Şimdi Ara

MOP IZLENIMLERIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
436
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • blizzard 10 gün oynama süresi göndermiş bana ağustostan beri oyuna girmiyordum bir giriyim bakayım dedim ne olmuş ne bitmiş. mage karakterim var açıkçası talent sistemi skilleri falan beğendim de o mountlar nedir abi öyle ? gearların görüntüsüne değinmiyorum bile. oyun tek kelimeyle rezalet olmuş ilk defa wow oynamaktan bu kadar sıkıldım kapadım direk oyunu.

• iyi
  • yani ?
  • Bastırıp parayı MOP alsan sıkılıp kapamazdın oyunu
  • Bir kere de troll cevap vermeyin ya
  • yanisi öyle gençler wow bitmiş hadi dağılalım.
  • Eto bitmis

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: injection

blizzard 10 gün oynama süresi göndermiş bana ağustostan beri oyuna girmiyordum bir giriyim bakayım dedim ne olmuş ne bitmiş. mage karakterim var açıkçası talent sistemi skilleri falan beğendim de o mountlar nedir abi öyle ? gearların görüntüsüne değinmiyorum bile. oyun tek kelimeyle rezalet olmuş ilk defa wow oynamaktan bu kadar sıkıldım kapadım direk oyunu.

wow oynayan adam elit sanar kendini.. olumsuz eleştiri yapmaya gelmez dikkat.
  • gearlar en son ne zaman güzeldi? tbc setlerini hatırlamıyorum ama classic setleri güzeldi.ondan sonra hep çok kasıntı gearlar geldi.transmog olayı çok daha önce getirilmeliydi ama geç olsun, güç olmasın.bugün ucube itemlerinden sıkılan birinin bwl sonrası istediği itemleri alıp mutlu olmasına şahit oldum.demek ki mutlu olunabiliyor.bineklere gelince yaklar gerçekten çok kötü geldi bana (mopta geldi sanırım, yanılıyorsam bağışlayın) ama uçan çin ejderi (adı her neyse) gayet güzel duruyor.logar kapakları komik duruyor ama yuvarlak ve altında ki dumanlardan (yada bulutlardan) başka ayrıntısı olmayan bir binek ucube gelmiyor bana.başka ne binek geldi bilmiyorum, gerçekten ucube bir şeyler gelmiştir belki.

• adam jeweled panther'e ucube dedi yahu. gülün geçin
  • bende talent sistemini hiç beğenmedim ama onun dışında bence wow a gelebilecek en iyi paketi yapmış gibiler woltkda güzeldi ama bu paket baya iyi bence world pvp olsun brawler's arena olsun blizzard olabildiğince hayatta tutmaya çalışıyor wow u gearlar uzakdoğu havasında olması o kadarda garipsenicek bişi değil ama dedikleri gibi ne zaman yeni projeye geçti wowun kemik takımı o zamandan beri düşüş var ancak gene tutturmaya çalışmılar o havayı vermek için çin ejderi cidden güzel mount

ama genede tekrar ediyorum blizzard o kadar olumsuz yorumu gördükten sonra deli gibi uğraşıp güzel bi paket hazırlamış bi karakteri kasıp uzun zaman onla vakit geçirmeni sağlıyor (itemleri upgrade etme v.s) ancak 5.2 yeni tierler gelicek o zaman işler karışabilir tabi o ayrı konu :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: faaty

adam jeweled panther'e ucube dedi yahu. gülün geçin

link please.

• quote:

Orijinalden alıntı: süt oğlan

quote:

link please.

http://tinyurl.com/c5z9bcx
  • Mop iyide daily furyası çoğu insanı sıktı bence hele hele questten hoşlanmayanları bıktırdı. Bazısı hoşlansada bence saçma... Bide çok ayarsız karakterler var warlocklar healerdan beter, mageler de bazen çok asılıyor. Warriorlarda aynı, hunter ile paladin 10 saniye kral sonrası patates. Druidler cc master gibi ayarsız bunlar çok temel şeyler şimdi çıkıp herkesten yakındın diyecekler ama bence her sınıfa her rolü yüklemek çok yanlış bir düşünce...

• quote:

Orijinalden alıntı: Nuke General

quote:

quote:

link please.

teşekkür ederim.aslında hak ettim bunu ama tamamen mobilde olmamdan dolayı link istedim.neyse pcye geçince bakarım neymiş diye.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Nuke General

quote:

quote:

link please.

teşekkür ederim.aslında hak ettim bunu ama tamamen mobilde olmamdan dolayı link istedim.neyse pcye geçince bakarım neymiş diye.

Hay allah ya görmemişim mobil olduğunu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nuke General -- 16 Aralık 2012; 23:26:03 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.