Şimdi Ara

Morrowind ve Görevler?!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
583
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • haritada işaretlemiyor ama journalda güzelce anlatıyor.fakat bazı mekanları tam olarak algılayamıyorum.yok mu şöyle bir harita sistemi ?

• Morrowindi morrowind yapan da oydu zaten görev yerleri gösterilmezdi adam sana şu yoldan sap bunu göeceksin gördüğünde gece olmasını bekle şu adam gelecek onu gördüğünde takip et falan diye direktif verir.

Bu yüzden oynanması zordur.Enerji nitimi için tek çare dinlenmek
    Bilgisayar donanım konusunda yazılım bazlı geniş kapsamlı tavsiye için mesaj atınız (internet,oyun,autocad ,solidworks,3dmax,maya,zbrush,video render,ses işleme,video çekim)Mesaj kutum kapalı değil. Mesaj atamıyorsanız engellenmişsinizdir.
  • Ulaşım için böcekimsi yaratıklar kullanılabiliyor. Morrowind; oblivion skyrim gibi "basit"leştirilmiş suyu çıkarılmış RPG değildir, öyle yok haritayı aç tıkla git öldür geri tıkla haritaya geri dön seçeneği. Haketmek gerekiyor. Bence oyun olarak, atmosfer olarak skyrimle oblivionı da bir araya getirsen bir morrowind etmez. Bir de daggerfall var daha eskiye gidersek oynadığım ilk open world RPGdir mağaralardaki ses efektleri kapı gıcırtısı sesleri hala kulağımda, kurtadam çıktığımda karşıma yerimden sıçramıştım. Şimdiki oyunlar öyle etki bırakmıyor çabuk unutuluyor. Paketi iyi süslüyorlar da içerik yok GDOlu hepsi anca.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.