Şimdi Ara

Mortal Kombat X Mobil [ANA KONU] (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15.887
Cevap
80
Favori
539.942
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • iPadde de oynamaya başladım :)
  • An itibariyle boss kitana'yı hallettim. Aşırı kolay olmus hic vuramadi ilk seferde öldü. O kuledeki 7/10 dan itibaren cok zorladi (daha zordu)
    Bi de daha büyük bi ödül bekliyordum ya.

    Bu arada, tum kuleler yikildi. Birine tiklayinca savasa girilebiliyor gosteriyor. Ben savasa girsem herhangi birinde yine ayni odulu alacak miyim ? Mesela son kulede 1/10dan tekrar basliyor. Baslayip boss u öldürsem yine 20 bin altin ve 20 soul kazanir miyim ?
    Bi sorup emin olayim

    Edit : neden bilmiyorum ama kendim denemeye cekindim



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EuronGreyjoy -- 27 Ekim 2015; 2:14:17 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyle birsey olsa faction wars oynamam

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yani o da dogru

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunda bi amacim kalmadigini hissediyorum biraz daha uzun olsaydi keske
    Ins yeni challange kisa ve hard da olur. Yoksa uzun sureli oynayacagimi pek sanmiyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: jaz222

    Oyunda bi amacim kalmadigini hissediyorum biraz daha uzun olsaydi keske
    Ins yeni challange kisa ve hard da olur. Yoksa uzun sureli oynayacagimi pek sanmiyorum

    Daha Kenshi gelir, ufak aralıklarla Milena ve Jax in gelmesini bekliyorum.
  • Keske yine 5 gunluk gelse ama hard da olsa. Oyunun her zaman bi amaci olmali, daha sık yapmalilar challange'ı :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: jaz222

    Keske yine 5 gunluk gelse ama hard da olsa. Oyunun her zaman bi amaci olmali, daha sık yapmalilar challange'ı :)

    Ben kart alim satim olmasini isterdim. Yada ekipman kartlari satilik takasim gibi

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fifa ut gibi :D

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yani icerigi genişleterek oyunu gelistirebilirler. Uzun zaman oldu oyun cikali. Kuleler bitince amacsiz oluyor biraz. Factionda benim yerim belli her hafta yuzde 2 deyim. 60k altin ve 70 soul. Ileriye gidemiyorum cok zor. Sadece 70 soul icin oyun oynanmaz gibi :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar oyunun apk sı varmı acaba? 1 gb dosyayı wifi den indirmek işkence 8 saat sürüyor.
  • Hocam nasıl uzun zaman oluyor ya? Bu oyun yeni daha.. İlk günlerinde challange modu bile yoktu ortada. Bu challange ile gold kart kazanma nereden baksanız 5-6 aylık bi' meseleden ibaret. Yavaş yavaş geliştirilecektir diye düşünüyorum. Neticede hem MKX Steam, MKX Console hem de MKX Mobile gibi 3 farklı şekilde ilerletiliyor oyun. Mobilin öncelikli amacı kule yapmak değil ki. Aslolan en iyi 3 takımı yaratıp sezon bitişindeki ödüllerle takımlarınızı geliştirmek. Yani X. dereceden rare itemli, VII. seviye takımlarınız yoksa amaçsızlık kavramı çelişkili oluyor biraz. Her alanda olduğu gibi burada da parasal beklentiler mevcut. Yani soul satın alınması üstüne bi' pazar var ortada. Şahsen, W.Hammer gibi yeni unique itemler bekliyorum önümüzdeki dönemde. Belki farklı dövüş stilleri, yeni karakterler, yeni dövüş modları bile gelebilir. En önemlisi de oyun için ticaret tabi. Alım-satım-takas özelliği de eklenirse tadından yenmez. Kendi forumunda yığınla istek var kullanıcılarından :)




  • dün factiondan 1 tane ekipman kazanamadım. hepsini 1200,1400 küsür karşılığında sell yaptım. öyle olacağına fazladan gelen kartları pazara koyalım ya da takas yapalım. 30 bine kompat pack açtım VII olan Sub Zero geldi 30 bin çöpe gitti. Bazı saçmalıkların düzeltilmesi gerekiyor.
  • Bi' şeylerden feragat etmeden kazanç sağlanılamaz dostum. Evet eksikler var; ben de yaşıyorum, ben de kabul ediyorum. Ama bırak da 30 bin çöpe gitsin. İyi tarafından bak mesela. Çöpe giden o 30 binlik kart paketi, gold karakter bile atabiliyor :)
  • Bi 2 aylik oyun var bi de 6 aylik, kastettigim buydu :)
    En iyi 3lu yapmak amac ama karsida gercek bi rakip yokken, zaten 10 macin 9unu rahat kazaniyorken onlineda da pek bi beklenti kalmiyor =)
    Anlatmak istedigim belli bi yerden sonra tikaniyor oyun. Ben bu oyunu ilk ciktigi gun indirip oynadim ama pek ilgimi cekmedi silmistim. Simdi 2 3 haftadir oynuyorum ve pek bi heyecan kalmadi acikcasi. Gercek oyuncularla oynayabilsek veya arkadaslarimizla, durum daha farkli olabilirdi. Herkesin dusuncesi var tabiki, benimki boyle; saygılarımla =)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: SlayerCarlion

    quote:

    Orijinalden alıntı: nooxn

    quote:

    Orijinalden alıntı: SlayerCarlion

    quote:

    Orijinalden alıntı: MrCaner


    quote:

    Orijinalden alıntı: SlayerCarlion

    quote:

    Orijinalden alıntı: MrCaner


    quote:

    Orijinalden alıntı: SlayerCarlion

    quote:

    Orijinalden alıntı: MrCaner

    Liu kang hard modu yokmu yav bi keremi alıcaz ? Bu arada spectral ermaca dandik diyen arkadaşım ermac ölen karakterin %50 atak ve zırhını alır gerisini sen düşün

    Ermacla alsan ne almasan ne combosu yok birşeyi yok Combo yapabiliyorsan helal.

    O ermacın 2. Skili %100 yapınca kaç vuruyor denedin mi ?

    Bi halta yaramaz kullandım 24 level şuanda xrayide bi halta yaramaz. Daha iyileri var

    Hocam anlatamıyorum galiba diyelim 10k ataklı bi karakteriniz var o ölürse ermac 5k atak kazanıyor ve 2. Skiliyle %100 yapmak çok kolay bu yüzden tek atmışlığım çoktur

    Haklısındır bir şey diyemem ben beğenmiyorum. Xray dolmadan karşı tarafı silip süpüren karakterlerim var o yüzden bana gereksiz.

    Resim rica etsem bi karakterlerini görsek :)

    ss ye gerek yok cassie cage alınca anlarsın ne demek istediğimi :)

    Cassie Cage diyecek yok tam bir ölüm makinası




  • Haklısın, elbette biz de isterdik gerçek oyuncularla oynamak. Fakat bir şeyi unutuyorsun. Mobil teknolojilerin oyunları yeni yeni kendine geliyor. İlla ki böyle bi' isteğin varsa adamlar bunun da seçeneğini sunmuş. 90 lira verip steam üzerinden kütüphanene ekleyiveriyorsun. Yazdıklarımı yanlış anlama istiyorum, konuya oldukça objektif yaklaşmaya çalışıyorum, herhangi bir kazanç ya da çıkar gütmeden yorum yapıyorum. Bu oyun, aktif bir dövüş oyunundan ziyade stratejik bir kart oyunu. Harici olarak da sade bir oynanış sunulmuş. Beklentiler yüksek evet ama gerçekçi olmak lazım. Eskiye nazaran, Mortal Kombat'ın böyle grafiklerle düzenlenip tekrardan sunulması gerçekten hoşuma gitti benim. İçeriğe gelirsek; oyun motoru bazen karşıma öyle bir takım çıkarıyor ki, yenmesi olanaksız. Tam konsantre altında yine de haftalık sezonda toplam 2 veya 3 kere mağlubiyet alıyorum. Açıkçası benim maçlarımın aksiyon dozu oldukça yüksek geçiyor. Senin karşına nasıl rakipler geliyor bilmediğimden saygı duyarım yine de fikirlerine :)




  • Ben oyunu bi hevesle oynadim zaten, benim de hosuma gitmese oynamam :)
    Ama dedigim gibi belli bi yerden sonra heyecan bitti biraz. Ve icerik eklenebilir dedim. World of tanks blitz diye bi oyun var, belki oynamissindir. 7 vs 7 savas ve tamami gercek oyuncular. Benim google play ve appstoreda gordugum en saglam oyun. Hem grafikleri harika hem de oynanisi. 7 vs 7 yaklasik 1,5 yildir oynanacak imkan sunuluyorsa burda da 1 vs 1 sunmak cok zor olmamali :) ve o oyunun bi sınırı yok, adamlar ona gore yapmis :)
    Bu oyunda da beklentilerimi belirttim. Ve yine soyledigim gibi benim bi oyundan beklentim coktur baskasinin azdir. Saglam oyunlarin hemen hemen hepsini oynamisimdir ve belli bi yerden sonra silinmekten kurtulamiyor. Burda da bana gore o sekilde olacagindan bahsettim =)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beklentiler konusunda ben de böyle düşünüyorum. Yalnız, gerçekçi olma konusunda bahsettiğimi anlamamışsınız. Mortal Kombat çocukluğumun atari oyunudur. Bu oyunu gerçekten 1v1 olarak hissetmek ve kendi havasına kapılmak için tuş kombinasyonlarına ihtiyaç var. Örneğin 5-6 ana buton üstünden yön tuşlarıyla süper güç türetmek gibi. Takdir edersiniz ki, bu da mobil cihazlarda şu aşamada imkansız. Portatif oyunlar, benim için yolculuk esnasında zaman geçirmeden ibaret. Tabi bir de şarj düşmanı olmalarından. Yani kişiden kişiye göre değişir bu kanı ama gerçekten, oyunu oyun gibi oynamak istiyorsanız adresi mobil değil :)
  • Kesinlikle :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.