Şimdi Ara

MORAL BOZMAYA GEREK YOK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
191
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar benim gibi üniversite okuyup o tatlı heyecanı tekrar yasamak isteyen binlerce üniversiteli bu sinava girdi ve sınavın kolaylığı ve bizim rahat girmemizden dolayı önceki senelerden daha iyi sıralama elde ettik lakin lys girmeyeceğiz.Şu an 10 yakın arkadaşım ilk 30 k da.Bunun için vazgecmeyin çalışın. Cok iyi çekeceksiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•. .•°*”˜˙·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•. .•°*”˜˙·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•. .•°*”˜˙·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•. .•°*”˜˙·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•. .•°*”˜˙·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˙
  • GergedanGörünümlüAyı kullanıcısına yanıt
    hocam sizi hatırlıyorum geçen seneden kaçtan kaça çekmiştiniz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kesinlikle yanlış düşünüyorsun.Bu sene ygs giren sayısı daha fazla ve barajı geçen kişi sayısı 600 bin kisi artmış.Ayrıca ben 2. Senemde kazandım ilk sene kazanan(2014 yerlesen) arkadaşlarım 2015 girdiğinde ilk 10 k yanindan bile gecemediler.Şimdi çoğu arkadaşım ilk 20 k içinde kaldıkiilk 50k veya ilk 100 k dusenmiyorum bile.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    ·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•. .•°*”˜˙·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•. .•°*”˜˙·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•. .•°*”˜˙·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•. .•°*”˜˙·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•. .•°*”˜˙·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˙
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hayat Niye Bu Kadar Zor ?!
    11 yıl önce açıldı
    YOK BÖYLE BİR HATA :)))
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.