Şimdi Ara

Mortal Kombat 11 [PS4 ANA KONU] (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.428
Cevap
22
Favori
111.553
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Dark-Samurai

    +1
    MK9 Skarletmiş o tanıyamadım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Grafikler on numara ama oynanış vuruş hissi maalesef injustice mortal kombat edition olmuş, mk x kesinlikle daha güzeldl oynanisi neyse betayi bekleyelim oyun yine de guzel.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bütün tanıtımı izledim oyun gerçekten güzel olmuş. Özelleştirmeler olsun karekter tasarımları olsun çeşitli vuruş mekanikleri olsun ve özellikle grafikler mekan tasarımlarını çok beğendim. Baraka'nın olması beni mutlu etti özlemiştik reis i :)

    Ön sipariş bonusu Shao Khan dahil olmak üzere başlangıçta 26 karakter ve 17 sahne.
    - Şu ana kadar doğrulanan karakterler Scorpion, Sub Zero, Baraka, Shao Kahn, Sonya, Scarlett, Raiden ve Geras olurken Kabal'ın da sinyali verildi.
    - Sonya eski UFC şampiyonu Ronda Rousey tarafından seslendirildi.
    - Kişiselleştirme seçenekleri teçhizatlar, kozmetikler, yetenekler ve yapay zeka hareket tarzı. Bu seçenekler hem oynanış tarzında hem de görüntüde farklılıklar sunuyor ve her bir karakterin farklı varyasyonları bulunuyor.
    - Fatal Blow rakibinizin sağlık seviyesinin çok düşük olduğu zamanlarda erişebileceğiniz yeni bir saldırı tipi. %15'ten düşükse erişilebilir gibi görünüyor.
    - Klaslar teçhizat sistemi ile özelleştirilebilir ve adlandırabilir.
    - Mortal Kombat 10'dan çevre silahları dahil olmak üzere çevre etkileşimleri geri dönüyor ve silahlar da yeni bir şekilde geri dönüyor.
    - Her zaman olduğu gibi karakter başına birden fazla fatality.
    - Şu ana kadarki en kanlı en vahşi Mortal Kombat oyunu.
    - Ön sipariş betası 28 Mart'ta başlayacak.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackTower_35 -- 18 Ocak 2019; 7:45:44 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dün tanıtımı bende baştan sona izledim öncelikle ed boon un olduğu ya da sunucuların olduğu kısımlar heyecan verici değildi hatta ilk kısmında kapattım araya girdiğinde arkadaşla da konuştuk ben bu oyunu almam dedim sebepleri ise :

    1- Karakter seçim ekranı MK9 dan halliceydi hiç beğenmedim
    2- Karakter sayısı az 26 karakter yeterli değil ki bunların %80 ini biliyoruz
    3- Dövüş sırasında o kadar çok ara video vardı ki tiksindim oyundan adama bir tekme atıyor yakın çekim yapıyor falan bi yumruk atıyor yine yakın çekim yapıyor ulan video mu izlicez oyun mu oynucaz dedim bi yerde orada acayip soğudum oyundan.
    4- Dövüş ekranı inanılmaz dandik göründü gözüme ve gereksiz dolu göründü L şeklinde olan savunma ve saldırı barları üstte can çubuğu herşey sarı ekranı her yerden kaplıyorlar sanki çerçeve gibi bunların değişmesi lazım hoş durmuyor.
    5- Skarlet karakterinin yüzü hariç kalan herşeyi mükemmel artık oyunda ona maske falan takacaz napalım

    Sonra oyunu pro lar oynamaya başladı gece 1 gibi o zaman 3 ncü ve benim için en önemli olan kısım değişti ondan sonra da alırım dedim oyunu normal oynanışta o kadar araya video girmiyormuş gayet hoş olmuş. Ayrıca karakter özelleştirme olayları da çok hoş olmuş beğendim. Birde savunma barını kullanarak ya da doğru zamanda savunma tuşuna basarak atağa kalkma olayı vs de çok hoş.

    Edit: Ayrıca üstte ki KAKÂ nickli arkadaşın dediğine de katılıyorum oyun injustice e kaymaya başlamış biraz sağa sola kan süsü vermişler ama vuruşlar ya da saldırı hareketleri hiç MK tarzı durmuyor mkX daha iyiydi bu konuda



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NakeBenihime -- 18 Ocak 2019; 9:42:31 >
  • Gençler bu oyun eski atmosferine dönmedi mk2 ve umk gibi atmosferi hiç bir zaman yakalyamadı. Bence injustice a benzetmesi daha Iyi olmuş diğer türlü mkx falan ruhu olmayan bir oyun gibiydi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pc konusu ölü olduğu için buraya yazayım bende, Steam üzerinden premium edition aldım uygundu baya. umk ve mk2 den sonra en sevdiğim oyun mk9 olmuştu remake gibi yapmışlardı sanki.Ancak ondan sonraki MK X baya rezalet gelmişti oynamadım bile fazla ama bu sefer hype oldum oyun baya sağlam gözüküyor. Yalnız sub zeronun ice clone neden kaldırılmış bilemedim.
  • Yukarı zıplayarak vurup sektirme yok, aparkat aynı injustice gibi, vuruş hissi berbat hele ki her vuruşta mavi ışık gibi efekt çıkıyor ne sövdüm varya ed boona, rezalet ötesi...



    MK Xi mumla aratır oynanış, onun dışında grafik görsellik güzel ama çok renkli oyun MKnın karanlık atmosferi gitmiş yerine kan efektli çizgi film gelmiş resmen.



    MK 11: injustice edition...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mk1,mk2,mk3 ve 3d mk 4 bu oyunlarin verdigi zevkin yarisini bile vermiyor yeni mk lar mk dedinmi aparkat oyuncunun aklina gelir o cikardigi ses oyuncuyu ayri bir havaya sokardi mk3deki o kombolar harikaydi simdikine bakiyorsun aparkat ne aparkata benziyor kombolar absurt karakter yerden top gibi ziplar vs jon tobias seriden ayrildiktan sonra mk da ozunden ayrildi baska yone kaydi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mg3 -- 18 Ocak 2019; 15:12:38 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kung Lao ve Liu Kang, Shaoilin Monks'da ki tiplerini animsatti. Dovus ekraninda barlar cok kötü görünüyor, çok bogmus ekrani ve sarı hiç gitmemiş. Karakter sayisi az en az 3-4 tanesi yeni karakterlere ait olacak klasik karakter yine çok az kalacak. MK'nin herşeyi Tobiasmış adam gitiginden beri ne senaryo ne de karakter ve kombolar oturmuyor. Yazacak çok şey var ama kalsin, yine de beklemedeyiz.
  • Fatal Blow, Fatality'nin ikizi olmuş.
  • Çok fazla beklentim vardı. Oyunu resmen yavaşlatıp zonelamaya yönelik yapmışlar. Online maçlarda artık sırayla projectile atarız birbirimize. Koşma mekanikleri yok. Akıcılık yok. Maalesef çok fazla ara sahne giriyor dövüşün içine. Karakter sayısı 25 nedir DLC ile satacağız diye gene cılkını çıkarmışlar. Klassik combatantlar baya az olacak. Tek sevindirici nokta fan base bir roster olacak dendi. Bunu zaten skarlet, baraka ve kabalda gördük. Fujin, Noob saibot, Jade kesin gelecektir. Bunun dışında oynanışa umarım alışabiliriz. Betaya katılmak istiyorum fakat kutulu oyun dijitalden çok daha cuzu olacağı için şu anda beklemedeyim.
  • oynanışı mkx e göre basileştirmişler galiba mkx teki gibi 23 24hit combo lar olmayacak gibi görünüyor
  • yarın ön sipariş vericem raiden çok havalı durmuyor mu
  • Bende canlı izledim ve ayni injustice olmuş dedim. Kesinlikle bir mk x degil , oyun yavaş ve kombo sayıları az gibi. X te de köşe kombari çok abartili ve top gibi sektirmeler cok abartılı idi ama alışmıştık:) . ps4 için on sipariş verdim yinede , bekleyip göreceğiz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: NOWITZKI

    Tobias Mk 4 ten sonra ayrıldı. Her ne kadar çoğu senaryo onun fikri olsa da. Mortal kombat'ın 3d düşüş oyun döneminde Ed boon seriye sahip çıktı. Şimdi ekmeğini yiyor. Maalesef 3d döneminde çok saçma karakterler türedi. Mk4 dahil bu zamana kadar yapılan kadro benim için gerçek mortal kombatı temsil ediyor. Tek isteğim var fan favorisi olan karakterlerin tekrar eklenmesi. Benim main karakterim Noob saibot. Mk11 de inanılmaz görünecektir.
    Noob Saibot benimde favorimdir . Fujin , Reiko , Havik , Nightwolf , Kabal gibi charları özledik. Yeni vasat birsürü char geleceğine eskilerden gelsin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Guzel kombolar var arkadaslar baya arastirdim daha da kesfedilir, sonic foxlarin oynadigi zaman %90 cok cabuk oynattirdilar cozemediler daha, honeybee denen eleman cok iyi oyuncudur baraka ile 3 hit yapamadi adam.

    Oyun injustice 2.5 maalesef, char listesi cok belirleyici olacak

    cyrax,noob,smoke,kabal %100 olmali, mkxden ise erron black iyidir.

    Kabal olacak sanirim videoda kosuyordu, bar mekanli stage var orda kano varmis, story trailerda ise kitana, liu kang, kung lao ve cassie cage gorunuyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KAKÁ -- 19 Ocak 2019; 14:42:6 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Uncle Trevor

    Noob Saibot benimde favorimdir . Fujin , Reiko , Havik , Nightwolf , Kabal gibi charları özledik. Yeni vasat birsürü char geleceğine eskilerden gelsin.

    Alıntıları Göster
    Gercek old school mkcı havik,reiko,fujin denen çöpleri saymaz galiba mkya armageddon ile basladınız.



    Nightwolf,Kabal'da hem fikiriz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: KAKÁ

    Gercek old school mkcı havik,reiko,fujin denen çöpleri saymaz galiba mkya armageddon ile basladınız.



    Nightwolf,Kabal'da hem fikiriz.

    Alıntıları Göster
    Hocam yaşını bilmiyorum ama Fujin rekio dediğin karakterler mk4 karakterleridir. Havik neden bu kadar isteniyor anlamış değilim fakat diğer iki karakter olsa oynarım. Klasik combatant sayılan karakter umk3'e kadar olan karakterlerdir. Fakat Quanchi olsun Fujin olsun 4. oyundakileride ben dahil ediyorum. Onun dışında kalan karakterler ilgimi pek çekmiyor açıkcası. Bu arada Mk1 den beri oynarım her oyunu elime geçirmemiş olsamda en azından ateri salonlarında oynuyorduk.
  • NOWITZKI kullanıcısına yanıt
    Mk4 oldugunu biliyorum zaten

    Ne bileyim shan tsung, noob saibot, kabal, cyrax, smoke, ermac, reptile, jade, mileena vs varken fujin reiko yazıyorsunuz ya ayar oluyorum :D



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KAKÁ -- 19 Ocak 2019; 15:59:33 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • oyunda olacak karakterler arasına jade ve rain i de ekliyebilirsiniz canlı yayındaki mini turnuvada oyuncuların mk 11 karakterleride yazıyordu ve orda jade ve rain vardı
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.