Şimdi Ara

more thing engraved kılıf & ipod touch 3g 32gb resim/video ======

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.821
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • sizce nasıl kılıflar bu üründen aldım gg den. biraz pahalı ama umarım değer. kullanan varmı ? kolay kolay çizilirmi ?

http://www.more-thing.com/metallic-series-engraved-edition-for-iphone-3g-3gs.html

http://urun.gittigidiyor.com/ENGRAVED-EDiTiON-IPOD-TOUCH-G2-G3-icin_W0QQidZZ21095903

ortasında tek şerit olandan aldım

bugün itibarıyla kılıf elime ulaştı. öncelikle kullanılan malzemenin plastik oldugunu söyleyeyim ancak görüntü olarak metal gibi anlaşılıyo ama değil. zaten metal olsaydı daha ağır olacagını dusunursek böylesi daha iyi bence. kutudan kılıfın yanında bir adet aynalı ve bir adet normal ekran koruyucu filim ve üzerinin heryerinde more yazan bir temizleme bezi çıktı. aldıgım model titanium catena diye geçmektedir aynısının birde silver catena modeli vardır. silver modeli daha parlak ve daha açık renkte. yani ipodun arkası gibi ayna gibi görmek isteyenler silver modelini alsınlar. ben pek parlak sevmedıgımden bu modeli aldım. ipod henüz elime ulaşmadıgından deneme şansım olmadı..

arkadaşlar itouch ım geldi. more kılıf gercekten çok iyi oturdu. hiç bir yerde esneme yada boşluk gıcırdama hiç bir şey yok. bence parasını hak eden bir kılıf kesinlikle. birde silikon kılıf aldım aslında silikon daha iyi korur kanısındayım ancak şekil itibariyle more gercekten çok yakıştı. aklında bu kılıftan almak isteyenler için tekrar söylüyorum kesilikle boşluk oynama vss yoktur. resimler ===================

nanomu unuturmuyum 3 yıllık emektarım o benim halen daha taş gibi : )

more thing engraved titanium catena için unboxing videom ====

http://www.dailymotion.com/video/xb8zi2_engraved-editiontitaniumcatena-for_tech

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi djnone -- 26 Kasım 2009; 1:07:43 >

• Güzel bişiye benziyo hayırlı olsun geldiğinde burda tanıtırsan iyi ıolur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: the turk

Güzel bişiye benziyo hayırlı olsun geldiğinde burda tanıtırsan iyi ıolur.

zevkle
  • göze hoş geliyor tanıtımını bekliyorum. hayırlı olsun
  • Sağlam kılıf zatende biraz pahalı 60 tl civarı. Siz kullanın biraz duruma göre bende alabilirim.Gerçi benim ipod un arkası bir ay olmasına rağmen epeydi bi çizildi ama napalım bizimlemi yaşlanacak alet
  • Çok hoş bir kılıf. Hem cihaz tertemiz kalır. Satarken daha uygun fiyata gider. Çok karizma duruyor. Sırf bu kılıf için iPod Touch alınır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MustangGT39 -- 23 Kasım 2009; 0:35:07 >
  • Ekrana aynalı sticker yapıştırmayın gün ışığında ekran çok zor görünüyor,kılıf çok güzel iyi günlerde kullan
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ya ben internetten sipariş verdim aynı siteden. Benzer bir kılıf. 15 iş günü içinde gelir diyorlar. Bugun 16.iş günü 3 haftadan fazla oldu. Daha bekleyeyim mi yoksa mail atıp paramı geri mi isteyeyim? Var mı benim gibi alan kimse?

• quote:

Orijinalden alıntı: tuzunoglu

Ya ben internetten sipariş verdim aynı siteden. Benzer bir kılıf. 15 iş günü içinde gelir diyorlar. Bugun 16.iş günü 3 haftadan fazla oldu. Daha bekleyeyim mi yoksa mail atıp paramı geri mi isteyeyim? Var mı benim gibi alan kimse?

ben cuma gunu verdım bugun geldı. kardeş 15 gun çok fazla bence paranı geri iste yada urunun yollayın falan de
  • Şu kapakları falan çizilmez ve inox yapsalar olmuyor sanki. Güle güle kullanın.
  • Hayırlı olsun tekrardan ipod gelince bide onun üzerinde görsek fena olmaz hani yakışıp yakışmadığını görürürüz. Yaşıklıklıya ne yakışmaz zaten dimi
  • quote:

Orijinalden alıntı: djnone

quote:

Orijinalden alıntı: tuzunoglu

Ya ben internetten sipariş verdim aynı siteden. Benzer bir kılıf. 15 iş günü içinde gelir diyorlar. Bugun 16.iş günü 3 haftadan fazla oldu. Daha bekleyeyim mi yoksa mail atıp paramı geri mi isteyeyim? Var mı benim gibi alan kimse?

ben cuma gunu verdım bugun geldı. kardeş 15 gun çok fazla bence paranı geri iste yada urunun yollayın falan de

Tamam ama gitti gidiyor.com dan almadım ben. Orjinal siteden sipariş verdim. Hong kongtan gelecek ürün. Onun için sordum

• quote:

Orijinalden alıntı: MustangGT39

Şu kapakları falan çizilmez ve inox yapsalar olmuyor sanki. Güle güle kullanın.

Bunlardan bende alacaktım ama çizilmesinden geçtim. Çok parmak izi olacak gibi duruyor.
  • Arkadaşlar
    More-Thing marka ürünler için bana PM ile ulaşabilirsiniz. Elimde olan ürünler en geç 2 gün içinde size ulaştırılmakta...
    Stokumda bulunmayan ürünler için sipariş üzerine 10 gün içinde size teslim edebilirim.
    Üstelikwww.more-thing.com sitesi ile aynı fiyata...
    http://forum.donanimhaber.com/m_36413122/mpage_1/f_/key_//tm.htm#36413122

NOT:www.more-thing.com sitesinde görülen fiyatlara kargo bedeli dahil değildir.
    http://forum.donanimhaber.com/m_37112937/mpage_1/f_/key_//tm.htm#msglink_37181603

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi More-TR -- 20 Ocak 2010; 16:07:57 >

• quote:

Orijinalden alıntı: MustangGT39

Çok hoş bir kılıf. Hem cihaz tertemiz kalır. Satarken daha uygun fiyata gider. Çok karizma duruyor. Sırf bu kılıf için iPod Touch alınır.

Engraved Edition hem İphone 3G/3GS için mevcut, hem de İpod Touch G2/G3 için...
    Bilginize...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.