Şimdi Ara

mortal kombat 9'mu super street fighter 4'mü (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
130
Cevap
0
Favori
4.929
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bırakın ozaman şu mk'de herkes kung lao lafını
  • kim nerde kung lao dedi ki? Ben mi bisey kacirdim?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: meo_tr

    şu anda evo11 in ilk günü. mk9 ve sf4ae aynı anda iki farklı kanaldan yayınlanıyor. hangisinin izleyicisi diğerinin 3 katı acaba


    Hangisinin?
  • Tabiki sf
  • Valla orda bulunana seyirci kalabalığını diyorsanız SF izleyicileri arasında çekik gözlü insanlar karınca gibi. Normal düz gözlü Avrupadan adam göremedim. Ne kadar çinlisi,korelisi,japonu doluşmuş oraya. MK Turnuvalarında her türlü insan görüyor insan. =)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: asus1981

    olay da iki seçenek var ve bu iki seçeneğinde hastası çok olunca böyle tartışmalar çıkıyor.bir atari salonu sahibinin tek ağlayacağı şey bu iki oyundan birisinin olmayışıdır.tabii eskilerden bahsediyorum.fakat zevkler ve renkler tartışılmaz.street fighter bence biraz daha similasyondan uzak bir oyun.similasyonu çok tuşa atama yapmak ya da taktik geliştirmek olarak adlandırmayalım bence.mesela fifa pes olayı? hangisi daha zordur sizce? peste 5-6 gol atan adam fifa da 2-3 ü zor atar.fifa daha similasyondur.bence mortal kombat tam bir dövüş similasyonudur.street fighter ise daha çok vur kır kombola tarzındadır .tabii benim fikrim bunlar.yazılarda ki imla hataları yüzünden türk dil kurumundan özür diliyorum.

    pes ve fifa örneği çok saçma olmuş, neden? pes te fifa da tarz aynı 'günümüz futbolu' parmaklara taşımak yani gerçekte olan bir şeyi yapmak zira iki oyunda da aynı takımlar aynı futbolcular var. fulbol oyunlarında, oyunun gerçeği yansıtması oyunun ne kadar iyi olduğunu gösterir.

    sf serisi ile mk serisi birbirinden farklı. sf (biri güzel açıklamış) anime kökenli bir oluşum mk deki olayları beklemek çok yanlış olay uzak doğu kültüründen geliyor tamamen doğal olarak kan göremiyoruz karakterlerin yapısı belli, mk ise tamamen farklı bir dünya sf de amaç sanki biraz dövmek gibiyken mk de amaç adamı direk öldürmek. öldürmekten de öte hatta (zaten isminlerinden bile belli).

    bir de arkadaşın tezini çürütmek istiyorum; fifa 99 dan 2006 ya kdr fifa, sonra pese geçiş pes 6 dan 12 ye kdr pes oynayan biriyim. tabi arada fifa serilerinide takip ettik. senin dediğin; ''''mesela fifa pes olayı? hangisi daha zordur sizce? peste 5-6 gol atan adam fifa da 2-3 ü zor atar'''''' lafını kabul etmiyorum... çünkü (herkes kendince iddialıdır orası ayrı ama) pes 6 dan beri kesintisz pes oynayan bir arkadaş grubu olarak pes 12 de gol atmak için çırpınıyoruz oyundan soğuduk o derece bir maçta 3 gol atan olmadı daha!!!111... ama en son 2 sene önce fifa oynıyan ben ...kendini kral fifacı sıfatına koyan birini (insan kendini över ama bide gerçekten bilmek var) ilk maçımda 7-2 yeniyorsam ve gün boyu beraberlik bile vermiyorsam o oyuna simulasyon demem... peste gol atmak için 30 tane pas yaparsın, fifa 3 pas bir çalım golunu atarsın.

    zira sf ve mk serileri böyle değil... futbolda iki rakip oyunda da futbolcular takımlar (bir nevi karakterler) aynıdır. hangisi gerçekçiyse o iyidir. ama sf ve mk arasında kan seven fatalty seven ne biliyim anime görüntüsü sevmeyen mk yi oynar. diğer taraftan anime seven, olayın hikayesel zevkine bakarak oyunu seçen birisi sf yi sever veya mk yi sever olay fantastik tamamen... bu yüzden dövüş oyunları tamamen tarz meselesi... ben iki oyunuda severim. ve bir oyunu kötüleyeceksem kendi serisine yakışır bir oyun olup olmadıgına bakarım.

    ama kişisel bir yorum mu istiyorsunz hayatımda hiç fatality yapamayan biri olarak mk nin çok daha güzl bir oyun söyleyebilirim. zira pc de oynadıgım için sega'da kaldı mk benim için.

    ssf4 ün haraketleri çok zor diyen arkadaşlara şunu söyluyorm klavyede akuma nın, evil ryu nun süper combosundan hakanın 1. ultrasına kadar hepsini yapabiliyorum... joistik(analog) ile olay çocuk oyuncağı ztn. birde ssf4 te biraz dengesizlik var bunu kabul etmemek taraflı konuşmak olur, ama her karakterin bir antisi vardır... yenilmez karater yoktur... mk de bu daha dengeli olduğu gerçek. kıyaslanıcaksa bir tek bu denge meselesi kıyaslanmalı ztn. ondada mk daha iyi.




  • Bunun cevabını oyuncular gayet güzel veriyor zaten online'da şu an SSF4'den gerisi hikaye,övdüğünüz mk nerelerde kim oynuyor
  • Bence Naruto Ultimate Ninja Strom Al.(Eğer Anime Takibin arsa) Yoksa Mortal kombat al.Çünkü Setreet Fighter Bende vardı(AE) Oyunu 3 ay oynadım aralıksız hergun yinede o Ultra Komboları yapamıyordum oyunu oynamak istiyorsan Gm-amepad in yedeğini almalısın çünkü adeta parçalaman gerkiyor o ultra kombolarda.
  • Bana 3. kez arcade stick aldıran oyun.

    SSFIV öyle bir oyun ki yenilsen bile zevk alıyorsun arkadaş. Çok heyecanlı maçlar geçiyor online'da.
  • Dostum eğer özgür bir alanda düşmanına istediğin yönden ve istediğin taktiği kullanarak dalmak istiyorsan NUNS2 Dİyorum.Eğer İkiboyutly bir evrende 5 metrelik bir alanda sürekli bi ileri bir geri yapıp düşmanına benzer kombolar ile dalmak onu etkisizkılmak köşeye sıkıştırmak ve Oynadıkça Profesyonelleşeceğin bir opyun istiyorsan SSF4AE derim.Ancak Uzun bir süre oynarsan garçekten bu oyunda bişeyler yapabilirsin benimgibi 2 ay oynayıp her online girdiğinde azına ultra kombo yerim diyorsan mortal kombat al.
  • bence mk9
  • tabiki de Mortal Kombat 9 KRATOS var!!!!(god of war'dan)
  • xbox da yok yanlız kratos
  • Xbox değilde PS'de olduğunu biliyorum....
  • Mortal Kombat'ı bilemem ama, SSF4 AE, gerçekten üstüne efor sarfetmen, saatlerini belkide günlerini training mode'da geçirmen gereken bir oyun. Arkadaş Latif'in videosunu paylaşmış, yeni başlayan adama gösterilcek video değil o:)

    Tekme atmak istediğinde aynı tuşa 10 defa basarak oynayamazsın street fighter. Yeni başlayan birisi için karmaşık bir mekaniği var. eğer street fighter karar kılırsan arcade stick, en miminumundan fightpad alsan iyi edersin.

    ha bunca zorluğuna rağmen deli sarmıştı beni. Bide Cammy faktörü var.
  • Tabi ki Mortal Kombat.
    SF4'ün neresi güzel çözebilmiş değilim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: PlayerX

    Tabi ki Mortal Kombat.
    SF4'ün neresi güzel çözebilmiş değilim.

    Sf4'ü çözemediğin için mk iyi zaten...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KAKÁ -- 29 Kasım 2011; 22:45:16 >
  • kingocd kullanıcısına yanıt
    sf ın ustune dovus oyunumu var heleki bide ssf4 yaaani gelmiş gecmiş en iyi dovus oyunu bunu butun dunya bılıyor mk9 da dovus var ama heycan yok agaa heyecan yok ultra heyecanı yok aniden araya giren hareketler yok mk9 hep bi beklemece halinde gecıyo pıfff..;)
  • dövüş mekanikleri Street Fighter'da iyi olabilir ve multiplayer'ı akıcı olduğu için online olarak daha fazla tercih ediliyor olabilir; ama Mortal Kombat yılda bir çıkan bir şey değil.
    Özellikle MK9 bence Ultimate Mortal Kombat 3'ten beri çıkmış en iyi Mortal Kombat'tir. Özellikle benim gibi eski toprakların kaçırmaması gerekir.

    Street Fighter güzel olsa bile bildiğin bir şey.
  • moonwalk747 M kullanıcısına yanıt
    1.5 senelik konuyu niye hortlatıyonuz? nası buldunuz?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kingocd -- 3 Temmuz 2013; 0:16:57 >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.