Şimdi Ara

MORTAL KOMBAT 9 VE MK ARCADE COLLECTION (63. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7.485
Cevap
4
Favori
289.734
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6162636465
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: zack06

quote:

Orijinalden alıntı: DragMeToHell

Sadece mileenaya alısamadım suan scorpionla herkeze kafa tutuyorum full sürüm cıkınca kapısalım psnmi ekleyiniz

aslına bakarsan en hızlı ve seri millena onada alışmak lzım tabiki

Hazır mileena demişken, bu hareketleri arka arka yedirin adama

geri - ileri + üçgen ( boynuna atlama )

sonra ileri - geri + üçgen ( sırta hançer )

son olarak tekrar geri - ileri + üçgen ( süpriz )

Tekrar hatırlatalım, görmeyenler için güzel bir detay.

• quote:

Orijinalden alıntı: zack06

quote:

Orijinalden alıntı: DragMeToHell

Sadece mileenaya alısamadım suan scorpionla herkeze kafa tutuyorum full sürüm cıkınca kapısalım psnmi ekleyiniz

aslına bakarsan en hızlı ve seri millena onada alışmak lzım tabiki

Alıntıları Göster
    Evet Milena aşırı hızlı ,kombolarını yapmak için baya vakit harcamak gerekecek... Jonny nin hareketleri çok iyi olmuş,eskiden mk da en sevmediğim karakterdi,hep mk ye yakışmadığından yakınırdım bu sefer favori karakterim oldu diyebilirim :) tuş kombinasyonu çok iyi yapmışlar...adam su gibi akıyor maşallah :) :) Birde canım sub zero yu daha iyi yapsalardı ,en sevdiğim karakterdi mk da...

• quote:

Orijinalden alıntı: uranus666

Evet Milena aşırı hızlı ,kombolarını yapmak için baya vakit harcamak gerekecek... Jonny nin hareketleri çok iyi olmuş,eskiden mk da en sevmediğim karakterdi,hep mk ye yakışmadığından yakınırdım bu sefer favori karakterim oldu diyebilirim :) tuş kombinasyonu çok iyi yapmışlar...adam su gibi akıyor maşallah :) :) Birde canım sub zero yu daha iyi yapsalardı ,en sevdiğim karakterdi mk da...

Alıntıları Göster

• Sub zero nun neresi kötü?
    zaten scorpion kadar seri olsaydı yenemeyeceği eleman kalmazdı... diğerlerinden biraz daha hantal olması çok normal
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pençe_

Sub zero nun neresi kötü?
    zaten scorpion kadar seri olsaydı yenemeyeceği eleman kalmazdı... diğerlerinden biraz daha hantal olması çok normal
    Bugün 3-4 saate yakın arkadaşım ile kapışma imkanı buldum.Oyunu 2 kişi karşılıklı oynarken oyunun biraz yavas kaldığını düşünüyorum.Ama kesinlikle UMK'den sonra köklerine dönüş sinyalleri veren güzel bir oyun!!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: düş_man

Bugün 3-4 saate yakın arkadaşım ile kapışma imkanı buldum.Oyunu 2 kişi karşılıklı oynarken oyunun biraz yavas kaldığını düşünüyorum.Ama kesinlikle UMK'den sonra köklerine dönüş sinyalleri veren güzel bir oyun!!!

Alıntıları Göster
    Johnny Cage oww yeah diyor,Scorpion come here diyor hep,hiç olmamış oyun hep aynı laflar...

Yav mknın tarihini bilmeyen ilk 3 özellikle 2. ve 3. oyunu oynamayan çocuklar yorum yapmasın şu oyun hakkında

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efflake -- 17 Mart 2011; 4:22:53 >

• quote:

Orijinalden alıntı: efflake

Johnny Cage oww yeah diyor,Scorpion come here diyor hep,hiç olmamış oyun hep aynı laflar...

Yav mknın tarihini bilmeyen ilk 3 özellikle 2. ve 3. oyunu oynamayan çocuklar yorum yapmasın şu oyun hakkında

Alıntıları Göster
    Tek round oynadım Scorpio ile eh işte diyorum. 1996 yılında UMK başında sıra beklerken her karakter ayrı bir vahşi duruş vardı umarım bu oyunda bu özelliği kaybetmemiştir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: myresistance

Tek round oynadım Scorpio ile eh işte diyorum. 1996 yılında UMK başında sıra beklerken her karakter ayrı bir vahşi duruş vardı umarım bu oyunda bu özelliği kaybetmemiştir.

Alıntıları Göster
    Yavaş derken neyi baz alıyorsunuz? Bana yavaş gelmedi de ondan soruyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Urthas

Yavaş derken neyi baz alıyorsunuz? Bana yavaş gelmedi de ondan soruyorum.

Alıntıları Göster
    noob saibotun fatalitysi

• quote:

Orijinalden alıntı: mg3

noob saibotun fatalitysi

Alıntıları Göster
    Yahu bizim smoke niye ninja olmuş yaa, robot daha iyiydi.

• quote:

Orijinalden alıntı: msw

Alıntıları Göster
    MK fanı değilim önceki oyunlarını da cok az oynadım ya da oynamadım diyebilirim ama oyunu beğendim, guzel is cıkartmıslar
  • quote:

Orijinalden alıntı: desdinova

MK fanı değilim önceki oyunlarını da cok az oynadım ya da oynamadım diyebilirim ama oyunu beğendim, guzel is cıkartmıslar

Alıntıları Göster

Şu ana kadarki tüm Fatality'ler. Ermac, Sonya, Noob Saibot ve Liu Kang'in yeni bitirişleri de dahil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evo_4 -- 17 Mart 2011; 10:21:52 >

• quote:

Orijinalden alıntı: evo_4

Şu ana kadarki tüm Fatality'ler. Ermac, Sonya, Noob Saibot ve Liu Kang'in yeni bitirişleri de dahil.

Alıntıları Göster
    Vayy ermac varmış harika

• quote:

Orijinalden alıntı: msw

Alıntıları Göster
    O zaten Human Smoke olması lazım yada iki karakteri birleştirmiş olabilirler. Oyun hiç fena değil gerçekten MK1'den biraz daha hızlı yapmışlar hız olarak normal geldi banada. Daha iyisi çıkana kadar bununla idare ederiz yani.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LifeisJustaGame

O zaten Human Smoke olması lazım yada iki karakteri birleştirmiş olabilirler. Oyun hiç fena değil gerçekten MK1'den biraz daha hızlı yapmışlar hız olarak normal geldi banada. Daha iyisi çıkana kadar bununla idare ederiz yani.

Alıntıları Göster
    kratos olacak diyorlardı göremedim, gizlmi yoksa çıkartıldı mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ornitolog

Alıntıları Göster
     MORTAL KOMBAT 9 VE MK ARCADE COLLECTION MORTAL KOMBAT 9 VE MK ARCADE COLLECTION MORTAL KOMBAT 9 VE MK ARCADE COLLECTION

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NECO ksk -- 17 Mart 2011; 19:19:03 >

• quote:

Alıntıları Göster
    oyun gayet güzel, mortal kombat 1 in güncel versiyonu olmuş. oyunun hızı gayet iyi.
    evet köşelerde büyük boşluk var düzeltilir güncelleme ile. ve unutmayın bu oyun demo :)
    sesler çok güzel keza 5.1 ses sistemi kullanıyorum şahane, şahane, şahane :)

grafikler gayet güzel, fizik hareketleri güzel, oyun sesleri güzel, combolarda yeterli yetersiz tartışması bırakın.
    yeni kombolar bulmaya bakın :)
    mortal kombat 1 i atari salonlarıda oynamış biri olarak şunu söyliyim mortal kombat 1 de combo yoktu. oyuncular kendileri combo yapardı
    kendilerini geliştirerek!

bir mortal kombat sever olarak söyleyebileceğim şey şu keyfini çıkarın full sürümü size kendinizi unutturacaktır :)

• quote:

tahminim şu yönde kratos gizli bölüm de dövüşeceğimiz karakter olabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Akşahin

quote:

tahminim şu yönde kratos gizli bölüm de dövüşeceğimiz karakter olabilir

Alıntıları Göster
    Ben oyunu acaip beğendim. Goro ile döövüşmek üzereyken demonun bitmesine uyuz oldum ama güzel taktik. Oyun çıkar çıkmaz alınmalı

• quote:

Orijinalden alıntı: 2eu5

Ben oyunu acaip beğendim. Goro ile döövüşmek üzereyken demonun bitmesine uyuz oldum ama güzel taktik. Oyun çıkar çıkmaz alınmalı

Alıntıları Göster
    kratos u bişey biriktirip çıkarıoz (puan yada altın) oyunu bitirince en sonundaki videoda gösteriyo
    o değilde 2. fataltyler nasıl yapılıo yaw uzaktamı olmak gerek ?

• 
Sayfa: önceki 6162636465
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.