Şimdi Ara

Mortal Kombat filmi gişede rekor kırdı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
0
Favori
1.924
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Başarılı olmasına çok sevindim çünkü daha iyi bir bütçeyle yeni Mortal Kombat filmleri çekilmesine kapı açar.
    Harika denecek bir film değildi hatta ilk 10 dakikasıyla son 10 dakika çok iyi, bunların arasını kötü doldurmuş bir film.

    Filmin en büyük sıkıntısı hikayesini neredeyse hiç derinleştirmemesi. Turnuvalar niye yapılıyor, kazanınca ne oluyor, kaybedince ne oluyor bunlar çok havada kalmış. O sözde eğitim verilen bölümler çıkarılıp yerine hikayenin derinleştirilmesi ve birkaç yerde yer alan güzel dövüş sahneleri koyulsaydı kat kat iyi olurdu. Bir Mortal Kombat Snyder Cut yapılsa dadından yinmez 😀

    Genel olarak beğendim, inşallah devamı gelir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muratkaya -- 28 Nisan 2021; 13:24:46 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • p1azma P kullanıcısına yanıt
    Hangi sıradan? Arka sıradan mı? Mesela buna benzer 3 tane film say da izleyelim.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • elLbufFer kullanıcısına yanıt
    O kadar da kötü değil. Beklentilerini düşük tutarak çerezlik niyetine izleyebilirsin.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ortadaki emeğe bakarsan porno sektörüne bak, nelerini veriyo insanlar, böyle değerlendirme mi olur?

    Rezalet ve uyumsuz müzikler, berbat kostümler, kötü oyuncular, çok kötü karakter seçimleri ve çok kötü ve sığ senaryo.Bir Mortal Kombat fan'ı olarak izlediğim en kötü Mortal Kombat filmi olmasının ötesinde genel olarak da çok kötü bir film.Bir de yapımcılar "en iyi dövüş sahnelerine sahip film olcak" demişlerdi.Yersen tabi.3. sınıf TV aksiyon filmlerinde bile daha iyi dövüş sahneleri var.

  • bodyman700 B kullanıcısına yanıt
    Muhteşem mi? Koreografileri şu filmden çok çok kötüydü. Bir kere o hareketleri bile çok yapmacık ve bayağıydı. Bu filmdeki koreografiler çok daha iyiydi. Önceki filmin bütün sahnelerini toplasan Sub-Zero ile Scorpion’un sahnelerindeki kalitenin yarısı etmez. Ha kurgu olarak daha iyi denebilir onu anlarım ama dövüş sahneleri kesinlikle bu film ile mukayese edilemez.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mr. Jingles kullanıcısına yanıt
    Valla dostum 95i bir daha aç izle derim. Sen böyle dedikten sonra ben tek bir sahneyi izledim yetti zaten sahne ismi "liu kang vs reptile" gerçi sub zero vs liu kang de izlenebilir. Birde yeni filmin asla erişemeyeceği bir nokta var müzikler ve sesler. Utah saints muhteşem bir iş çıkarmıştı zamanında.

    Neyse mesele zaten zevkler renkler meselesi. Ama sen tut liu kang için balerin gibi kpop şarkıcısı gibi tip koy. Valla akla zarar hatırladıkça gülesim geliyor bu nasıl bir bu nasıl dövüşçü diye :)

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Film fena değildi. Ama şunu kabul etmeliyim ki subzero ve scorpion arasındaki olay kurgusu gerçekten iyiydi. Bu arada bu adamların nasıl özel güçleri oluyor sorusuna da bu filmde güzel bir cevap vermişler. Kaç yıl sonra anladım ki bu insanlarda bu özel güç nasıl oluyor diye.

  • Arkadaşlar nerden izliyorsunuz özelden atında bizde izleyelim :)

  • Ya ayar oluyorum şu hype delisi tüketim makinesi kafalara. Hemen b.k at hemen karala. Düşük beklentilerle biraz da hikaye kurgusuna dikkat ederek izlerseniz gayet yeterli ve başarılı bir flm. Başarılı yanları; görselliği, efektleri, karakterlerin bir kısmı (Sub Zero, Scorpion, Kung Lao, Kano, Sonya, Kabal ) 90 ları yaşayanlara o günleri tekrar hatırlatması. Başarısız yanları; hikaye derinlikleri, senaryo, dövüş sahnelerinin kesikli çekilmesi (Bir John Wick serisi kesintisiz ve akıcı aksiyon kalitesi malesef yok, John Wick yönetmeni bir mortal kombat çekse aman Allahım diyebilirdim), bazı karakterler (Lui Kang ne öyle lise 1 li ergen gibi Allah cezanızı vermesin, Raiden çin pazarında yarasa satan dayılar gibi, Goro yo CGI görmek memnun etmedi, ve tabi sinema tarihinin en gereksiz karakteri -karakter demek karakterlere hakaret- Cole. Bir turnuva havası olmaması da hayal kırıklığı yaratmadı değil. Gözlerin aradığı karakterler yok. Tamam anladık ikinci film bomba olacak havası yaratılmaya çalışılmış da birinci beğenilmezse ikinciyi çekemeden elinizde patlar, inş öyle olmaz. 7/10 devamı merakla beklenir.





  • Aksiyon ve aksiyon sahnelerinin gerçekçiliği ve bütünlüğü olarak film harikaydı. Fakat hikaye ve bütünlüğü beni hiç icine cekemedi. Sadece aksiyon sahneleri odakli bir film izlemiş gibi hissettim. Keyif aldim yinede izlemeye değer...

  • bazı karakterler çok zayıftı .

    scorpionun torunun torunu da çok zayıf bir karakter ama beni asıl şaşırtan liu kang hem aktör hem de dövüş olarak beklentimin altında idi.

    raiden için de aktör seçimi tabii eski filmlere göre biraz farklı gelse de oyunculuk açısından fena değildi.

    kano harikaydı , jax da olmuş ama bu arkana güç olayını bence daha farklı işleyebilirlerdi.örneğin astral seyahatte herkes kendi gücü keşfemek için diğer dünyaya gidip orda hayatta kalmaya çalışıp dönebilenler gücü alsalardı daha derin bir kurgu olurdu diye düşünüyorum.

    film tamamen turnuva içerecek olan 2.filme bir taban yaratmak için hazırlanmış.açıkçası baştaki scorpion subzero öyküsü olmasa çok zayıf kalacakmış senaryo.

    ayrıca orda bihanın çince konuşması dikkatinizi çektiyse bunun sebebini ikinci filmde açıklayacaklar diye düşünüyorum.oyun ve eski filmleri takip edenler bilirler.Aslında burdaki aldatmacanın ne kadar büyük bir drama yol açtığını görmek beni üzmüştü , iki klan arasındaki mücadelenin dostluğa dönüşmek üzereyken sırf turnuvalar için yok edilmesi ..umarım ikinci filmde bunu işlerler.

    sahne efektler ve bütçe olarak olmasa da açıkçası youtube'ta bulabileceğiniz 9 bölümlük legacy serisi bu filmden daha başarılı bence.





  • Film beklentilerin çok altında kaldı.Oyunlardaki story mode çok daha eğlenceli.

  • scorpion olmuşta. lord raiden'ı sokaktan çevirip oynatmışlar gibi.

  • Zamanında Raiden rolüne C. Lambert çok güzel gitmişti. Şimdi de Van Damme oynasaydı ne güzel olurdu. Zaten Raiden filmde çok aktif de değildi

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mortal Kombat 9 oyununun sinematik videolarını seyredin. Gerçek MK'yı görün.

  • Film çöp

    Sadece subzero adam akıllı olmuş

  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.