Şimdi Ara

Monument Valley izleri taşıyan Linn: Path of Orchards beta sürecine başladı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
161
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Mobil dünyanın önemli yapımcılarından Crescent Moon Games, atmosferi ile Monument Valley oyununu andıran yeni projesi Linn: Path of Orchards’ı beta olarak yayınladı. Oyun fantastik bir bulmaca tecrübesi sunuyor.


     


    Linn: Path of Orchards neler sunuyor?


     


    Oyunda Aban adındaki doğanın egzotik koruyucusunu canlandırıyorsunuz. Her bölümde başlangıç noktasından çıkış noktasına ulaşmanız gerekiyor. Bulmaca tasarımları göze çok basit geliyor ancak dinamik olarak değişen yapısı sayesinde strateji gerektiriyor.


     


    Ayrıca Bkz.Razer oyun mağazası kapanıyor

    Üzerinde yürümeniz gereken çizgiler hareketlerinize ve ağırlığınıza göre hareket ediyor. Ayrıca belirli bir hamle hakkınız var. Bunun üzerine çıkınca başarı puanı alamıyorsunuz. Kontroller ekranda sürükleme yaparak sağlanıyor.


     


    Toplam 4 dünya ve 64 bölüm var ancak sadece ilk dünya açık. Belirli bir başarı puanı alırsanız diğer dünyalara geçebiliyorsunuz. Ya da 17.99TL ödeme yapmanız gerekiyor. Oyun halen geliştirme aşamasında. Yakın zamanda iOS platformuna da çıkması bekleniyor.


     

     


     





     



     







  • Bende oyunlar geliştiriyorum fakat kendimi sadece oyun geliştiren birisi olarak değil Türk oyun geliştirici olarak görüyorum oyunlarımın dünya çapında indirilme alması ve bakın bu oyunu bir Türk yaptı demeleri benim için önemli. Sayın ekrem bey benim oyunumu da Donanımhaber'de tanıtma şansınız var mı? Oyun Linki Aşağıda;
    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.bracksoft.boplos

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.