Şimdi Ara

Mortal Kombat 11 (2019) [PC ANA KONU] (11. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
690
Cevap
7
Favori
33.165
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Ben de dün steam'den satın aldım...Ben oynanışı(henüz sadece VS oynadım) ve karakterleri çok beğendim...Mortal Kombat'ı ilk çıktığı günden beri oynarım...MK4'e kadar kesintisiz oynadım amam deception,9,X vs kaçırdım üniversite-iş-evlilik-çocuk derken...O zamanlar atari salonlarında SF2,KOF,Samurai vs ömrüm oralarda geçerdi...evde 386dx40'ımda da ayrı oynardım neredeyse tüm boş zamanlarımda..2mb'dan.4mb'a ram upgrade'i yapmıştım MK1 oynayabilmek için hiç unutmam (GB değil MB:)...MK2 çıktığında PCoyun dergisinde hareket listesi yayınlanmıştı,altın bulmuş gibi olmuştum,ne günlerdi...

    Herneyse Steam güncellemelerini oyun başlarken otomatik mi yüklüyor?Yoksa manuel yüklemek mi gerekiyor acaba?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi plateau -- 14 Mayıs 2019; 20:54:54 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • plateau kullanıcısına yanıt
    Steam güncellemeleri otomatik olarak yükler hocam
  • Oynamaya çalıştım elim ayağım birbirine karıştı online modda. Video çektim upload etsem küfürler havada uçuşur şahsıma (yediğim küfürün haddi hesabı yok) Upload edeceğim bir ara.

    Bu arada:

  • Ed Boon'un sunum yaptığı mekan yakıyor valla. Oyun sağlam, mekan sağlam baba hesabı.

  • Mk11'i mekanik Klavye ile oynayan var mı?Tutorial kısmında bazı karışık komboları yaparken anında tepki vermiyor gibi klavyem,en son steam yaması yüklü...sanki oyun klavyeleriyle daha iyi oynanır diye düşünüyorum,tecrübelerini anlatan olursa sevinirim..

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Köşede sıkışınca kaçmayı nasıl yapıyoruz arkadaşlar?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Noob Saibot ile oynadım ve tek harekete karşı guard alamayıp yenildim Erron Black ile oynayan bir rakip karşısında.

    Gamepad'i de fırlatmaya totom yemedi. Sinirden gülmeye başladım. Küfrettim 2-3 kere ve bu esnada canlı yayın yapıyorum.

    Ekrem başkan gibi peygamber sabrım olsun isterim hemde çok ama yok anam yok olmuyor bende.

    Gittim o sinir harbi ile bi kahve hazırladım kendime ve hemen kendime geldim.

    Sinirli olunca kahve içmem gerekiyor ve yanında sigara. Anında Ekrem başkan gibi mülayim oluyorum.

    Etrafımdaki çoğu kişi oha lan dedi. Ne ohası diyorum. Kimisi kendini kapatır bi yere kendine gelmeye çalışır, kimisi bana mazlumu getirin der, bende kahve sigara içerek sinir modunu shut down yapıyorum. Neresi garip geliyorsa millete.

    Kaç tane gamepad'i bu durum yüzünden yere patlattım. Yok anam yok hem keseye dokunuyor (pahalı gamepad'ler) hemde sinir geçince kendime giydiriyorum. :D

    Dövüş oyunlarında köşede sıkışınca tag battle yapar gibi tek rakip resmen gangbang yapıyor. Kurtulamayınca içeriye gidiyorum içecek hazırlamaya. Tecavüze uğruyorum izleyecek sabır yok bende.
  • Bu arada link vermeye geldim mesaj yazdım. Geceden kalma olunca böyle oluyor.

    Seç beğen al vatandaş. Al buyur burdan yak.

    Fena parçalar var. Hentai versiyonlarını bekliyorum female olanlarının.
    https://www.uhdpaper.com/search?q=mortal+kombat


  • Mortal Kombat 11 (2019) [PC ANA KONU]






    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Queen Hentai -- 19 Mayıs 2019; 14:51:40 >
  • Bağlantım veya fps değerlerim düşük olmadığı halde PC versiyonunda onlineda çok fazla oyundan atıyor, özellikle king of the hill modunda 3 el kazanmışsam 4.de yüksek ihtimal masa üstüne atıyor. Var mı benzer durumu yaşayan veya çözümünü bilen?
  • noir06 kullanıcısına yanıt
    Bende de buna benzer bir sorun vardı sıcaklık çıktı sebebi. Bütün oyunlarda 60 fps sabit oynarken birden masaüstüne atıyordu. Laptop olduğu için havalandırma yetersiz kalıyor bende ek soğutucu fan aldım.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 7 kişiyi beklerken sıra bana gelince attığı oluyor.

    Tahminim 7 kişi yüzünden atıyor o lobby'de o kadar kişi olunca patlıyoruz. Düşüyoruz lobby'den.

    Arka arkaya 6 streak yapıp atmadığıda oldu. Belli olmuyor. 2 kişiyken bile char seçme ekranı gelip attığıda oluyor nadirde olsa.
  • @The Fame Monsters

    Ben masaüstünde oynuyorum ve donanımsal/sıcaklık sorunum yok hocam. Bu hata bence büyük ihtimal oyunla alakalı, çünkü benim gibi 1. maçı alıp, 2. maçda (ya maçı kazandıktan sonra yada maçın ortalarında) oyundan düşenleri çok gördüm.

    @Cute Hentai

    Bana da öyle geliyor. Öyle saçma bir olay ki ping ilede alakası yok gibi. Pingin yerlerde olduğu maçlar işkence çeke çeke oynuyorum yine atmıyor, oyun yağ gibi oluyor tak atıyor. Belli olmuyor hiç. Belkide karşı oyuncuların FPS değerleriyle alakalı olabilir... İyide arkadaş online da oyundan düşmek nedir hangi devirdeyiz yav.
    Dün sadece 3 kişiydik odada ve 2. maçın en sonunda attı oyundan



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi noir06 -- 20 Mayıs 2019; 19:0:18 >
  • Bir ara şu maç senkronize olamadı sorununu yaşıyordum. Gamepad'den diye iki gamepad aldım yeni ondan değilmiş sanırım neyse gamepad'leri yenilemeye vesile oldu.

    Klavyenin rgb'sini kapatın diye fix vermişlerdi. Uyguladım fakat gamepadleri aldığım zaman yaptım bunu.

    Güncelleme gelmişti oyuna fakat yukarıdaki işlemleri yaptığım günden sonra mı yoksa aynı gün mü geldi hatırlamıyorum. Gecem gündüzüm belli değil çünkü. :D

    Bu arada bu oyunda da ib...ik yapanlar mevcut. Lag yaratıyorlar. Alacağınız maçı lag yüzünden kaybediyorsunuz. Torrent mi açıyor, upload mı kasıyor veya swtich lag tarzı app mi kullanıyorlar bilemem. Hileci olmadığım için bu tarz şeylere ne merakım oldu ne araştırma ihtiyacı duydum.
  • RGB zımbırtısını filan bende kapatmıştım, senkron olayı nadir oluyor fakat bu sefer oyun kapatıyor kendini işte, şaka gibi. Hevesim kalmadı şu oyunu online oynamaya...

    Oyunların online kısmıyla içli dışlı olan arkadaşlarım bahsediyordu o 'lagger'lardan, fazla anlamadığımdan önemsememiştim ama galiba cidden var o hıyarlardan dediğiniz gibi.
    Herife hafif yumruk bile vuramıyorum, beş para etmez hareketlerle nalları dikiyorum.
  • Oyunun kendini kapatma olayı bende de oluyordu nadirende olsa. Ne zaman olacağı belli de olmuyor. Rakibi yeneceğin maçta kapanıyor şaka gibi. Veya rakip seni yenmiş buna rağmen oyundan çıkmıyorsun fakat oyun kapatıyor kendini. Kaçtı noob diye düşünür karşı taraf. Bende öyle düşünürüm.

    Bu oyunu kapatma olayı konsollarda da başıma geldi. PS4 ve Xbox One'ın tüm versiyonlarında. Killer Instinct'de oluyordu nedense sadece. X86 mimarisinden dolayı olması normal PC'deki gibi.

    O değilde Xbox One fat kasada konsol boot olmadı Xbox logosunda dondu. Fişi çekmek zorunda kaldım. PC gibi power butonuna basılı tutsamda kapanmadı konsol. Neyseki sıkıntı olmadı.

    PS2, Xbox Classic, Gamecube, Dreamcast gibi olsa bu konsollar sıkıntı olmazdı gerçi zaman online oyun ile daha güzel. İşin içine online girdi mi sıkıntılı bir süreç işliyor tüm sistemlerde buna cep telefonlarıda dahil.
  • Bu arada MKX mobildeki kodu oyuna giriş yaptığınızda...

    Sesi çok seksi be.

    Mortal Kombat 11 (2019) [PC ANA KONU]
  • Flood olacak ama niyse.

  • bu oyunu almayı düşünüyorum, ama oyunda chat-sohbet yapma tuşu vb.. varmı? street fighter 5 te yoktu oyunun tadını kaçırıyordu bu durum
  • quote:

    Orijinalden alıntı: blendw

    bu oyunu almayı düşünüyorum, ama oyunda chat-sohbet yapma tuşu vb.. varmı? street fighter 5 te yoktu oyunun tadını kaçırıyordu bu durum
    var hocam ben aldım geçen steam üzerinden sohbet ediyor ama arkadaş ekle falan lazım herhalde
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.