Şimdi Ara

Mortal Kombat X Mobil [ANA KONU] (102. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
15.888
Cevap
80
Favori
539.926
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 100101102103104
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • FelixMattheus F kullanıcısına yanıt
    Oyunun zaten en buyuk sorun teskil eden kismidir bahsettiginiz kisim.Netherrealm oyunu mobil kullaniciya ucretsiz sundugundan,oyunla ilgili gelistirmler,challengelar yada duzeltmeleri onemsiyor diyebilirim.Asil kar ve kullanici potansiyelini ps serisinde dusundugunden ki(bence bu yanlis bir durum,cunku oyunu yeterli seviyede yapilsa mobil versiyonda ucret karakter yada farkli oyun ici satin alimlarla gerceklesebilir) mobil versiyon popularite ve guncelligi korusun,bi'nevi isine gelmeyende oynamasin dusuncesi gurmekte diye dusunuyorum.Bu sekildede oyun max. 3 ay sureden sonra sikip sadece gunde yada iki gunde bir sadece girip ciktiginiz bir app.haline geliyor.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • FelixMattheus

    Dostum bence bu olay bizim için iyi eğer ki benim gibi raiden ve kano yu maximum fuse yaptıysan onlarla battle oyna emin ol 30 dk dan daha kısa sürede bütün görevleri tamamlamış oluyorsun. Alliance pack e gelince. Bunları açmak bazen hiç işimize yaramıyordu elimizdeki support kartların çıkışında koine dönüştürüyoruz o hariç onun dışında bronz upgrade kartlar çıkınca alliance pointlerin hiç bir önemi kalmıyordu ama şimdi iki alliance pack açmak 1000 koin i garantiliyor hiç yoktan iyidir Soul olaraksa, önceden bonus görevlerden maksimum 17 soul kazanıyorsak (ki çok nadir oluyordu bu) şimdi 18 soul kazanmak garanti bu da oyuncuya yönelik bir hareket denilebilir eh işte

    tenderbrans0n

    İki jason var biri Slasher Jason Vorhees, bu karakter 2 kere diriliyor. Şu şekilde kazanılıyordu, faction warsta sıralaman yüksekse top%1'se veriliyordu ve booster pack olarak 200 soula düşük ihtimal çıkma şansı vardı, şuan almanın bir yöntemi yok. Diğeri Unstople Jason Vorhees bu da 1 kere diriliyor. Store dan satın alabilirsin 300 küsür soul fiyatı.

    Konuya dönersek,

    Konuyu memleket meselesine benzetip uzatmakta ne kadar doğru bilemiyorum. Hadi bende biraz daha uzatayım. Sonuçta sizlerin koinlerinizi almadan kendi koinlerimizle, ''alın terimizle'' diyeyim, kendi koinlerimizle yapıyoruz ne yaparsak. Neyin etik neyin etik olmadığının farkında bir bilinçle yazıyor ve savunuyorum. Buradaki arkadaşlarımın önceki mesajlarını takip ederdim bilgilerinden çok faydalandım ama şimdi bir kaçı bana taraf oldu, aslında bu durumdan dolayı üzgünüm. Ancak üslup olarak kötü diyebileceğim karşılıklar aldık.

    Her gün biraz vakit ayırıp biraz koin biraz soul ekliyorum koleksiyonuma. Her gün giriş yaptığım için yapımcı firma rant yapıyor ve kazanıyor, illaha TL harcamak zorunda değilim yapımcı firmanın kazanması için. Neyse, bu kadar biriktirdiğim koinlerle gold karakter kazanmaya çalışıyorum kazanamasamda koinlerimi geri alıp tekrar deniyorum ben koinlerimi tekrar geri aldığımda WB ya da Netherrealm birşey kaybetmiyor. Ekstradan kurulan bir hack de yok. Kaybeden yok bize de kızmanıza gerek yok. Ben Cros Platformdan store da ekstra karakter alımını açan arkadaşlara kızıyormuyum? hayır. Binlerce biriktirdiğiniz koinleri hiç birşey elde edemeden harcadığınızda bu oyundan zevk mi alıyorsunuz? Hayır. Daha çok yapımcı firmaya ''Bir şey çıkmıyor bu packlerden de'' gibi kızıyorsunuz, tekrar biriktirmek için çabalıyorsunuz, oyundan zevk almak yada oyunculuk bu sanıyorsanız yanılıyorsunuz

    Buradaki asıl ''tehlikeli olgu'' koin biriktirecem, soul biriktirecem diye harcanan zamandır. Yapımcılar verdiği gıdım gıdım ödüllerle uzun bir süre vaktinizi almak ve bu vaktinizden para kazanmak istiyorlar. Bu yöntem ise soul biriktirmenizi bir ölçüde artırıyor. Aslında telefona yapışıp etrafınız ile etkileşimi kesmek yerine arada bir bunu yapmak daha güzel bir davranış Görüyorum çok vakit harcayıp kotal khan çıkınca kızan arkadaşlar var onlar için faydalı mesela, beyaz taraf için bilemem. Onun için telefonunuz da çok vakit harcayacağınıza yarınınızı düşünün zevk alın koin kaybedip strese girmeyin lakin stresin çok zararı vardır vitiligo, kanser ve kalp krizi gibi birçok rahatsızlığa sebebiyet verir.

    Unutmadan arkadaşlar uyanık olun, uyumayın yani ''koyun'' olmayın Farkındalık sahibi olun. Her şeyin altında bir sebep vardır sizden bir şey alınıyorsa size bir şey veriliyorsa bir sebep vardır araştırın kendi lehinize çevirin gerekirse, kimseye zararı yoksa.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FairFight -- 23 Şubat 2016; 23:53:49 >




  • İki kere göndermişim aynı mesajı pardon arkadaşlar tarayıcımın azizliğine uğradım



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FairFight -- 23 Şubat 2016; 23:46:05 >
  • Ben bu koşut olayını sevmedim arkadaş. Ben bu oyuna oturup 280 lira verip 2000 soul alacak kadar zengin adam olduğunu sanmıyorum. Varsa da -ki illa vardır- ama normal kullanıcılar adına konuşuyorum. Hile yapmaya itiyorlar insanı. Aylardır oynuyorum istediğim adamı bir kere alamadım ya daha. Kafa aptal oldu sürekli yeni adamı çıkıyor. Bir önceki köşeye atılıyor. Mortal Kombat dediğin şey Scorpion dur Subzero dur. Daha bir tane Infernom veya Grandmaster ım olmadı. Soul denilen şey o kadar zor birikiyor ki paket açayım ki o paraya iki adam alırım hem belki çıkar diye fakir umudu yapar oldum. Adamlar bizi ayın sonunu getirmeye çalışan memura çevirdiler. Ağız tadıyla bir oyun oynayamadık. Yapılan maçlar zorunluluktan yapılıyor.
    Denk gücü olan takımlar kurmak çok zor. Ben istediğim adamı istediğim adamla takım yapamıyorum. İstediğim ekipmanlara sahip olamıyorum. 3 yıldır iPhone kullanıcısıyım bir kere bile jailbreak aklımın ucundan geçmedi. Sırf bu oyunu keyifle oynamak için jb yapmayı öğrenmek için uğraştım o da mevcut sürüm için çıkmadığı için kaldı. Yani bilmiyorum ben mi çok doluyum ama iyice hırs yapmış durumdayım artık.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Ben yapımcıların bile bu konudakilerin üstünde durduğu kadar bırakın o gri alanı hilecilerin bile üstünde durduğunu düşünmüyorum :) Adamlara sen hile yapsan da yapmasan da para kazandırıyorsun zaten oyunu oynayarak. Diyelim ki yapımcı toplu bir temizliğe girdi ve bütün hilecileri banladı bu yapımcının bile işine gelmez bence 10 milyondan fazla olan kullanıcı sayısı bir an da 7 8 milyona düşer ki bunu istemezler aksine 20 milyon oyuncu olsun isterler. Arada numunelik banlar muhakkak olsada bazı arkadaşların zaman zaman dile getirdiği gibi hileci hesap temizliğinin ben olacağını sanmıyorum. Hatta hileyi adeta desteklercesine sınırsız soul ile oynayan hilecilerin acayip işine yarayacak bi hamle yaptılar ve eski oyuncuları alabileceğiniz bir paket yaptılar. Bu hile yapsın yapmasın herkes için güzel bir paket tabi. Ama şimdi adam ban yerse hemen yeni bir hesap açıp sınırsız olan soulleri ile istediği takımları 5 10 dakika içinde kurabilir eskiden ban yeseydi bu karakterleri tamamen kaybetmiş oluyordu. Bu paket herkes için güzel olsa da kimler için daha güzel olduğu çok net bana göre :)

    Herkes istediği gibi oynasın benim için hiç problem yok, yapımcı içinde pek bir problem yok gibi görünüyor bence. Ama siyah alandaki arkadaşlar dark magic kullanarak kurduğu takımları nispet yapar gibi burada paylaşmasalar iyi olur tabi :)




  • Alliance Pack için gri paralar toplanmaktan gına geldi. Hiç yoktan bitirenler için bir kaç kule daha koyaydınız da anlamı olaydı. Ayrıca şu 5 maç kazan, 7 maç kazan ve 12 maç kazan şeklinde görevlerde Faction Wars'ta çalışmaması saçmalık.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Açıkçası eğer hergün 18 soul verilecekse ben razıyım alliance pack açmaya kaldı ki verilen görevlerle çok daha kolay 30k altın toplanıyor ve hemen card pack açıyorum bugün de gold nimble reptile çıktı ve 3 fuseli oldu outworld takımım için kullanışlı bir karakter rahatsız olduğum tek görev sabah akşam girilmesi bazen iş yoğunluğu nedeniyle giremiyorum ve bu durumda 6 soul kaybım oluyor ama yine de güncellemeden memnunum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu cage bossunu nasıl gecicez acil taktik verirmisiniz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu sabah yaptıgım maclardan bu resimler yapay zeka öyle takımlar
    Çıkardı ki karşıma adeta yenilmem icin ugrasti diyebiliriz
    Güç bela yendim hepsini de anlamadığım daha challenge i bile
    Gelmeyen shinnoku Nasıl alıp da full fuse haline getirmişler
    Nasıl bir hile kullanmışlarsa artık

    Bu günlük ödüller de söyle bir sacmalik olmuş 3 u anlarım da
    7 maç ve 12 maç battle mode oynamak nedir ya onun yerine
    Faction Wars olsa daha iyiymiş bi de support kartları önceden
    Baya bir karakteri fullemistim bir iki karakter kalmıştı su an
    Onunla idare ediyorum ama onu alma saçmalığına itmesi de
    Olmamış.


    Bu mesaja eklenen görseller:





  • fatihserdar F kullanıcısına yanıt
    Bu kadar altını nasıl yaptınız hocam?
  • 3qrace 3 kullanıcısına yanıt
    Elindeki yüksek güçlü oyuncuları yaz yardımcı olmaya çalışırım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eylulun sonundan beri bu oyunu oynuyorum.İlk başlarda
    Silver karakterlerden en gucluleri üzerinde coin harcadım.
    Daha sonra uzun bir sure coin harcamadım.Challenge falan
    Derken baya bi coin birikti.2.500.000 coin psikolojik bir sınır
    Oldu artık bende 3 milyonu geçtiğim anda başlıyorum card
    Pack açmaya sonra o sınırda duruyorum nedense sonra
    Biriktirip tekrar acıyorum.Pcde de MKX yüklü pc de pek
    Oynama imkanım yok denecek az bu aralar ama Console to
    Mobile de istenen karakter gorevlerini yerine getirip Farmer
    Jax,Klassic Kıtana ve İnjustice Scorpion gibi karakterler acildi
    İlk kurduğum takım olan Silver Kenshi,Silver Scorpion ve
    Silver Jax i baya kullandım hala daha kullanıyorum cok guzel
    Bir takım oldu Su an elimde oynayabileceğim 2-3 tane cok güçlü diyebileceğim Takimim ve 10-12 kusur de hard modu
    Rahat kazanacak düzeyde Takimim var ama Cage ailesi ve
    Kenshi takımı hala favorilerim.Karakter olarak da bu UHJC
    baya hoşuma gitti ve tabii ki Dark Raiden.Su an Raiden 6.
    Seviyede bilerek tamamlamıyorum bu Challenge Packten
    Çıkma ihtimaline karsi.Gercek hayatta sergileyemesemde
    Oyunda cimri bir tutum sergiliyorum galiba

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • fatihserdar F kullanıcısına yanıt
    Sendeki de ne sabırmış 👏👏 ben en fazla 150 200 bine kadar dişimi sıkabiliyorum sonra aç kurdun sürüye dalması gibi card pack açıyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar cage boss 178k savunma gücünde nasil gecebilirim yardimci olur musunuz
    Bu mesaja eklenen görseller:


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • serkan_my S kullanıcısına yanıt
    Elindeki kartlarla olmaz canı ve sp2 si yüksek bir vuruşla en az 30k can götüren karakterler varsa işin daha kolay olur sadece resimdekiler varsa takımdan scorpion çıkar silver kenshi possesed kenshi ve demolition sonya blade ile iyi savunma ve iyi ekipmanlarla kazanma ihtimalin olur

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bu Shinnok karekterinin bende de rare itemi var ama kendisi nerde halen bilinmeyen bi konu bilgisi olan varsa paylaşabilir mi?
    Bu mesaja eklenen görseller:


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nedimm1235 N kullanıcısına yanıt
    Bone Shaper Shinnok, oyuna son güncellemeyle eklenen 3 challenge karakterinden bir tanesidir. Önümüzdeki dönemde challenge mod ve early access paketiyle kullanıma sunulacaktır.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Devridünya -- 25 Şubat 2016; 7:36:27 >
  • Change Faction'da 5 tane kısım var black dragon, lin kuei gibi bunlar ne oluyor? onlardan birini seçip choose bastığımda ''Changing factions will cause you to lose all War Points accumulated this week'' yazıyor bu ne demek acaba birde warlock quan chi karakterini alamıyorum kombat pack exclusive yazıyor ne demek teşekkür ederim oyunda yeniyim lvl 46 dayım tavsiyeleriniz varmıdır gümüş kenshi sona kadar yükselttim daha yükselmiyor gümüş mü kasaymı yoksa soul para ile alınan adamları mı arkadaşlar



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adasbjk -- 25 Şubat 2016; 0:28:54 >
  • adasbjk A kullanıcısına yanıt
    Onlar 'Faction Wars' için seçilen grubu temsil ediyor, yani bi' nevi simge. Dolayısıyla Faction Wars grupları da MKX Mobile için sembolik bi' anlam ifade ediyor. Keza aldığınız uyarının da manası şudur:
    "Faction değiştirme, bu hafta birikmiş olan tüm savaş puanlarını kaybetmenize sebep olacaktır."

    Warlock Quan Chi karakteri ise Kombat ve Netherrealm paketlerine özgüdür. Yani mağazadan satın alamaz, sadece paketler aracılığıyla elde edebilirsiniz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Devridünya

    Onlar 'Faction Wars' için seçilen grubu temsil ediyor, yani bi' nevi simge. Dolayısıyla Faction Wars grupları da MKX Mobile için sembolik bi' anlam ifade ediyor. Keza aldığınız uyarının da manası şudur:
    "Faction değiştirme, bu hafta birikmiş olan tüm savaş puanlarını kaybetmenize sebep olacaktır."

    Warlock Quan Chi karakteri ise Kombat ve Netherrealm paketlerine özgüdür. Yani mağazadan satın alamaz, sadece paketler aracılığıyla elde edebilirsiniz.

    teşekkür ederim kardeşim
  • 
Sayfa: önceki 100101102103104
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.