Şimdi Ara

Mordekaiser build

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
651
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Mordeye nasıl build çıkarım full ap tank? skiller nasıl fullemeliyim masteries ve rune önerisi yapabilecek varmı

paçi paçi paçi paçi maşrum maşrum oh its sineeeeeeyk
  • Rune olarak kırmızıları magic pent, sarıları flat armor, mavileri magic res per level, büyükleri flat ap kullan.

Masteries olarak 9/21/0 kullan.

Buildinde şöyle olsun:

Soccerer Shoes
    Hextech Gunblade
    Rylai
    Sunfire
    Abyssal
    Rabadon

İlk E yi fulle, Q ya 2 levelde bir kere ver sonra W fulle. Yani şu şekilde: E-Q-E-W-E-R şeklinde...
    Rylai
    Void Staff çıkıyorum benbu doğrumudur

paçi paçi paçi paçi maşrum maşrum oh its sineeeeeeyk
  • Karşında pant falan varsa cloth armor + 5 pot ile başla , udyr vb varsa boots + 4 pot ile.(base de bekleyip 4. potu alıyorsun).Bir şekilde feedlemeden ilk 7-8 level ı geçersen baya bir rahatlarsın.Hatta kill alırsan o noktadan sonra iyi oynuyorsan rakibini çok rahat ezersin.Zaten minionların yakınındayken ulti ile alacağın bir kill = düşman kuleyi yıkman demektir.Eskiden gunblade daha iyi oluyordu özellikle slowu sayesinde ama artık çok nerflendi o yüzden Wota öneriyorum , hem kasması daha kolay.Wota + rylai yi arka arkaya çıkmanı öneririm , zira kasılması çok zevkli itemlardır.Wota da bir sürü amplfying tome alırsın 435 golda onları birleştirirsin , wotayı birleştirip yine ondan alırsın vs , deathcap gibi birleştirmesi zor itemlar değillerdir.Ondan sonra eziyorsanız full ap devam edebilirsin , ezmiyorsanız FON çıkman gerekebilir.Sorcerer's shoes , wota , rylai , fon(force of nature) , deathcap ve void staff güzel bir endgame build idir.Fon yerine göre zhonya's hourglass olarak ta değiştirilebilir , dediğim gibi karşı takıma bağlı.Ama armor item ı olarak zhonya dışında almamanızı öneririm , çünkü ultin ve w skillin açıkken zhonya yı basıp basılıyken adam bile öldürebilirsiniz.

• rune olarak ne diyorsunuz? 15 flat ap kalanı magic resist ve armor kullanıyorum. ad ye çevirmek saçmamı olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Viktorr -- 12 Ocak 2012; 20:16:18 >

Blitz.. I'm your father..
  • Hextech Gunblade çıkma bence. Çok ağır bir nerf yedi.

Orijinalden alıntı: Black Burn

Hextech Gunblade çıkma bence. Çok ağır bir nerf yedi.

Ne nerfi yedi?
    Kha'Zix Build, Rehber ( Full)
    13 yıl önce açıldı
    Fizz solo guide
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Şöylede çok etkili bir tank yapabilirsin.

Magic Pen botu
    will of ancients
    warmog
    (Burda karşıda ne varsa ona göre bişiler alabiliriz)
    Thornmail
    Force of Nature
    Guardian Angel

Birde rune lar falan tam oldumu cüdden çok güzel oluyor morde

He bu arada Morde oyundaki en iyi farm yapabilen herolardan bir bu sayede diğer oyunculardan önde olmuş olabiliyoruz.
    daha cok hp itemi :D

Orijinalden alıntı: erayyirik

Karşında pant falan varsa cloth armor + 5 pot ile başla , udyr vb varsa boots + 4 pot ile.(base de bekleyip 4. potu alıyorsun).Bir şekilde feedlemeden ilk 7-8 level ı geçersen baya bir rahatlarsın.Hatta kill alırsan o noktadan sonra iyi oynuyorsan rakibini çok rahat ezersin.Zaten minionların yakınındayken ulti ile alacağın bir kill = düşman kuleyi yıkman demektir.Eskiden gunblade daha iyi oluyordu özellikle slowu sayesinde ama artık çok nerflendi o yüzden Wota öneriyorum , hem kasması daha kolay.Wota + rylai yi arka arkaya çıkmanı öneririm , zira kasılması çok zevkli itemlardır.Wota da bir sürü amplfying tome alırsın 435 golda onları birleştirirsin , wotayı birleştirip yine ondan alırsın vs , deathcap gibi birleştirmesi zor itemlar değillerdir.Ondan sonra eziyorsanız full ap devam edebilirsin , ezmiyorsanız FON çıkman gerekebilir.Sorcerer's shoes , wota , rylai , fon(force of nature) , deathcap ve void staff güzel bir endgame build idir.Fon yerine göre zhonya's hourglass olarak ta değiştirilebilir , dediğim gibi karşı takıma bağlı.Ama armor item ı olarak zhonya dışında almamanızı öneririm , çünkü ultin ve w skillin açıkken zhonya yı basıp basılıyken adam bile öldürebilirsiniz.

Wota + rylai kısmını ben de çok seviyorum. Kennen de yapıyorum ben de toplamda 4 tane kitap alıyosun.

Rabaddon, zonya ya da carryler için ie, bt deki gibi 1600+ altınla dönmek zorunda değilsin.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.