3 Jason Voorhees geldi. Elite pack resmen bu katlılar üzerine kurulmuş.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sirrüs -- 5 Ekim 2017; 18:40:43 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu nalet hacker lar hala duruyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet beyler ilk Goro camiamıza hayırlı olsun. Takımındaki herkese + 25 attack veriyor galiba tam bakamadım. İlk maçımda attı oyundan. Hemen buraya yazayım dedim. Dirilmesi diğerlerininki gibi değil. Bildiğin üzeri çarpı oluyor; ama 10 saniye sonra hoop diye aşağı atlıyor.


    Goro, Shaolin Master'la bronzları; Takeda'yla Kung Jin, Cassie, Jacquie'yi; Punk Cassie Cage'le gümüşleri coşturur. Bronzlar ve gümüşler de oyuna dahil olacak böylece. Kesinlikle alınmalı.


    Hep uyguladığım offline taktiğini tekrar anlatayım: Sadece elite pack açmıyorum. Önce kard pack, sonra elite pack yapıyorum. Hem arada gold düşüyor hem de sanki çıkma ihtimali daha çok artıyor. Bu ara kard pack'ten sonra equipment pack de açıyorum.


    Hilecilerden uzak kalmak için 5 fuse bile yapmamayı düşünüyorum. En en fazla 5 fuse olur.

    Edit: Yine attı. Bu arada + %25 değil, +%20'ymiş. Yani wrath hammer'lı full Ninja Mime (8.495 Attack), Shaolin'le birlikte 30 K attack'e kadar ulaşıyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi O değil de -- 5 Ekim 2017; 21:36:47 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Bu nedir arkadaş



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi roverevor -- 5 Ekim 2017; 21:40:29 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kgoro hızlı güzel kart olmuş. Ama karşılaşma bittikten sonra menüye dönmeden oyun kapanıyor. 4-5 kez denedim sadece birinde menüye döndü. Bariz başka hatalarda var. Yine bir güncelleme gerekiyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • (hallettim)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi leonart16 -- 5 Ekim 2017; 23:21:7 >
  • Biri karakterlerin özelliklerini yazabilir mi acaba?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • FakatTanrıÖldü kullanıcısına yanıt
    karakterlerin özelliklerini

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Shao kahnın gearı sızdırıldı ama nasıl alınacağı bir muamma bir de relic huntın tekrar geleceği sürekli devam edeceğine dair çok fazla mesaj okudum umarım öyle olur






    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler şok!!! Shao Kahn tower da relic veriyormuş. Öyle olduğunu hiç düşünmemiştim. İhmale gelmez.

    Edit: Goro başkan 1 fuse oldu. Şimdiye kadarki en kolay çıkan diamond. Ama şunu da söyliim. İkincisinde önce Dark Raiden çıktı, kabul edilebilir bir kart olarak gördüğüm için aldım; sonra da Goro çıktı. İlk Goro ise elite pack'i ilk açtığımda çıkmıştı. Çıkmıyorsa elite pack'in iki kere açılması gerekebilir. Bir de şu var: Bir kartın çıkması başta zor oluyor. Ama bir kere çıkınca kolaylaşıyor.

    Edit2: Ama Goro'da kesinlikle bir bug var. Onunla oynandığında oyunda atıyor 3'lü 5'li oyunlarda. Ama düzeltilir. Meselam ilk çıktığında Wretch'in zehrinden kurtulmak mümkündü mesela K. Raiden SP1 ile ama sonra düzelttiler. Çünkü Wretch'in pasifinde kurtulmak mümkün değil yazıyor. (Silinemez gibi bir kelimeydi.)

    Edit3: Verdikçe veriyor 2 fuse oldu. İnanın saatlerce de uğraşmadım. Molalarımda oynuyorum ve patır patır çıkıyor afedersiniz. Hatta çıktıktan sonra çıkan ilk diamond da Goro oluyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi O değil de -- 6 Ekim 2017; 12:15:51 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • O değil de O kullanıcısına yanıt
    Relicleri nerede kullanacağız?



    Elmas kart çıkma olasılığı yükselmiş. Ben iki klui, bir wdvorah, bir de kgoro aldım. Bheb, iki wdvorahı da almadım. Bana 8-10 tanede bir elmas geldi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben aldim bu karti fakat , 3 days yazan o sgao khan in challengesi kayboldu :D nabacaz 1 tane alabildim shao khan i




    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar bu arada son kuledi dark raiden farkli zehirleyince kanatinca hpsi artmiyoe direk zehri verin eline ve ben bitirdim kayboldu :( 1 tane shao khan aldim :(

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Shao khan i , nasil fuseleyecegiz :(

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler sakın olun 3 gün sonra gelecektir muhtemelen sörvayvor mod , gelince ya Shokan fuseleyecez yada goro veya ekipman gelecektir diye tahmin ediyorum. Ben bütün kuleleri ilk gün bitirdim kayboldu , bitiremeyen arkadaşlarınki duruyormu acaba ? Hileciler duruyor ona bi çözüm bulmaları lazım yoksa bu karakterler de kurtarmaz , hileciler yüzünden oyundan soğuyan çok kişi var. Çokmu zor aliminyum bunlardan kurtulmak , koy 5-6 tane adam ip den banlasın yawşakları.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben Shao Kahn'ı 3. kulede aldım. Nasıl oldu bu?

    Relic Hunt çok zorlamışlar. Bu kadar kastırılmaz.
  • Erkanak18 E kullanıcısına yanıt
    Hocam relic sayısına göre Shao Kahn'ı alıyoruz. 3 kulede alınmasının sebebi Shao Kahn'ı ilk defa alabilmek için gerekli olan relic sayısına 3. kulede ulaşılmasıydı. Bir daha alabilmek için bence belirli bir relic sayısı var. Mesela 100. Bu yüzden Shao Kahn tower çok önemli.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet arkadaşlar yeni update sonrası oyunda ki son durumlar ve son dedikodularla yine karşınızdayım.

    Birincisi maalesef oyunda ki en efsane sp2 si olan Vengeful Shinnok un sp2 si nerf yedi yani gücü ciddi oranda azaltıldı. 220k 230k civarı vurduğum maçlar oldu ekran görüntüsü almıştım minimum 170 180k vuruyordu şu an verdiği zarar 100 110 u bulmuyor. Daha bir hafta dolmadan bu kadar güçsüzleştirilmesi çok kötü oldu.

    İkincisi Elite pack diamond çıkma oranı ciddi şekilde artmış bende classic goro arayışım sırasın da milena ve classic raiden ımı 5 ledim ruhunuz yeteri kadar varsa kesinlikle elite packe asılın derim tek handikabı acaba bir indirim gelir mi düşüncesi ama sonunu düşünen kahraman olamaz asılın elite packe.

    Üçüncüsü Shao Kahn tower gerçekten de Relic Hunt veriyor şu an için kaçıncı bölümlerde verdiğini göremedim ama her on bölüm de birtane verse tower bittiğin de 10 relic olur oda iyi starinskynin videosunu izlediğim de adamda 66 relic olduğunu görmüştüm tahminim ce 1 1 1 veriyor. Kısaca asılın shao kahn towera

    Dördüncüsü ise Relic Huntların shao kahn almak için olduğu ile alakalı düşünceye katılıyorum. Ama bir farkla farkındaysanız ortada birşey alma söz konusuysa birşeylerin harcanması gerekir ama biz relic huntları harcamadık belki sadece kilit açmak için sayısı önemlidir eyvallah ama halen nerede harcanacağını bilemiyoruz. İşte bununla alakalı birşeyler okudum tabi ki hepsi dedikodu ve teori

    Hallowen bayramının biliyorsunuz 31 ekim bu ayın sonun da olacak hallowen gelene kadar 3-4 kere daha relic hunt kuleleri geri gelecek deniyor. Sonra da biriken o mor taşlarla özel bir hallowen store açılacakmış orada harcanakmış. Tabi bu kesin bilgi değil ama o taşların şeklinin hallowenda yanan mumları da andırdığı gözümden kaçmadı değil doğru da olabilir eğer illa diamond çıkartacağım diye kasmayacaksanız benim tavsiyem ruhlarınızı paralarınızı vs.. lerinizi hallowena kadar saklayın Futurecomputer haber merkezi sundu




  • Güncelleme haberini aldım. Oyuna girip izlenimlerimi sizlerle paylaşacağım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 531532533534535
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.